Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Pre par dana se kao nesto pravdao. Satro nije svojevremeno odlucio da se potpuno povuce iz reprezentacije nego da napravi kracu pauzu zbog obaveza u klubu. A sad kad je popio kurcinu u Zenitu i u poslednjih sest meseci odigrao dve utakmice resio da mu je vreme da se ponovo igra za reprezentaciju ne bi li sam sebi digao cenu.

Svidja mi se ova 3-4-2-1 Napoli taktika. Ova dvojica na sredini mi zasad nista posebno ne pokazuju. Kuzmanovic tu fali. Valjda ce uci u drugom poluvremenu Matic. Kolarov i Ljajic sasvim solidni. Tosic napravio 2 kiksa. Rajkovic i Bisevac tu moraju imati prednost.

Није оно било лоше. У одбрани дисциплиновано, Тошић доказао класу. Кахриман очајан,не знам 'де се њега сети. Није ни тај Јоргачевић неки голман али овај је баш очајан.

Радовановић је мени промашај,баш је лош био,као и Љајић и Ђуричић који су били неприметни,измене су се много боље показале.

У нападу Лекић је још и добро играо,Шћеповић се чуо није. Бошко Јанковић играч утакмице,са наше стране.

Gledao sam samo prvo poluvreme, rezultat je bio pomalo iznenađujuć, pa još onaj poništen gol za Lekića, fino. Špancima je falilo dosta igrača, ali nisu ni naši baš bili kompletni. Dosta je novih lica, za prvu utakmicu bilo je odlično, ko zna kako će to izgledati kad se malo uigraju.

Miha se ne sali.

Ne mogu a da se ne zapitam ovo npr. Dobro je poznato da Vidic nikada nije pevao himnu. Da je nekim slucajem i sad u reprezentaciji, bio bi svakako kapiten i kljucni igrac, predvodnik tima, legenda itd itd... Da li bi Miha i njega vratio?

U svakom slucaju, lepo je sto covek drzi disciplinu, za razliku od Pizona indijanca.

Ne verujem iskreno u to da bi propevao. Gledao sam na RTSu pre par godina neki intervju sa njim i novinar ga je pitao upravo to pitanje. Vidic je odgovorio da ima jako dobar razlog da ne peva himnu i da se to nece promeniti. Bio je prilicno ubedljiv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...