sabre Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 (edited) cisto preciznosti radi, sulejmaniju je bila treca tekma a kacaru prva... ali da, poenta je da su obojica tek na pocetku reprezentativne karijere.. svi se nadamo duge i uspesne... krstajic star, spor i neprecizan, tosic nesiguran, bane i vidic ok... za krasica mi je posebno zao sto u poslednje vreme igra lose u reprezentaciji... sve u svemu igrali smo ok. Edited September 10, 2008 by sabre
Thule Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 cisto preciznosti radi, sulejmaniju je bila treca tekma a kacaru prva... Fala na ispravci Imrahil, nije bila toliko loša postavka igre koliko se vezni red, na žalost reći ću - po običaju, nije kretao.
vudun Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 А да ми лепо вратимо Милошевића Саву?
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Zaboravili ste na Saulu,Kocica i Petrovica.
Шарки Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Саву никад више, Друловића обавезно! Нисам гледао текму, ко зна зашто је то добро.
vudun Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 i govedaricu Hahahah! Taj bi nam bio od krucijalne koristi .... sad je valjda neki mudo u Vojvodini.
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Nemoj tako...secamo se svi njegovog legendarnog gola protiv Spanaca (i naravno,sramotne kradja zbog koje sam polupao televizor i prozor).
vudun Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 (edited) Nemoj tako...secamo se svi njegovog legendarnog gola protiv Spanaca (i naravno,sramotne kradja zbog koje sam polupao televizor i prozor). Htedoh to da napišem, al' rekoh da ne evociram loše uspomene. Žil Vesije beše onaj sudac FRANCUZ, steram mu galskoga petla? EDIT: Vajar je objasnio! Edited September 10, 2008 by Вуду Соло МЕ
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Smrdljiva pizdolizacka gnjida.Ako onda nisam dobio cir ili neku rakcinu,nikada necu.
FILIP St. Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Sa ovom postavom i slicnom, samo malo agresivnijom igrom, mozemo da se nadamo plasmanu Kapelo je pokazao da je pravi covek za posao... Ako on ne dovede Engleze u red, niko nece
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Jebo Engleze,zelim im sve najgore.Samo je bitno da su razvalili "njih".
Guest Lukas Ацовић Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Kakav Krasicj, kakav manecken Stankovicj. MITAR MRKELA --- jedan jedini neponovljivi ko shto je Tozovac u muziki! shmrk!
Feniks . Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Po hiljaditi put se ispostavilo da sam ja baksuz...prvo poluvreme nisam ni gledao, sa kumom sedeo u gradu u lokalu...samo sam video na kraju poluvremena da je 0-0...dodjem kuci, pocnem gledati drugo poluvreme, odmah dobijemo 2 komada...prebacim na hrvate(da se ne nerviram zbog nasih) , vratim na kraju da gledam nase i vidim da smo u medjuvremenu dali gol... Dakle, dok ja ne gledam, mi igramo dobro, vise necu da gledam, ja sam baksuz Da, koji ce nam djavo matori prespori Krstajic...muka mi je od tih sporih matorih igraca... Jovanovic nam treba u napadu...
Imrahil Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Imrahil, nije bila toliko loša postavka igre koliko se vezni red, na žalost reći ću - po običaju, nije kretao. Slazem se, i ja se lose izrazih Htedoh reci, los izbor igraca i lose izmene od strane Antica
kuruz Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Mighty England!! Fuck off, Croats, you're just Germans in disguise!!! Крстајића отерати без поздрава, Красића такође.
sabre Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 mighty capello za krstajica se slazem, ali mislim da krasica treba istrpeti jer je decku tek 23 godine a poseduje ocigledan talenat...
kuruz Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ни најбољи кувар не би од помија направио нешто укусно. Да су енглески играчи лоши, курац би победили било кога.
sabre Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ни најбољи кувар не би од помија направио нешто укусно. Да су енглески играчи лоши, курац би победили било кога. dobri su, ali selektor englez (meklaren) je sa istim tim igracima dva puta pusio tvrd kurac od istih tih hrvata. mogu da budu dobri koliko hoce, ali bez selektora stranca su kurac. isti igraci, drugi selektor - razlika je ocigledna. zato je kapelo u prvom planu.
lemmy sixx Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ни најбољи кувар не би од помија направио нешто укусно. Да су енглески играчи лоши, курац би победили било кога. Procitati post od sabre.
Routasydän Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Danci ........ nije lose... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=318354
kuruz Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Очекивао сам одговоре ових 'Талијана...
Recommended Posts