Jump to content

Recommended Posts

Posted

"U Engleskoj je situacija veoma dobra, nema mnogo incidenata koliko u drugim zemljama. Teško je upravljati ovakvim situacijama jer ljudi u ostalim zemljama ne mogu biti obrazovani o rasizmu kao što su u Engleskoj", ocenio je taj 25-godišnjak.

Jebote. :haha: :haha: :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

well said sam , the media have blown all these 'race 'stories way out of proportion, makes me laugh how the media have the nerve to bleat on about racism and then print stories saying how foreign players are ruining the english game, or produce headlines that bring up ww2 or the Falklands when England play Germany or Argentina, glass houses and stones come to mind.

ovo je već bolesno

Posted

Ма треба пичка да му се сломије и кућа да му се разори тенком :tehkista::srbija: , у уста га јебем шиптарска

Posted

Mi smo debili.Najgrdja i najsmrdljivija stoka.Sami sebe jebemo kada god je to moguce.Picke raspale,jebalo ih kurcenje pred EU.Jebo ti i drzavu i savez i sve,kada nama sole pamet genocidna mongoloidna britanska stoka.

• Upvote 4
Posted

Debilna kazna. I što je najgore, posraće nam se u život i preko ovoga u stilu - to je sve OK, al' tek sad se lepo poklonite da ga primite..

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...