vladream Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 ja sam iz zvezde uocio samo milijasa, verovatno nismo gledali istu tekmu
kuruz Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) 52' [1 - 0] R. Ferdinand 64' [2 - 0] A. Kuchma (o.g.) 68' [2 - 1] Z. Kukeev 76' [3 - 1] W. Rooney 86' [4 - 1] W. Rooney 90' [5 - 1] J. Defoe Нисам гледао наше, мрзело ме је. Edited October 12, 2008 by Mancunian
lemmy sixx Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 ja sam iz zvezde uocio samo milijasa, verovatno nismo gledali istu tekmu Stojkovic,Vidic,Stankovic,Milijas,Pantelic,Zigic,i kasnije usao Jankovic.Govorim o Zvezdinim igracima.A koliko vidim,to je 6 u startnoj postavi i jos jedan usao. Vi groblje ste toliki kompleksasi,da i kada reprezentacija igra,morate da dajete takve glupe izjave.
El Karnisero Posted October 12, 2008 Author Report Posted October 12, 2008 Ovaj Ivanovic na svakoj utakmici da gol.Baneta u napad!
Tomislav Sawyer Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) @grobari & delije, following lemmyjev post: A svi zajedno ste smarachi. Imate temu za prepucavanje. Edited October 12, 2008 by Tom Sawyer
kuruz Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Видић је наш најбољи играч у последњих мноооого година.
Imrahil Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Stojkovic,Vidic,Stankovic,Milijas,Pantelic,Zigic,i kasnije usao Jankovic.Govorim o Zvezdinim igracima.A koliko vidim,to je 6 u startnoj postavi i jos jedan usao. Vi groblje ste toliki kompleksasi,da i kada reprezentacija igra,morate da dajete takve glupe izjave. Pantelica i Stankovica treba izbaciti iz reprezentacije, koji ce nam kurac, a i Milijas nje daleko od toga. A Vidica treba nauciti kako se ponasa na terenu, debilcina nekulturna
kuruz Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Заиста не видим због чега је окарактерисан као некултуран.
sabre Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pantelica i Stankovica treba izbaciti iz reprezentacije, koji ce nam kurac, a i Milijas nje daleko od toga. sto sad milijasa, ja sam gledao prvo poluvreme i bio je jedan od najboljih dobro je ovo, i igra i rezultat jos cemo otici na to svetsko prvenstvo jebote
lemmy sixx Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pantelica i Stankovica treba izbaciti iz reprezentacije, koji ce nam kurac, a i Milijas nje daleko od toga. A Vidica treba nauciti kako se ponasa na terenu, debilcina nekulturna I naravno,ubaciti Ilica,Kezmana,Sikimica,Rnjica...je l' tako? sto sad milijasa, ja sam gledao prvo poluvreme i bio je jedan od najboljih dobro je ovo, i igra i rezultat jos cemo otici na to svetsko prvenstvo jebote Ja sam gledao do 60 i nekog minuta,i do tada je bio zaista dobar. Igra reprezentacije na poslednje dve utakmice je jako dobra,samo neka tako nastave.
Thule Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Pantelica i Stankovica treba izbaciti iz reprezentacije, koji ce nam kurac, a i Milijas nje daleko od toga. A Vidica treba nauciti kako se ponasa na terenu, debilcina nekulturna *kašljuc* proser *kašljuc* Stanković je bio sasvim dobar na terenu. Dobro je igrao, dobro se borio, dosta je trčao i ova pozicija u timu mu super odgovara. Milijaš je bio sasvim dobar, odlično je izvodio kornere, i trčao... što nisam očekivao od njega. Za Vidića si se sada israo iz samo tebi nekog znanog razloga.
Шарки Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Први пут да ови сељаци одиграју како треба а ви на све то имате међусобна препуцавања? О, алал вам вера.
El Karnisero Posted October 12, 2008 Author Report Posted October 12, 2008 (edited) Видић је наш најбољи играч у последњих мноооого година. Pantelica i Stankovica treba izbaciti iz reprezentacije, koji ce nam kurac, a i Milijas nje daleko od toga. A Vidica treba nauciti kako se ponasa na terenu, debilcina nekulturna Od Pantelica boljeg nemamo,Stankovic je igrao sasvim solidno kao i Milijas.A zasto napljuva Vidica to mi tek nije jasno. Заиста не видим због чега је окарактерисан као некултуран. To vidi samo Imrahil. I naravno,ubaciti Ilica,Kezmana,Sikimica,Rnjica...je l' tako? Ja sam gledao do 60 i nekog minuta,i do tada je bio zaista dobar. Igra reprezentacije na poslednje dve utakmice je jako dobra,samo neka tako nastave. Ma ponuditi Zuki i Moreiri srpsko drzavljanstvo. Super su igrali konacno. Edited October 12, 2008 by El Karnisero
vladream Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Ma ponuditi Zuki i Moreiri srpsko drzavljanstvo. to kad bi imali nekog napadaca malo brzeg, da igra na ivici ofsajda, ovako, sa reprezentacijom koja igra na prekide, mislim da nema svrhe
jana03 Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 лик је напљувао видића зато што је он коњ некултурни напљуво судију који му је коњу дао жути што не пљује судије по енглеској,а ово говорим као навијач репрезентације а не клуба одавно нисам видео да су оволико претрчали и трудили се ако овако настафе не морају да се квалификују а срце ће ми бити пуно...
El Karnisero Posted October 12, 2008 Author Report Posted October 12, 2008 Pa jebem mu mater,sto ga toliko napadate.nasi stalno pljuju sudije,a vi se bas sad na vidica okomili.
Thule Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Vidić stalno pljuje, kao i većina fudbalera, a vi ste se sada našli pametni da kažete da je pljunuo baš sudiju. Aj ne serite. I prije ću vjerovati njemu nego lopovu Mehutu Gonzalesu.
jana03 Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 nije ni bitno al meni krivo što je jeftino dobio karton aj dobiće još 1 ovako pa neće da igra kad nam bude trebo
Routasydän Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Odlicno su svi igrali, Vidic besprekortan, svaka mu cast! A Kezman moze samo da ga safta! Cudo da se do sad nije oglasio da kuka i sere
Imrahil Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 (edited) Za Vidića si se sada israo iz samo tebi nekog znanog razloga. A sta ako dobije jos jedan zuti u Becu? I onda sledece kolo protiv Rumuna igramo bez najboljeg u odbrani. Itekako je debil, ali si ti cigan, pa to ne vidis, da je to Grobar uradio, svi vi cigancici bi ga sad pljuvali. A Pantelic i Stankovic, sta god vi pricali, su dve rupetine od igraca kad god je reprezentacija u pitanju. Zabole me za njihove igre u klubu. Zigic koji ne igra u klubu da gol u reprezentaciji, Pantelic daje golove za klub, kad je reprezentativni mec u pitanju, nema ga nigde... Edited October 14, 2008 by Imrahil
krchulj Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 jbt, ovi grobari baš imaju neki kompleks kad je u pitanju reprezentacija... stalno pljuju zvezdine igrače, a kukaju što tamo neki raspali grobar tipa Kežman ne igra... mislim, mene boli kurac i za zvezdu i partizan, ja volim reprezentaciju i eventualno Radnički Kovin, al ni Radnički više ne pratim, i potpuno sam neutralan, ali primetio sam da grobari mnogo više gledaju na te stvari, ko je iz zvezde a ko iz partizana, i pljuju zvezdine igrače po inerciji, kako god oni igrali... ne samo ovde, nego svuda, svi moji drugari grobari rade to isto, "Žigiću da daju da popravlja bandere, a ne da igra fudbal, Pantelić igra samo zato što je Stankovićev kum, a Sanković... to sam zaboravio , da se vrati kežman, a izbaci Vidić, pošto Vidić neće da igra ako zovu Kežmana, šta koj kurac zove Stojkovića kad on ne brani u svom klubu... Treba da igraju Z. Tošić, Smiljanić, S. Ilić i Sulejmani u veznom redu, a Kežman i Lazović u napadu"... Ne kažem da ovi ne treba da igraju, Tošić i Sulejmani će sigurno biti prva rešenja za dve-tri godine, ali trenutno za svakog od njih ima bolje rešenje, osim za Lazovića, koji je meni bolji od Pantelića, ali je ovaj kompatibilniji sa Žigićem, koji nije baš naš najagilniji igrač, ali radi svoj posao, spušta lopte Panteliću i veznim igračima, a i daje golove dovoljno često...
Routasydän Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Citam na netu, Kezmana u Francuskoj vec etiketirali kao najveci promasaj prelaznog roka! Serem mu se ja u bradu i frizuru retardiranu i gubicu razvaljenu! Mislim da sad ne bi imao mesta ni u Partizanu, onaj Diara je za njega izmislio fudball! Mislim da je ova repka dobra, samo da se jos prikljuce kacar i Sulejmani i to je to
Routasydän Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 hahhaa, evo i u Blicu pisu o tome http://www.blic.co.yu/sport.php?id=60923
Thule Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 A sta ako dobije jos jedan zuti u Becu? I onda sledece kolo protiv Rumuna igramo bez najboljeg u odbrani. Itekako je debil, ali si ti cigan, pa to ne vidis, da je to Grobar uradio, svi vi cigancici bi ga sad pljuvali. A Pantelic i Stankovic, sta god vi pricali, su dve rupetine od igraca kad god je reprezentacija u pitanju. Zabole me za njihove igre u klubu. Zigic koji ne igra u klubu da gol u reprezentaciji, Pantelic daje golove za klub, kad je reprezentativni mec u pitanju, nema ga nigde... Uh, tebe stvarno drmaju neki kompleksi. Puca mi kurac ko je u reprezentaciji iz Partizana, a ko iz Zvezde. Reguliši probleme koje imaš, nemoj da truješ i druge oko sebe tom ideologijom.
Recommended Posts