El Karnisero Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 Спортисти који су већ стасали 90-их су у 90 посто случајева прошли кроз систем такмичења,рада у млађим/сениорским категоријама СФРЈ. Од кад смо се ослободили мрске партизанштине чини ми се да стварамо мало лошије играче сваке следеће године.
Јарослав Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Од кад смо се ослободили мрске партизанштине овако ће и Куруз да прича за коју годину
Шарки Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Гледао сам утакмицу младих јуче, псовао сам мртве цигане свих 120 минута и пенале. Љубинко је геније био и остао, обожавам га. Само да мафија не расканта ову екипу и да Друловић остане тренер тј. селектор и можемо се нечему надати у наредним годинама кад је репрезентативни фудбал у питању.
lemmy sixx Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Само да мафија не расканта ову екипу Hoce.
El Karnisero Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Браво клинци! А ми само нек наставимо да доводимо разне Милијаше,Смиљаниће,Дауде и сличне потрошене играче или полуиграче а деца нек седе на клупи. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Браво клинци! А ми само нек наставимо да доводимо разне Милијаше,Смиљаниће,Дауде и сличне потрошене играче или полуиграче а деца нек седе на клупи. ej bre, ovaj jedan mali bez kluba, drugi raskinuo ugovor sa Zvezdom(!!!???), golman briljira, a po prvim timovima mongoloidi, splavari, retardi i tamo neke camuge koje su ostavljene u dzungli da crknu nejaki.
El Karnisero Posted August 1, 2013 Author Report Posted August 1, 2013 Тај што је без клуба је исти тај што је, срећа његова, побегао из Звезде. Надам се да ће и Ожеговић да оде, неће дечко никада шансу добити код нас, морају да играју Дауде и Касалице.
Мајор Гашпар Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Митровић искидао у сваком јебеном дуелу. Мајстори.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 sad ce da ga mole nazad. samo bi im odovorio-ODJEB! Sto bi voleo da se organizuje mec ovi klinci i zvezda ili partizan...punili bi ih redovno....lola smiljanic bi se opet prefarbao, al da ga ne prepoznaju od blama. 1
kuruz Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 ustaše na drogama sa Indeksa: "Jedini gol na utakmici bilo je djelo Aleksandra Lukovića, koji je glavom u 57. minuti zatresao mrežu na asistenciju imenjaka Mitrovića". Ово си скинуо са сајта ДСС-а. gospodin Maršićanin lično izradio
Мајор Гашпар Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Његов син својевремено дискутовао на овом форуму. Готични и екипа...претио ми.
Мајор Гашпар Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Није. Његов син се дружио са Готичним. Не могу да се сетим који је ник користио. Није много постовао, али је ускочио кад су кренуле прозивке. Досађивао на ПП, претио итд. Ипак, победа овог форума је присуство малог Давида. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1T-9TTZyPQ8PeTczEExt6EiBmbhkhArwiWhciTGnRGvbw-b8X Штета што тај лик више не долази.
kuruz Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 čuj prisustvo, bio moderator beše farbao kosu u roze
Мајор Гашпар Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Знам да је био плавуша. Бановао ме на 30 год. Варгиша стајл.
Јарослав Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 њега сам као клинац редовно прозивао по КСТ-у
truliandedzombileš! Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 nesam gledao, jebeno nisam. odgledati bezbroj čamotinja proteklih petnaest godina, da bi se ovo preskočilo. svaka im čast. <3
Recommended Posts