Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 ALi uopste nije pokazao kako valja. Ovo su neka tri prsta rasirena. To nista ne znaci.
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 jbt, jel ti kritikuješ sliku iz 15. veka? ne nego je Ozi Ozborn pogodio simbol kako valja, on je ekspert po tom pitanju
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 (edited) NIje on nego Dio. Nemoj da se blamiras. Edited November 25, 2013 by HEFEST 2
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 nisam ni pokušavao da pogodim koji je, lupio sam prvog koji mi je pao na pamet, jer nijedan jedini isprdak iz XX veka ne može da tvrdi da on pravilno drži prste a da slika iz 15 veka greši u svakom slučaju, jasno je zašto je smešno što Neimar nosi krst, ostalo je nevažno
SkullKrusheR Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 ovo sa ispruženim palčevima je kao simbol ljubavi ili tako nešto. http://en.wikipedia.org/wiki/ILY_sign
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 P nije bas nevazno. Aj sada da ispruzim svih pet prstiju ili pokazem ustaski pozdrav i dalje ces misliti da je to isto. E pa nije. Ili je znak taj koji je ili nije. I ti citas ovo sto pisem onako kako je napisano, a ne ono sto sam ja zeleo da napisem.
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 imate li vi oči, pogledajte biće sa slike malo bolje...
Мајор Гашпар Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Требало би прозборити коју и на ову тему.
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 iliti zašto su Srbi najveće ustaše http://pescanik.net/2008/08/prilog-raspravi-o-tri-prsta/ 1
kuruz Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 diskusija između Trlaje i Hefesta na našem voljenom podforumu ovaj forum nezadrživo probija dno
El Karnisero Posted November 25, 2013 Author Report Posted November 25, 2013 Овде имамо Јарослава који је опет поставио неку глупост која никога не занима, а овде се тиче његових каталноских Шиптара. Имамо Нејмара који показује нешто што нису ђавољи рогови него неко позерско срање, које можда ништа и не значи него се ето манекенка тако сликала. И онда имамо дуел између два експерта за све области Живота и Постојања Трлаје и Хефеста. Затворити тему и побрисати последњих десетак постова. 1
lemmy sixx Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Nemojte brisati nista,mozda dodju Trapara i Rogozub pa ce biti zurka. 3
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Овде имамо Јарослава који је опет поставио неку глупост која никога не занима, а овде се тиче његових каталноских Шиптара. Имамо Нејмара који показује нешто што нису ђавољи рогови него неко позерско срање, које можда ништа и не значи него се ето манекенка тако сликала. И онда имамо дуел између два експерта за све области Живота и Постојања Трлаје и Хефеста. Затворити тему и побрисати последњих десетак постова. koliko vidim, ti si ovde izdrombuljao takvu ekspertizu da sumnjam da mogu da te sustignem. Čak si i pravni lek preporučio, nema šta, zaslužuješ moje divljenje.
lemmy sixx Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Eto Lalovicu,Trlaja ti se divi.Neka ti napise disertaciju. Форум поприма нову димензију. Oblacenja i svlacenja.
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Ovo je diskusija kao i mnoge druge o kojima ovde tupite. Da li je taj i taj fudbaler obrijao taj dan noge pa zbog toga brze trci i te fore. Vazno je da krivonosi Lalovic ima primedbu na to. Ljubomoran sto i ja ovde kazem koju. Ocigledan pik na mene dok ga ne uhvatim i prebrojim rebra. 2
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 pa naravno, disertacije se pišu preko noći, zna Lemi, pisao je pismene zadatke u školi
lemmy sixx Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Tvoja disertacija se moze napisati za pola sata.Kao sto se i na osnovu jednog tvog posta moze zakljuciti da si decko sa problemima u glavi. Vazno je da krivonosi Lalovic ima primedbu na to. Ljubomoran sto i ja ovde kazem koju. Ocigledan pik na mene dok ga ne uhvatim i prebrojim rebra. Lepo ti rekoh nedavno,mani se Boksera,najebaces.Tako se barem prica po Smederevu.
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 nadam se da planiraš da nas počastiš nekim primerom potpuno razvijene teze na bar jednoj šlajfni, čisto da nas uveriš da znaš o čemu pričaš a ne lupetaš napamet
lemmy sixx Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Moja teza su ACTUALLY tvoji postovi.
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 vidiš da lupaš, moji postovi mogu da budu samo istraživačka građa nego, znam ja da si ti pametniji od mene, pa me prosvetli sa predmetom istraživanja, tezom, varijablama, indikatorima... sve ti to znaš, siguran sam... 1
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 (edited) Lepo ti rekoh nedavno,mani se Boksera,najebaces.Tako se barem prica po Smederevu. Volim ja boksere kao i karatiste i ostale kurajbere. Ja sam Hefest i ja razaram sve pred sobom. Sto je kurcevitiji to bolje. Pitaj sta se prica o meni po Arandjelovcu i imas temu za novi serijal o Rokiju. Edited November 25, 2013 by HEFEST
kuruz Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 koliko vidim, ti si ovde izdrombuljao takvu ekspertizu da sumnjam da mogu da te sustignem. Čak si i pravni lek preporučio, nema šta, zaslužuješ moje divljenje. gde je pravni lek?
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 KARNISERO PICKETINO JAVI SE!!!! KANTU CU TI POLUPATI!!!! PICKO USLJIVA STO UJEDAS NA KVARNO!!!!
Guest Bata Životinja Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 ne ometaj mi zajebanciju evo da lupim, pravni lek je ovo ''Затворити тему и побрисати последњих десетак постова.'' dakle, proglašenje Batinog rešenja ništavnim i ukidanje procesa iliti brisanje
Recommended Posts