Axeanosilas Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Pa o tome i pričam, JESTE rođen u Čačku i odrastao je u srpskoj Bajinoj Bašti, te i igrao za Slogu ... a ćale mu je službovao jer je radio u vojsci. Siromašno je detinjstvo imao. Inače su šumadijska loza, po dedi Grobar je, po navijačkom opredeljenju, baj d vej. Kaко се мени чини, они су сви цигани, и ћале и он. Мада, проверићу. Ипак је он неколико година млађи од мене па се и нисмо дружили, али га знбам, наравно. Не, они су пореклом из РС. Можда му је мама из Шумадије.
sabre Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Ma neee,Djukic je mnogo bolji,potraznja na trzistu,ovo/ono... nerezonski je smenjen. bez prave sanse. ali najvaznije je da za sad dobro ide sa anticem, neka tako nastavi pa nek budem ja i 100 puta u krivu... laneta je hteo psv ovog leta.
Mustang Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Poenta je da je dobar igrac i da igra za Srbiju svim srcem , a da li je grobar, delija , ofkovac ili Nislija manje je vazno. Uglavnom mislim da je dovodjenje Antica pravi posao, jedan od naj boljih u poslednje vreme. Ljudi pa s njim ne moze da se pogresi a i Djukic realno nije bio ni desetina ovog karaktera i nije dao rezultate. I ja sam bio protiv njegove smene, ali kad sam cuo za Antica, rekao sam BRING IT ON !!! Zdravica za selektora i preporodjenu nam reprezentaciju
Grob Bez Dna Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 preporodjenu?sto, sto smo dobili 2 utakmice?u svakom slucaju smo na dobrom putu.
lemmy sixx Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Manje/vise zbog pobeda,vec zbog odlicnih igara u poslednje 3 utakmice,igara koje godinama nismo videli od nase reprezentacije.l
Mustang Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Tako je Lemmy, ovo si dobro objasnio... ustedeo si mi pisanje istih reci Edited October 17, 2008 by Mustang
El Karnisero Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 nerezonski je smenjen. bez prave sanse. Nerezonski?Pa jel' si ti video kako smo igrali?Djukic nije nikakav trener.
lemmy sixx Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Nemoj tako,nije dobio pravu sansu,zbunjen je bio,ponuda/potraznja,pritisak...
sabre Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 (edited) Nerezonski?Pa jel' si ti video kako smo igrali?Djukic nije nikakav trener. covece, to su bile prijateljske utakmice, utakmice u kojima se isprobava. -- Edited October 17, 2008 by sabre
lemmy sixx Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Ps isproban je,pokazao je sta (ne)zna,i na svu srecu je proslost.
sabre Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 ne, nego trener isprobava igrace na prijateljskim tekmama, cime raspolaze, takticke varijante itd.
lemmy sixx Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Naravno,ali ako je los,dzabe mu isprobavanja i varijante.Antic je za mesec dana ekipu doveo na nivo na koji je Djukic ne bi doveo nikada.
Routasydän Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Ljudi, smarate vise sa tim Djukicem, ko je odakle i ko je gde igrao. To je sve nevazno, bitno je da repka igra sto bolje, sve ostalo je nevazno
sabre Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 kacar OPET strelac za hertu, i to pobedonsnog gola, i to u 87. minutu 87' [2 - 1] G. Kacar
Routasydän Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 kacar OPET strelac za hertu, i to pobedonsnog gola, i to u 87. minutu Taj covek je TATA! Inace pogledajte ovo http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=324186
sabre Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 (edited) niposto u junajted, da greje klupu i propadne, bolje da ode u portsmut i bude glavni igrac mada, jebiga, junajted je junajted, ako bi tamo uspeo... uh... nije ni to nemoguce... edit ili u neki od ovih Pari Sen-Žermen, Hamburg, Verder i Porto pametno kaze jedan u komentarima Ne moze Krasic u Manchesteru da bude standadan igrac. Njima treba dobar igrac za klupu. velika bi kocka bila da ode u junajted, veliki ulog ali vrlo mala sansa za uspeh... Edited October 18, 2008 by sabre
El Karnisero Posted October 18, 2008 Author Report Posted October 18, 2008 Od ovih klubova ne bi valjalo da ode u Mancester jer je to ipak previse i u PSG jer je toukleti klub koji ce se stalno boriti za opstanak.
sabre Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 i lane strelac za standard! 10' [1 - 0] M. Jovanovic
Јарослав Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 да се осврнем на тему. дефинитивно Аргентина! тамо је навијачки фанатизам већи него у Бразилу, а и људи стварно имају феноменалан однос према игри. поред њих, Шпанија. исти случај као Аргентина. јебига, ја заступам став да је циљ постићи што више голова, а не примити што мање.
El Karnisero Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Maradona selektor Argentine.Da li da se radujem ili da placem?
KazimKazim Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Zabi Savo golove kao iz picke Realno, treba da ga nagovore da jos 2-3 godine igra za repku
El Karnisero Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Sunce ti jebem sta je ovo?
Џрк Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Karanje je palo, zabi ga i Savo Inace, znao sam da ce da promasi oba penala, videlo se kako se usrao Sve u svemu, odlazak legende na najbolji moguci nacin.
Recommended Posts