Jump to content

Recommended Posts

Posted
:)

Pa o tome i pričam, JESTE rođen u Čačku i odrastao je u srpskoj Bajinoj Bašti, te i igrao za Slogu ... a ćale mu je službovao jer je radio u vojsci. Siromašno je detinjstvo imao. Inače su šumadijska loza, po dedi :da:

Grobar je, po navijačkom opredeljenju, baj d vej. :mhihi:

Kaко се мени чини, они су сви цигани, и ћале и он. Мада, проверићу. Ипак је он неколико година млађи од мене па се и нисмо дружили, али га знбам, наравно. Не, они су пореклом из РС. Можда му је мама из Шумадије.

Posted
Ma neee,Djukic je mnogo bolji,potraznja na trzistu,ovo/ono...

nerezonski je smenjen. bez prave sanse.

ali najvaznije je da za sad dobro ide sa anticem, neka tako nastavi pa nek budem ja i 100 puta u krivu...

laneta je hteo psv ovog leta.

Posted

Poenta je da je dobar igrac i da igra za Srbiju svim srcem , a da li je grobar, delija , ofkovac ili Nislija manje je vazno.

Uglavnom mislim da je dovodjenje Antica pravi posao, jedan od naj boljih u poslednje vreme.

Ljudi pa s njim ne moze da se pogresi a i Djukic realno nije bio ni desetina ovog karaktera i nije dao rezultate. I ja sam bio protiv njegove smene, ali kad sam cuo za Antica, rekao sam BRING IT ON !!!

Zdravica za selektora i preporodjenu nam reprezentaciju

:pivopije:

Posted (edited)
Nerezonski?Pa jel' si ti video kako smo igrali?Djukic nije nikakav trener.

covece, to su bile prijateljske utakmice, utakmice u kojima se isprobava.

--

Edited by sabre
Posted (edited)

niposto u junajted, da greje klupu i propadne, bolje da ode u portsmut i bude glavni igrac :rockdevil:

mada, jebiga, junajted je junajted, ako bi tamo uspeo... uh... nije ni to nemoguce...

edit

ili u neki od ovih

Pari Sen-Žermen, Hamburg, Verder i Porto

pametno kaze jedan u komentarima

Ne moze Krasic u Manchesteru da bude standadan igrac. Njima treba dobar igrac za klupu.

velika bi kocka bila da ode u junajted, veliki ulog ali vrlo mala sansa za uspeh...

Edited by sabre
  • 3 weeks later...
Posted

да се осврнем на тему. дефинитивно Аргентина! тамо је навијачки фанатизам већи него у Бразилу, а и људи стварно имају феноменалан однос према игри. поред њих, Шпанија. исти случај као Аргентина. јебига, ја заступам став да је циљ постићи што више голова, а не примити што мање.

• 2 weeks later...
Posted

Karanje je palo, zabi ga i Savo :)

Inace, znao sam da ce da promasi oba penala, videlo se kako se usrao :)

Sve u svemu, odlazak legende na najbolji moguci nacin.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...