Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro,ima pravo da pizdi sto je u senci matorog isluzenog fudbalera koji trci po livadama JSL i ne vredi kurcu, ali ovakva reakcija je bezobrazna i govnarska. Treba ga oterati u picku materinu i ne dozvoliti mu da ikada vise pridje reprezentaciji.

• Upvote 2
Posted

Rekoh ja da Sinisa nista ovde nije kriv. Igraci su metiljavi i nema tu nikakve pomoci. Igraci su bili metiljavi i kada nas je vodio gospodin Antic veliki mag fudbalske struke. Umesto sto teraju selektore ni krive ni duzne trebali bi da teraju igrace.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni su presmesni narodi poput Siptara i Hrvata koji od jedne realno fejlovane nacije kao sto smo mi imaju brutalan kompleks..koji je tek to fejl :haha: A ova riba Djordjeviceva neka Severina Dzunior, sta?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni su presmesni narodi poput Siptara i Hrvata koji od jedne realno fejlovane nacije kao sto smo mi imaju brutalan kompleks..koji je tek to fejl :haha: A ova riba Djordjeviceva neka Severina Dzunior, sta?

Nase gusle nijesu za sprdacinu!

Posted

Ako jedan gospodin, poput Golca, bude imenovan za selektora, onda će to biti jasan znak da nije neki problem do fudbalskog saveza - već do džiberskog saveza igrača i menadžera.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...