Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam skoro video losije izvodjenje penala. Kako se samo usrao! N everujem da je imao onoliku tremu na kada je debitovao.

U svakom slucaju, HVALA MU NA SVEMU!!

Jesmo li mi stvarno onoliko dobri ili su oni jadni Bugari toliki slepci???

Posted

Mi smo dobro, a oni su ocajni. Pa igrali su 2-2 sa MNE, to znaci da su tragedija od ekipe :)

Ajmo samo jes jednom za kraj da uzviknemo SAVO MAJMUNE!!!! :pivopije:

hehe, salim se ovo za majmuna ;)

Posted

nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno

6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem

Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!!

Posted

Savo kao da utripovao da je na oprostajnoj utakmici Pedje Mijatovica :) Nije mu bilo lako kada je promasio i drugi. Mislim da je tada zazalio sto je uopste i pozvan na zadnju tekmu. Kasnije se videlo da mu ona 2 gola nisu mnogo znacila.

Mislim da ga je Antic izvukao taman kada se opravdao za promasaje i da se ne bi slucajno opet obrukao.

Jovanovic i Krasic su trenutno 2 najbolja pojedinca u reprezentaciji. Mrdja je debitovao i to mu je dosta za neko vreme.

Ali sto smo mogli da ih nadujemo.... bila bi bruka. A ja igrao samo 3+ i nervirao se kada je Savo promasio penale :D

Posted
nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno

6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem

Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!!

lazovic i on (jovanovic) su najbolji tandem. :da:

Posted

Ma kakvi,Pantelica bih ja drzao,jako je bio koristan u prethodnih par meceva.Jes' da ga nece gol,ali asistira i stvara prostor za ostale igrace.Samo ne Zigic,on stvarno ne treba igrati.

Posted

Лепо, лепо се Саво опростио од фудбала, царина био и остао!

Надам се још само да ће у пензионерским данима научити да рока пенале како треба. :D

BDSM над Бугарима, баш ми драго ... а Лане моје је још једном показао какав је вансеријски шпиц на овим просторима.

Онај силовит продор и оштро смештена лопта под пречку, се не заборављају!!~!

Posted (edited)
...i umesto njega ubaciti gonzala rodrigeza, je l' da??

Da.

Stoperi koji bi po mom misljenju trebali da igraju su Milito i Kolocini a izmene Gonzalo i Garaj.

Edited by El Karnisero
  • 2 months later...
Posted

Pa dobro,ne treba ovaj poraz uzimati za neko zlo...ne moze se bas uvek pobedjivati i kantati protivnike...sastav je bio dosta saren,ove dve utakmice su Anticu pre svega sluzile da isprobava i kombinuje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...