WindrideR Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Nisam skoro video losije izvodjenje penala. Kako se samo usrao! N everujem da je imao onoliku tremu na kada je debitovao. U svakom slucaju, HVALA MU NA SVEMU!! Jesmo li mi stvarno onoliko dobri ili su oni jadni Bugari toliki slepci???
Routasydän Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Mi smo dobro, a oni su ocajni. Pa igrali su 2-2 sa MNE, to znaci da su tragedija od ekipe Ajmo samo jes jednom za kraj da uzviknemo SAVO MAJMUNE!!!! hehe, salim se ovo za majmuna
lemmy sixx Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Bravo za nase,jos jedna sjajna partija.Zaista su fenomenalni.
darkonet Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno 6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!!
WindrideR Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Savo kao da utripovao da je na oprostajnoj utakmici Pedje Mijatovica Nije mu bilo lako kada je promasio i drugi. Mislim da je tada zazalio sto je uopste i pozvan na zadnju tekmu. Kasnije se videlo da mu ona 2 gola nisu mnogo znacila. Mislim da ga je Antic izvukao taman kada se opravdao za promasaje i da se ne bi slucajno opet obrukao. Jovanovic i Krasic su trenutno 2 najbolja pojedinca u reprezentaciji. Mrdja je debitovao i to mu je dosta za neko vreme. Ali sto smo mogli da ih nadujemo.... bila bi bruka. A ja igrao samo 3+ i nervirao se kada je Savo promasio penale
El Karnisero Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Mrdja je debitovao i to mu je dosta za neko vreme. To mu je dosta za ceo zivot.
Routasydän Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Jaoj sto mi je zao sto Gojko nije nabio gol!!! Prvo precka, pa stativa. A u picku materinu. A Mrdja je konj, neko ga opako gura, jebem ga smotanog
Grob Bez Dna Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno 6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!! lazovic i on (jovanovic) su najbolji tandem.
lemmy sixx Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Ma kakvi,Pantelica bih ja drzao,jako je bio koristan u prethodnih par meceva.Jes' da ga nece gol,ali asistira i stvara prostor za ostale igrace.Samo ne Zigic,on stvarno ne treba igrati.
vudun Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Лепо, лепо се Саво опростио од фудбала, царина био и остао! Надам се још само да ће у пензионерским данима научити да рока пенале како треба. BDSM над Бугарима, баш ми драго ... а Лане моје је још једном показао какав је вансеријски шпиц на овим просторима. Онај силовит продор и оштро смештена лопта под пречку, се не заборављају!!~!
El Karnisero Posted November 20, 2008 Author Report Posted November 20, 2008 Argentina je lepo igrala jedino je odbrana smusena.Onog Demikelisa izbaciti iz reprezentacije dozivotno.
SkullKrusheR Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 ...i umesto njega ubaciti gonzala rodrigeza, je l' da??
Mustang Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 razbismo Bvlgare ko nista ih pocistismo, a oni 16ti... znaci da vrlo lako moze da se desi da se plasiramo...
El Karnisero Posted November 21, 2008 Author Report Posted November 21, 2008 (edited) ...i umesto njega ubaciti gonzala rodrigeza, je l' da?? Da. Stoperi koji bi po mom misljenju trebali da igraju su Milito i Kolocini a izmene Gonzalo i Garaj. Edited November 21, 2008 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Da. Stoperi koji bi po mom misljenju trebali da igraju su Milito i Kolocini a izmene Gonzalo i Garaj.
El Karnisero Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 Kolocini je strasan stoper. A sta je sa onim nesrecnim Sorinom,jel' ziv?
Dead Man Walking Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Gde može da se gleda na netu? Nemam tv...
Footog Qpoos Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 (edited) Ukucaj internet tv u googlu...tu nadji... www.nettelevizor.com http://www.nettelevizor.com/radio-televizi...rak-toronto.php Edited February 10, 2009 by Trne
Dead Man Walking Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Prvo poluvreme su igrali prilično dobro a drugo vrlo loše. Nesretno smo primili taj gol. Nisu Ukrajinci bili ništa bolji, a posle su se tako zatvorili da bi im mnogo bolje reprezentacije teško dale gol.
lemmy sixx Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Pa dobro,ne treba ovaj poraz uzimati za neko zlo...ne moze se bas uvek pobedjivati i kantati protivnike...sastav je bio dosta saren,ove dve utakmice su Anticu pre svega sluzile da isprobava i kombinuje.
Recommended Posts