Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

istina, samo i ove igrace koje imamo bi trebalo da su dovoljni da se bude treci u kvalifikacijama i udje se u baraz a mi ni to ne mozemo. Mit o Anticu jeste preteran ali ipak se znalo ko sta radi, ekipa je dobro funkcionisala, svako je znao svoje mesto u timu...ono sto se posle pokusalo sa Mihom bi mozda danas i dalo rezultate, premalo se zadrzao, pocelo je da se nazire da cemo mozda imati dobru ekipu iako je i on gurao menadzerske igrace. Ne skidam ja odgovornost sa igraca, jbg ne igra Tole na terenu vec isti ti koji vrede silne milione a ne bore se na terenu, ali mora otpocetka da se krene, od saveza, liga nam je nikad gora, namesta se na sve strane a Tole izjavljuje da je prvenstvo nikad regularnije. Ali mora kompletno citav savez da se promeni jer su to sve Toletovi poslusnici a na mesto selektora da se postavi neko mladji sa autoritetom i znanjem, neko kao Sinisa ili Piksi pa da vidimo...

Naravno da može da postoji rasulo u FSS, a da oni dobro igraju. Problem je SAMO u igračima i u tome što igraju kao babe.

Da ti ja kažem doktore svoju dijagnostiku. Ovi mladi ništa ne rade, dobro se rane, a ženske na sve strane!

• Upvote 1

cekaj, sta je pogresno? Reprezentacija je igrala odlicno, imali smo dobrog selektora koji je mora se priznati ocajno pripremio ekipu za SP ali je kvalifikacije odlicno odradio sto je i primarni cilj. Nijedan igrac nije nezamenjiv ali to sto pricas je jednostavno glupo, odlican je igrac, stub odbrane Dortmunda, ekipe koja je igrala finale Lige sampiona i bila prvak Nemacke, takav igrac nam je uvek potreban a ne igra naravno zbog loseg odnosa u savezu.

Gde je Piksi autoritet? Cekaj jel se zajebavas? Piksi je legenda, treba da bude selektor. Ne moze selektor da ti bude Curcic, kako ce on Banetu ili Kolarovu npr da odredi sta ce da igraju kad im sto bi se reklo nije ni do kolena i kad mu je Javor najveci domet. Reci mi jednog trenera izuzev Antica koji je nesto postigao i mogao bi da bude autoritet i da je naravno domaci trener i poseduje znanje potrebno da vodi vrhunsku ekipu kakva je sigurno nasa a sad sto pati od ''bola u preponama'' je drugi par cipela...

Za Subotića nisi u pravu, to je jedan lažni stoper, prosječan igrač, često i kiksara, kakav crni stub odbrane, plus zbog prenemaganja ga nije nikad ni trebalo zvati u repstaciju. Za Piksija se slažem, ako mu se može dovesti u pitanje stručnost kao trenera (kao igrača ne može), autoritet ne bi mogao, jer ko je god čuo za fudbal na ovim prostorima, nevjerovatna čast mu bila sarađivati sa veličinom kao on. Što se tiče Mihajlovića, slažem se sa Sretom.

Edited by Vic Rattlehead

Za Subotića nisi u pravu, to je jedan lažni stoper, prosječan igrač, često i kiksara, kakav crni stub odbrane, plus zbog prenemaganja ga nije nikad ni trebalo zvati u repstaciju.

Subotić ne igra za repstacju zbog Ace Kolarova.

Džingl bels džingl bels, džingl ol d vej.

edit: Dotični isto nejebava prepodnevne treninge, ne dolazi na doručak, i zbog njega se trenira na JNA umesto u Pazovi.

Na jedan doručak je u ovom ciklusu, da vas ne slažem sad, došao samo Nastasić.

Radovana niko ne šljivi pet posto.

Reko mi čoik, znam ja.

• 4 weeks later...

Igrali danas Srbija - SAD na stadionu Spartaka, Šaponjić dao dva gola i neki tamo Jović valjda.

Slučajno sam došao (mada se na mečeve SAD-a ne dolazi slučajno) jer sam trčao i videh pentagramčiće, zastavu UEFE/FIFE i zapitah se odakle međ onim čadorima srpske zastave.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...