Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo. I tome bih dodao Paragvaj i Cile, posto, jbg, oni su mi uvek nekako gotivni. Ali prvenstveno za Uruse, jos od Dijega Forlana naovamo.

Posted

Zna li neko da li ce ovih dana biti nekih specijala na trafikama povodom Euro 2016? Mislim ono kao specijalni dodaci ili brosure sa spiskom igraca svih reprezentacija, kosturom za upisivanje rezultata i slicno, znate vec.

Posted

Ok, hvala, uzecu, bolje ista nego nista. Mada evo izgleda i da ce Zurnal svoj Magazin u subotu posvetiti Evropskom prvenstvu, na 32 strane.

Posted

Узми ти сутра за сваки случај. :haha:

Моцарт за СП одрадио јебачки специјал, али више часопис не излази.

Све се свело на те Новости и Журнал. Спортско новинарство, давно сахрањено.

Posted

Da, sjecam se tog Mozzartovog specijala za SP 2014, extra je bio uradjen, bas mislim da si ti ovde preporucio da se to kupi. :)

Ne pratim sportsku stampu redovno, izuzev kad su ovakve specijalne prilike, pa nisam ni znao da je Mozzartov casopis ugasen. :/

Posted

Званично није угашен, али се 95% свео на листу и неку најаву јачих утакмица.

Буде понекад и неки интервју и то је то. Папир није ни близу оног старог, иде за џ.

Србија не да нема спортски недељник, него нема ни спортски месечник.

Најстарији спортски лист "Спорт" четвртком излази као двоброј.

Да не говорим да је постао таблоидан.

Posted

Jeste bio odlican taj Mocartov za proslo SP. Novosti ili Sport su imali sjajne dodatke za EP 2004. i SP 2006., mislim da su posle toga batalili, sigurno 50tak stranica ako ne i jace, kao posebna knjizica su bili. Moram da iskopam to negde kad odem kuci. Secam se da je na naslovnoj za 2006. bio Kezman kako se moli bogu haha

Javite ako nagazite nesto da nije Sport/Zurnal.

Posted

http://www.goal.com/euro2016/en/gallery/the-top-10-european-championship-players-of-all-time/eqiic5faltq81v7ibms1jpgc0/marco-van-basten-netherlands-european-championship-1988/1

As far as Pele was concerned, Dzajic had only one flaw: "I'm sorry he's not Brazilian because I've never seen such a natural footballer."

:rockdevil:

šteta što je postao đubre od čoveka (Džajić, ne Pele, crnja je uvek bio đubre)

Posted

Uzeo sam juce dodatak iz Novosti i danas iz Sporta i Kurira. Realno, sva tri su uradjena poprilicno sirotinjski, ali ako nista onaj minimum je ispunjen, navedeni su svi prijavljeni igraci iz sve 24 reprezentacije. Kurirov dodatak je najprakticniji i najpregledniji za upisivanje rezultata, ostavljeno je dovoljno prostora za upisivanje naziva drzava u nokaut fazi.

Evo nekih zanimljivih dokumenata u Excelu za upisivanje rezultata, na prvi pogled djeluje da ce fino da radi.

http://www.excely.com/football/euro-2016-schedule.shtml

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...