Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Биће скоро као против Босне пре три године. :rockdevil:

Управо тако.

Немам пара за бацање, али тако радо бих направио транспарент Sophie, Sophie! Don't die! Live for our children!

На немачком, наравно.

Sopherl! Sopherl! Sterbe nicht! Bleib am Leben für unsere Kinder!

Edited by Axeanosilas
Posted
Управо тако.

Немам пара за бацање, али тако радо бих направио транспарент Sophie, Sophie! Don't die! Live for our children!

На немачком, наравно.

Sopherl! Sopherl! Sterbe nicht! Bleib am Leben für unsere Kinder!

Нисам у току, о чему се ради?

Posted

Heh, sad se setih, nije mi bilo ni na kraj pameti. Koliko uopšte košta izrada transparenata? Znam da NAAI rade, je l' ima još negde?

Posted

Последњи пут да наручујем преко тикет сервиса. Већ 5 дана у статусу пише да су карте спремне за испоруку. Нешто не верујем да ће уопште стићи.

Posted

Неко ко се враћа с посла носећи ранац пун непотребних ствари и лаптоп, при том жури да се види са девојком јербо она хоће думре да га види што пре... :)

Posted

Još nijednom nisam čekao.

Za Bajern drug dreždao celu noć, ujutru se ispostavilo da je mogao i u 10 da dođe i uzeo bi sever. :)

Za PAO smo trebovali, u Pionir upadamo bez para, za derbije su mi takođe drugi uzimali. :)

Posted
Има дражи у чекању, ако немаш обавезе...

Pod uslovom da ne čekaš na kiši i da nije duže od tri sata. :mrgreen:

Posted (edited)
Pod uslovom da ne čekaš na kiši i da nije duže od tri sata. :mrgreen:

Поручио сам за Исток(бок), и сада ми јављају да су морали да врате карте јер ће, изгледа, ту бити навијачи Аустрије. Ипак идем на запад.

Edited by Миле Ложач
Posted

Na Marakani gostujući navijači uvek budu u između istoka i juga, a još ranije je javljeno da dolaze Austrijanci, pa mi nije jasno kako su uopšte prilikom naručivanja mogle da se odaberu karte za taj sektor.

Posted
Na Marakani gostujući navijači uvek budu u između istoka i juga, a još ranije je javljeno da dolaze Austrijanci, pa mi nije jasno kako su uopšte prilikom naručivanja mogle da se odaberu karte za taj sektor.

Немам појма. Рекоше да им је тек јављено да врате карте за тај сектор.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...