Axeanosilas Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Биће скоро као против Босне пре три године. Управо тако. Немам пара за бацање, али тако радо бих направио транспарент Sophie, Sophie! Don't die! Live for our children! На немачком, наравно. Sopherl! Sopherl! Sterbe nicht! Bleib am Leben für unsere Kinder! Edited June 3, 2009 by Axeanosilas
vladream Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 ja imam kartu za istok, samo da nekako iz banja luke (petak) stignem u subotu u bg
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Управо тако. Немам пара за бацање, али тако радо бих направио транспарент Sophie, Sophie! Don't die! Live for our children! На немачком, наравно. Sopherl! Sopherl! Sterbe nicht! Bleib am Leben für unsere Kinder! Нисам у току, о чему се ради?
Axeanosilas Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Нисам у току, о чему се ради? То су последње Фердинандове речи...
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Heh, sad se setih, nije mi bilo ni na kraj pameti. Koliko uopšte košta izrada transparenata? Znam da NAAI rade, je l' ima još negde?
Zagrivuk Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 То су последње Фердинандове речи... LOL! Samo da ne bude kise. Zapad!
José Luis Chilavert Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Последњи пут да наручујем преко тикет сервиса. Већ 5 дана у статусу пише да су карте спремне за испоруку. Нешто не верујем да ће уопште стићи.
Axeanosilas Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Јеби га, мора дупе мало и да покисне. Од тога расте коса...
Axeanosilas Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Неко ко се враћа с посла носећи ранац пун непотребних ствари и лаптоп, при том жури да се види са девојком јербо она хоће думре да га види што пре...
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Još nijednom nisam čekao. Za Bajern drug dreždao celu noć, ujutru se ispostavilo da je mogao i u 10 da dođe i uzeo bi sever. Za PAO smo trebovali, u Pionir upadamo bez para, za derbije su mi takođe drugi uzimali.
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Има дражи у чекању, ако немаш обавезе... Pod uslovom da ne čekaš na kiši i da nije duže od tri sata.
José Luis Chilavert Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 (edited) Pod uslovom da ne čekaš na kiši i da nije duže od tri sata. Поручио сам за Исток(бок), и сада ми јављају да су морали да врате карте јер ће, изгледа, ту бити навијачи Аустрије. Ипак идем на запад. Edited June 3, 2009 by Миле Ложач
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Na Marakani gostujući navijači uvek budu u između istoka i juga, a još ranije je javljeno da dolaze Austrijanci, pa mi nije jasno kako su uopšte prilikom naručivanja mogle da se odaberu karte za taj sektor.
José Luis Chilavert Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Na Marakani gostujući navijači uvek budu u između istoka i juga, a još ranije je javljeno da dolaze Austrijanci, pa mi nije jasno kako su uopšte prilikom naručivanja mogle da se odaberu karte za taj sektor. Немам појма. Рекоше да им је тек јављено да врате карте за тај сектор.
kuruz Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=364203 Мрзим кад серу пре утакмице. Чуо сам прогнозу, кажу да ће бити суво и топло!
kuruz Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=364394 ПАКАО!
Baal Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Livadijaš dade gol. Sad će da ode u neki bolji klub, haha.
Recommended Posts