Мајор Гашпар Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Stadion F. Vokri. Bata u lozi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 I svi znojavi i mokri. I Bata i šipci velmoži. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 DIE WHEN YOU DIE! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 30000 kao na JNA...slucainost? Ne bih rekao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 šta mu znači to koji kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Pa Marko Simone je trpao Dejovu zenu, pa su Simonea oterali iz Milana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 ne sećam se toga taj Zajcev je težak slučaj pakla, vrhovni degenerik međ' zvezdašima lik puši kurac debilčinama sa severa, a oni ga ne jebu dva posto, nego ceo taj njegov usrani forum smatraju mestom za retarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Jebaće ih genius u usta škrbava.. http://mondo.rs/a1194006/Sport/Kosarka/Navijaci-Zvezde-Delije-zapalili-zastavu-Kosova-transparent-za-Crnu-Goru-Srpska-Sparta.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 kuruze ovde smo x puta pisali kako mu je simone ulazio zeni u sesnaesterac taj zajcev ima bas onako nenormalne stavove, par puta mi doslo da ga oteram u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 ne sećam se daj nik, da ti pretresemo pisanije tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Hahaha Kuruze ne zajebavaj zasta ti mene smatraš...i ja sam čovek iako sam zvezdaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 ajde ajde, taman da daš nalog Majoru i meni da čitamo i kačimo skrinšotove na tviter kad zaključaju za goste Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 Koji si ti huligan...major je čovek a ti na brata da se ugledaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 Brat je najveca svetinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 I ja sam brat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 gledo neko mlade? Italijani odlicni, mada na pocetku nisu znali gde udaraju, Sebaljos im decu pravio, kasnije se dosta utegli i nekako rutinski odradili posao, Kjeza fantastican vezni red i napad su im bas brutalni, Mandragora, Barela, Pelegrini; Zaniolo, Kean, Kjeza, Orsolini zamenio Zaniola zbog povrede jos u prvom, kasnije usao Kutrone i pola drugog gola je njegovo. i ostatak klupe im je solidno pun talenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 On 6/15/2019 at 9:16 PM, Koroviev said: Jebaće ih genius u usta škrbava.. http://mondo.rs/a1194006/Sport/Kosarka/Navijaci-Zvezde-Delije-zapalili-zastavu-Kosova-transparent-za-Crnu-Goru-Srpska-Sparta.html Dobru poruku Crnoj Gori poslali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 To prvenstvo za mlade je sprdnja, Srbija bila prvak svijeta pa koja vajda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 (edited) Pa nije prvenstvo za mlade sprdnja, nego tu još ne igraju toliko velike pare, seniorska repstacija je sprdnja, taj potencijal mladih prodaju i pojedu lešinari koji upravljaju FSS Nije kao da pratim nešto preterano al' pre bih gledao te mlade nego seniore, gledao sam knockout fazu celu pre nekoliko godina kad osvojismo Edited June 17, 2019 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 A Copa America? Po guzici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Zakacio sam nesto malo u pazuama kosarke zlatne orlice. Kad cujem to "zlatni orlici" dobijem proliv. Nista cudno, u ekipi su dve menadzerske prevare, Zivkovic i Radonjic. Pozadi Jovanovic, koji nema veze sa fudbalom. Bogosavac ne ume da trci. Danilo Pantic pickica. Goran Djorovic u sigurnoj kuci FSS. Itd, itad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Majore, koje je to trtomudanje ep ili sp za mlade, zamisli i to svake godine se igra neki kurac a nasi uzas blagi, niko da se sastavi ne znam sta je luki ono trebalo na jednom treningu sa zidanom ce vise da nauci nego ovo celo prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Prosli put nisu vodili Milenkovica jer je trebalo da se proda. Cista kombinacija. Ove godine se ne vodi Pavlovic, a vodi se Joveljic. Joveljic napravio transfer pa kako bude. To je karma. Goveda ne zasluzuju bolje. Zato ne mogu da navijam za reprezentaciju Kombinaciju. Luka Jovic digao ozbiljnu lovu. Boli ga kita, moze sad i da ostari na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Majore, kad god igra repstacija bez obzira na uzrast meni je samo jedna slika u glavi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts