Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Читав овај систем је намјерно направљен тако да се саботира наша репрезентација.

Умјесто да даље иде онај ко је дао највише голова, они узимају у обзир и такве глупости као што су примљени голови."

Posted

Kad Kuruzina kaze da je neko izdao imperiju...

Ima li sta vece od dresa crveno-belog?

Ugasiti reprezentacije, ionako su sve samo kamerunci i siptari. Jebo vas Naneli...

Posted

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1724150/Luka-Modric-je-Srbin-po-majci-zivotna-prica.html

Lola
13.12.2022. / 17:19

I ja sam iz porodice Dopudj, selo Krusevo, Obrovac i odrasla sam s Lukinom majkom Radojkom. Svi Dopudji u Krusevu su familija, Lukina majka mi je bliska rodjaka. Udala se za Lukinog oca vrlo mlada, pobegla od siromastva. Bila je najstarija cerka u porodici, posle nje rodjeno je jos njih osam i jedan sin. Bili su najsromasnija porodica u selu. Luka je isti deda, Radojkin otac, Petar. Sitan i mali covek sa kracom nogom i ogromnom cokulom da nadoknadi visinu, plasili smo ga se kao deca. Bio je to posten svet, Petar i Manda. Kuca im je zapaljena, kao i sve nase. Izbegli su uglavnom u Beograd i inostranstvo. Mozda ih Modric ne spominje, cuti i nosi svoj krst, ali ih je finansijski i stambeno gotovo sve zbrinuo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...