Jump to content

Recommended Posts

Posted

Konacno i mi naucismo da igramo fudbal. :D

Bila slaba partija ali smo pobedili. To je odlika dobrih ekipa.

Konacno i nas da krene malo.

Prethodnih godina, se izvucemo protiv jakih timova i naguzi nas azerbejdzan ili slicno.

A sada sve funkcionise dosta dobro.

Odbrana je OK, ali napad bas i nije nesto isao, onaj Stankovic sve lopte salje u aut bem ga u usta.

Pametni zuti kartoni, taman ce da odmore pred vazne meceve.

Posted

Како бих јебао матер оним мајмунима што по Б92 пљују по репрезентацији... Одиграш једну осредње, победиш и будале серу... Јесте било рупа, Невен је лоше одиграо, Пантелића да не помињем, био сам на југозападу, човек је 'ладно стао кад је имао шансу пред крај текме, да је убрзао и "подбио" лопту. пребацио би голмана који је истрчавао...

Не може свака лепршаво и лако, али објасни ти то будалама...

Posted

Takav smo narod, jedna slabija partija (ali pobeda) i odmah linc, pljuvanje. Ima jako mnogo ljudi koji su negativni, jako mi je zao tih likova, mogu misliti kako im je zivot ruzan i tuzan ako sve gledaju tako crno.

Nasi momci su umorni i preumorni jer svi igraju u dobrim klubovima i svi su imali teske sezone (za razliku od austrijanaca) i dok se vecina njihovih kolega odmara na plazama oni su morali da igraju utakmicu i ja im skidam kapu za to. A austrijansi su imali motiv do neba da nas dobiju, to je za vecinu njih bila utakmica zivota, dok je za nas bila jos jedna tekma sa autsajderom koja mora da se dobije, a da se niko ne povredi ili ne pazari crveni karton i slicno.

Subotic jeste gresio, ali Antara ceici tog momka, baca ga u vatru da ocvrsne, da navikne da igra sa ovim momcima i to je super. Tekma sa ostrvljanima je jos jedna prilika da da Suba zaigra.

Posted

То сам и ја приметио да су се људи нешто много размазили. Није више довољно што побеђујемо, неее - ако им не уваљамо 3 комада и не понизимо их ништа нисмо урадили. Глупости. Раније никог нисмо могли да победимо, 'фудбал' нам се састојао у бесомучном додавању задње линије. Сад млатимо све редом. Играмо нападачки. А ни Бразил и Аргентина не бриљирају на свакој утакмици. Битно је да смо победили, узели 3 бода. Да је играо Жигић место Пантелића, дали бисмо бар 1 гол.

А Суботић је био одличан. Испао је једно 2 пута, а спасио нас мука једно 10 пута. Има 20 година момак. Он је будућност.

Голман нам је највећа рупа, није човек бранио 3 године, несигуран је много.

Posted

Jeste Suba ispadao, ali kad se uigra, a siguran sam da hoce, imamo odlicnog defanzivca za narednih 10 godina. Treba sto vise gurati ove mladje momke, zao mi je sto Tosic nije imao vecu minutazu ove sezone u M.U. (ne racunam onih 15-ak minuta).

A to ti je taj prokleti balkanski mentalitet. Pogledajte malo hrvatske portale i novine, svi pljuju po Bilicu zbog remija sa Ukrainom, svi su ocekivali da ce oni razguziti Ukrainu i sad im je mozda ugrozeno i drugo mesto i plasman na SP i svi se utrkuju ko ce vise popljuvati coveka, iako im je on na EP osvetlao obraz, svi su se tad kleli u njega i evo, nije proslo ni godinu dana krenula pljuvacina .... prokleti Balkan :(

Posted

ja sam ubedjen da cemo proci,igramo sasvim ok...sada ovu tekmu nismo odirali kao predhoden,al desavaju se i takve stvari...moje misljenje je da ne trebaju pantelic i stojkovic da igraju...imamo i iskustvo i buducnost...i super selektora...

Posted
i pored ocajne igre, vazna je pobeda. i da, nije mi jasan pantelic, sta, koji kurac, igra on? jebem ti. zigic i lazovic bi bili do jaja tandem.

Kakav crni Lazovic...On je jos gori od Pantelica.

Kacar i Sulejmani zasluzuju mesto u prvom timu, oni su buducnost nase repke.

Naravno.Sulejmani levo,Jovanovic u napad i Kacar umesto Milijasa u sredini.

Lose smo igrali ali bitna su tri boda.Valjalo bi da uvaljamo par komada Faranima.

Posted (edited)

Добро је, мислио сам да ће нас казнити празним трибинама против Француза.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=365023

Чим смо стигли на стадион видео сам транспарент на истоку на којем је писало ФК Висла и још нешто на пољском. Ништа ми није било јасно, до објављивања овог текста.

Edited by Куруз
Posted

Taj rad, a jedino su od nas izgubili sa više od gola razlike. :D Gledao sam tu tekmu u Beogradu, užasno smo igrali. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...