vudun Posted June 25 Report Posted June 25 On je najnormalniji u reprezentaciji, s obzirom na to kakvih sve karakondžula ima... Odoše si doma... Voleo bih da ih unuk Ljuba Miloša srdačno postroji u zračnoj luci dr Franjo Tuđman, a onda . . .
HEFEST Posted June 26 Report Posted June 26 Гранит Џака у дупе те ака. Емилијо Бутрагењо после добро кењо.
Srbin Hamza Posted June 26 Report Posted June 26 https://likemetkovic.hr/portal/novi-kapitalac-iz-opuzena-karmelo-seselj-ulovio-mrcinu-cak-335-kg/
kuruz Posted June 26 Report Posted June 26 ja bio na Allianzu sinoć šteta što ne uđe jedna na kraju jebem ih bedne
Мајор Гашпар Posted June 27 Report Posted June 27 Bolje da si u Zaostrogu u kampu svaku noć drugu jebavo. 2
vudun Posted June 28 Report Posted June 28 - Ja ću do Frankfurta, a dokle ćete Vi? - Ja do Minhena. - Možda ću i ja do Minhena... 2
Sreta Posted July 1 Report Posted July 1 Kuruz i brat Bobika Biceps kontam da su u It's coming home fazonu... Peta kolona nema za koga ni da navija...
Srbin Hamza Posted July 6 Report Posted July 6 kad bi se igralo 60 minuta Turska bi bila prvak zadnjih 30 Srbi
Recommended Posts