Jump to content

Recommended Posts

Posted

Када је и пилићарски Лацио купио оног пропалог педерчића Мендијету за 70 милиона. :)

Зато су им данас муда у процепу.

Posted (edited)

Kakv klub,takva i muda.A znas kako se kaze,ili imas muda ili ides u skolu.

Ma to je bila ludnica...ovo podseca na to.

Edited by lemmy sixx
Posted

Рекох ја да ће овај рок бити ненормалан. Луђи нисам видео за 21 годину. Играч из Звезде у Партизан, еј?

Posted

Sad mi je jasno sto je propao Kalco i sto vise niko ne gleda tu njihovu ligu! Pa vise sam popizdeo koliko se bacaju po travi, cim im pridje igrac, ne daj Boze da udju u duel omah padaju. A u picku materinu. Najvise me je nervirao onaj mali budjavi sto lici na fetus, sto je imao najbolju sansu. Ko mu je kriv sto ima 30kg ....

Posted
Sad mi je jasno sto je propao Kalco i sto vise niko ne gleda tu njihovu ligu! Pa vise sam popizdeo koliko se bacaju po travi, cim im pridje igrac, ne daj Boze da udju u duel omah padaju. A u picku materinu. Najvise me je nervirao onaj mali budjavi sto lici na fetus, sto je imao najbolju sansu. Ko mu je kriv sto ima 30kg ....

To je Djovinko,vrsni tehnicar.Mali,ali pali. :da:

Posted
Matić je, čini mi se, potpisao ugovor sa Udinese-om ako se nisam istripovao.

Gde si to cuo?

Nego,sta je mislio ovaj blesavi Stojanovic na kraju kada su se Criscito i Tomovic rukovali,pa je rekao da su oni buduci saigraci?Tomovic ide u Djenovu?

Posted
Gde si to cuo?

Nego,sta je mislio ovaj blesavi Stojanovic na kraju kada su se Criscito i Tomovic rukovali,pa je rekao da su oni buduci saigraci?Tomovic ide u Djenovu?

On je vec u Djenoi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...