Baal Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=366522 A jebote.
Hail Metal Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Sad mi je jasno sto je propao Kalco i sto vise niko ne gleda tu njihovu ligu! Pa vise sam popizdeo koliko se bacaju po travi, cim im pridje igrac, ne daj Boze da udju u duel omah padaju. A u picku materinu. Najvise me je nervirao onaj mali budjavi sto lici na fetus, sto je imao najbolju sansu. Ko mu je kriv sto ima 30kg .... Dobar je momenat bio kad je Kacar u vazdusnom duelu laktom zakacio cini mi se Boketija , nebitno, zabar krenuo da se nesto koprca , vice , a Kacar ga samo pogleda krene , a ovaj se usro od straha , zabari-picketine klasicne , dobro je komentator rekao , zna iz kakve bokserske familije potice Kacar: D .
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 haha, da, bas smo to matori i ja komentarisali, zabar krenuo prema kacaru i poceo da sere, a kad je Gojko skocio i krenuo prema njemu Zabar se kao picka najgora okrenuo i poceo da udaljava ..... uvek su bili picke
El Karnisero Posted June 17, 2009 Author Report Posted June 17, 2009 Sad mi je jasno sto je propao Kalco i sto vise niko ne gleda tu njihovu ligu! Pa vise sam popizdeo koliko se bacaju po travi, cim im pridje igrac, ne daj Boze da udju u duel omah padaju. A u picku materinu. Najvise me je nervirao onaj mali budjavi sto lici na fetus, sto je imao najbolju sansu. Ko mu je kriv sto ima 30kg .... Sta si ocekivao od Zabara? http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=366522 A jebote. Lose. @Lemi Niko ne rece da li je Zvezda dobila neke pare za Tomovica.I da nismo super je sto smo se otarasili te rupcage.
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pejcinovic je slobodan igrac! E jebem ti upravu Zvezde!
Footog Qpoos Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 koji ce im kurac on...u ovom trenutku iz juzne amerike u donjoj palubi prekookeanskog broda"bolji zivot"se vozi gomila potencijalnih igraca zvezde...stizu sutra,ako ih ne sjebu na gibraltaru...
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pejcinovic je slobodan igrac! E jebem ti upravu Zvezde! Kako sada to koji kurac?!?!?
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Kako sada to koji kurac?!?!? Od iskusnijih igrača ostaće Đorđe Tutorić i Nikola Lazetić dok je neizvesno šta će biti sa Ognjenom Koromanom. On ima visok ugovor pa su na Marakani voljni da ga puste. Ugovori i pozajmice istekli su Gvozdenoviću, Kleu, Fereiri, Pekariću i Pejčinoviću. Takođe, na prozivci u sedu neće biti ni Tomovića i Milijaša koji su već ostvarili inostrane transfere. Tomović je prešao u Đenou, a Milijaš u Vulverhempton.
Hail Metal Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Od iskusnijih igrača ostaće Đorđe Tutorić Mislim ,ali nisam 100 % siguran , da se Tutoric ozenio u subotu , tu u komsiluku u Subotici bila svadba dva dana , sa drugaricom iz osnovne , lepa cura . Cestitam , sve najbolje , naravno izuzimajuci uspehe sa Zvezdom . .
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Fudbaleri Južne Afrike savladali su Novi Zeland rezultatom 2:0 u drugom kolu Grupe A Kupa konfederacija. Oba gola za Bafana Bafanu postigao je fudbaler Crvene zvezde Bernard Parker u 21. i 52. minutu.
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Njega i Isaha treba zadrzati po svaku cenu. Sto se tice Nemanje,neka ga zadrze kako znaju i umeju.
kuruz Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Hahaha, pa i onaj Dramani je dao gol na SP, a Zvezda ga pre toga pustila, a Molina rastura otkako je napustio CZV.
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Molina je u brazilskoj ligi jako jebeno dobar... Ma sta reci,Zvezda je Palasia proglasila za nedovoljno dobrog,a lik sada pruza odlicne partije u Totenhemu.
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Molina je rasturao i dok je bio u Zvezdi. A za Palasia jednostavno nismo imali para, barem je takva prica bila
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pa nije bas rasturao,ali je bio dobar za razliku od ostalih budala koje su dosle te sezone.
Routasydän Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Nije imao kontinuitet, mislim da nije povezao tri utakmice da je bio starter, uvek su neki kreteni dobijali prednost u odnosu na njega.
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pa da...napadacki tandem te sezone bili Barkos i Jestrovic...ne ponovilo se.
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 (edited) Ma on nije ni igrao posteno.Picketina klasicna. Edited June 17, 2009 by lemmy sixx
Footog Qpoos Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Pa da...napadacki tandem te sezone bili Barkos i Jestrovic...ne ponovilo se. mislim da je tako nesto nemoguce...takvu dvojicu ne bi nasli ni na turniru sto organizuje sos kanal...
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Nikad ne reci nikad...Zvezdina uprava je za svasta sposobna.
Recommended Posts