Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da odigra tekmu, pa se vraća u A tim.

Krenuli apeli da navijači ne prave sranja (konkretno, ne zvižde himni) protiv FRA, aj da vidimo da li će uroditi plodom. Na tim najvećim utakmicama se uvek nađu neki brđani koji još žive u 90-im, dolaze na 1 tekmu godišnje i misle da još uvek mogu nekažnjeno da se prave sranja.

nemoj tako,izvestan napredak se vidi...vise ne zvizdimo sopstvenij himni...ja mislim da su francuzi poslali onaj dopis da nas zamole da ne zvizdimo sopstvenoj himni...ne znaju oni da smo mi to prerasli...proslo od toga vremena...vec 3 godine nismo zvizdali sopstvenoj himni...stvarno su zatucani ti francuzi kada ne znaju taj podatak...

Posted

Па, да..да се на време обезбеде у случају да направе неповоњан резултат на Маракани. Онда ће се сетити и санкција, Косова, свињског грипа итд. Сећам се и кад су педери из Лидса јели говна како нису безбедни на гостовању у БГ.

Posted

treba jebati mamu ovim Francuzima, kao smeta im zvizdanje himni, pederi jedni kolonisticki...

Dace Bog da ih dobijemo i mi i Rumuni

Posted

Da odigra tekmu, pa se vraća u A tim.

Krenuli apeli da navijači ne prave sranja (konkretno, ne zvižde himni) protiv FRA, aj da vidimo da li će uroditi plodom. Na tim najvećim utakmicama se uvek nađu neki brđani koji još žive u 90-im, dolaze na 1 tekmu godišnje i misle da još uvek mogu nekažnjeno da se prave sranja.

Ја стално звиждим химнама земаља које су нас бомбардовале, а пре 1999 химнама свих земаља са којима смо ратовали. Идем на утакмице од твог трећег разреда, на макар двадесетак годишње, покаткад и више. Не видим шта је лоше у звиждању нечијој химни. Једноставно, немам ни трунке поштовања према одређеним народима и њиховим симболима. Да, не постоји основ за кажњавање. Марсељези су звиждали Тунижани у сред Француске.

Чујем да ће вође цигана бити на северу током утакмиц и да ће водити навијање са те стране. Претпостављам да ћеш бити на тој страни и топло препоручујем да се успротивиш и кажеш им да су брђани.

Posted

Чујем да ће вође цигана бити на северу током утакмиц и да ће водити навијање са те стране. Претпостављам да ћеш бити на тој страни и топло препоручујем да се успротивиш и кажеш им да су брђани.

Били су против Аустрије Шавија и Ђапе, али нису иницирали звиждање. Шта знам, мени се то не допада.

Posted

Били су против Аустрије Шавија и Ђапе, али нису иницирали звиждање. Шта знам, мени се то не допада.

Ок, твоја воља, нисам ни рекао да би сви требало да звижде. Само рекох зашто ја звиждим.

Нису? Цццц, шта учини шуровање са ДС-ом... :) :)

Posted

Mišljenja sam da svačiju himnu treba ispoštovati. Mada ni sporadično zviždanje ne treba uzimati za neki greh, što neko reče, Francuzi unapred traže alibi ako useru stvar, a na nama je da im taj alibi ne pružimo. Zviždanje himnama je samo mali deo repertoara brđana, zbog mnogih drugih stvari smo verovatno rekorderi u Evropi (ako nas Hrvati nisu zajebali) po broju odigranih utakmica bez publike i po potpomaganju budžeta UEFA.

Posted

Ево списка:

Golmani: Serhio Romero (AZ Alkmar, Holandija), Huan Pablo Kariso (Real Saragosa), Marijano Anduhar (Katanija, Italija)

Odbrana: Nikolas Burdiso (Inter, Italija), Havijer Zaneti (Inter, Italija), Gabrijel Hajnce (Marsej, Francuska), Fabrisio Koloćini (Nukasl, Engleska), Nikolas Pareha (Espanjol, Španija)

Sredina terena: Havijer Maskerano (Liverpul, Engleska), Fernando Gago (Real Madrid, Španija), Maksi Rodriges (Atletiko Madrid, Španija), Honas Gutijeres (Njukasl, Engleska), Hesus Datolo (Napoli, Italija)

Napad: Lionel Mesi (Barselona, Španija), Serhio Aguero (Atletiko Madrid, Španija), Karlos Teves (Mančcester Siti, Engleska), Ezekijel Laveci (Napoli, Italija), Dijego Milito (Inter, Italija), Lisandro Lopes (Lion, Francuska)

На кога мислиш?

Posted

Ne znam,procitah to za Palerma na B92.

Golmani su uzas.Odbrana je uzas.Vecina veznjaka su uzas.Opet je tu Gago a nema Kambijasa.

Maradona nosi se u tri picke materine govno narkomansko.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...