Jump to content

Recommended Posts

Posted

FT Georgia [0 - 2] Italy

25' D. Criscito  

57' [0 - 1] K. Kaladze (o.g.)  

67' [0 - 2] K. Kaladze (o.g.)  

80' L. Khmaladze  

90' L. Kobiaschwili

:):):) :):) :):)

I to za 10. min, novi svetski rekorder olmajti Kaha  :)

Kol'ko li mu para dao Berluskoni? :)

Ale, ale, ale, ale, Apostoleeee!!! :rockdevil: Samo da se ne pomame po sjebu nas posle. :)

Posted

Замисли да Доменек тренира неку репрезентацију из Јужне Америке. До сада би га неко убио. :)

I to mučki. :)

Stvarno treba biti bolesnik, pa utakmicu koja se mora dobiti početi sa Benzemom i Riberijem na klupi.

Posted

Португалци се, наравно, извукоше. Јебени цигани. И јебени жабари, нису ни дали гол(ове) а победили су.

Posted

I to mučki. :)

Stvarno treba biti bolesnik, pa utakmicu koja se mora dobiti početi sa Benzemom i Riberijem na klupi.

Не знам зашто није почео Бензема. Вероватно су му видовњаци рекли да није добра опција. :) Рибери је дуго паузирао. Није играо ни за Бајерн..ровит је и чувао га је за Србију.

Posted

Гледао сам преглед Хрватска - Белорусија, Усташе везе немају. Дали су неки фрљав гол, Ракитић шутнуо са 35 метара, лопта закачила неког из одбране и зајебала голмана. Голман их спасао, Белоруси могли да их надувају на крају да нису слепци. Енглези ће их силовати, ем им не играју Модрић и Ћорлука (пајсер добио други жути зато што је одуговлачио са испуцавањем лопте :) ), ем су очајни на свим позицијама.

Posted

I Benzema je rovit, zato nije počeo...

ako će ovako da se izleću i kod nas i da se brane sa 2 štopera i 2 zadnja vezna, ima Krasić i Jovanović lom da im naprave...

Mislim da će Antić da igra 4-5-1 u 4-3-3, sa Jovanovićem i Krasićem visoko, i moraće da stavi nekog Gorkufu da mu se zavuče pod majcu... eh, da je sad Duljaj tu :)... Stanković i Milijaš (ili ko već bude igrao centralne vezne) da udvajaju sa bekovima, da bi Krasić i Jovanović (ili ko već bude igrao krila) bili spremni za kontru...

Posted (edited)

Mislim da će Antić da igra 4-5-1 u 4-3-3

Ако почне утакмицу са 4-5-1, извршићу самоубиство. Јебо те, тако ни ИМТ не игра. :udri: Аман.

Edited by Шарки
Posted

Najgore je sto je to Maradona pa ce da cekaju do sudnjeg dana da ga otpuste.Posle Bolivije,svako bi popio otkaz.Osim njega.

Ако су тада играли у Ла Пазу, онда ништа не треба да чуди. На тој надморској висини, сви гостујући играчи губе ваздух.

Posted

Ovo ja zovem neprijateljskom atmosferom :rockdevil: Jos su na ne znam koliko metara nadmorske visine, imaju snajperska gnijezda u onim soliterima... cigan mahala, samo hvale konji.

• Upvote 1
Posted

Ако почне утакмицу са 4-5-1, извршићу самоубиство. Јебо те, тако ни ИМТ не игра. :udri: Аман.

ma može 4-5-1 da bude vrlo ofanzivna i moderna formacija, u obe varijante, i sa jednim iza veznog reda, i sa jednim ispred...

Ovo o čemu ja pričam je moderna varijanta, sa "winger"-ima, Manchester united igra često tu varijantu, sad su tako igrali protiv Arsenala, praktično je to 4-3-3 u ofanzivi... Runi najistureniji, a Nani i Valensija po bokovima podrška... Liverpul je isto dobar primer, onaj mali, kako se beše zove, španac, plavi, stao mi mozak, igra najisturenijeg, Kujt i još jedan po bokovina, ali stalno ulaze na unutra i otvaraju bekovima da se ubacuju, i Džerard iza kao plejmejker... a u defanzivi svi stanu u formaciju, brane se sa 5 u sredini...

i mislim da nam je tako bolje protiv Francuza... treba nam jedan da stalno čuva Gorkufa, jer im je on glavni kreativac, i ako nega zaustavi, ovi neće znati šta da rade... a i tako Krasić i Jovanović imaju više prostora, ne moraju toliko da se vraćaju i spremni su za kontru, Stanković i Milijaš više mogu da se ubacuju iz drugog plana... a i koga staviti u napad :)? Napad nam je u kurcu, a vezni red dobar, bolje onda dati tom veznom redu više prostra u napadu...

Posted
a i koga staviti u napad :)? Napad nam je u kurcu, a vezni red dobar, bolje onda dati tom veznom redu više prostra u napadu...

Сам си објаснио моје неслагање са формацијом 4-5-1. Да имамо једног убитачног нападача какав је, рецимо, Торес, то би функционисало до јаја, са Красићем и Јовановићем по боковима, овако једино 4-3-3, са обојицом у офанзиви и бангавим Жигићем који ће да 'вата њихове високе лопте.

Posted

Сам си објаснио моје неслагање са формацијом 4-5-1. Да имамо једног убитачног нападача какав је, рецимо, Торес, то би функционисало до јаја, са Красићем и Јовановићем по боковима, овако једино 4-3-3, са обојицом у офанзиви и бангавим Жигићем који ће да 'вата њихове високе лопте.

Tако треба Стеване!

Дакле, Стојковић-Ивановић, Видић, Суботић, Обрадовић-Милијаш, Станковић, Качар-Красић, Жигић, Јовановић.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...