Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne bih ja stavio subotica...jeba ce ga anri...bane i vidara kao centralni...al onda fali desni bek...a mi u timu samo leve bekove imamo...bilo kako bilo,doslo je vreme da ih silujemo!!!!

Posted

Jebote, nešto mi pade na pamet da pogledam po netu kako teku kvalifikacije na drugim kontinentima, da vidim kakve sve egzotike ima. Zamislite koji su pacijenti Tuvalu kad su izgubili od Fidžija 16:0, ili Američka Samoa od Vanuatua 15:0! :lol: Inače je ta Američka Samoa legendarna po najubedljivijem porazu ikada u zvaničnim utakmicama, 31:0 od Australije 2001. (tako piše na Wikipediji, mada sam ja onda kad se to igralo nešto čuo da je bilo 36 ili 37 golova, navodno se zabrojali :lol:)

Za Singapur igra neki Aleksandar Đurić! Wikipedia kaže da je seniorsku karijeru počeo u FK Sloga iz Požege '92, posle otišao u Mađarsku pa Australiju pa Singapur, snimite mu učinak za poslednja 2 kluba:

Geylang United FC - 126 ut. (97 g.)

Singapore Armed Forces FC - 129 (115)

Iz azijskih kvalifikacija prošli Australija, Japan, Severna Koreja i Južna Koreja. Koreje bile u istim grupama, bilo ludilo, komunjare nisu htele da dozvole himnu i zastavu Južne na svojoj teritoriji, tako da su se utakmice umesto u Severnoj Koreji igrale u Kini! :) Saudijska Arabija i Bahrein igraju baraž, pobednik baraža igra protiv N.Zelanda (koji je naravno ostao bez konkurencije u Okeaniji prelaskom Australije u azijsku zonu).

Posted (edited)
Inače je ta Američka Samoa legendarna po najubedljivijem porazu ikada u zvaničnim utakmicama, 31:0 od Australije 2001. (tako piše na Wikipediji, mada sam ja onda kad se to igralo nešto čuo da je bilo 36 ili 37 golova, navodno se zabrojali :lol:)

И званично је било 31:0. :lol: Бог ће га знати колико је још пало голова. :)

EDIT: Брате, на полувремену је било 16:0. :lol::udri::)

Edited by Шарки
Posted

Jesam kurac, nije me pustio ni sekund da igram. :)

verovatno si trchao kamikaze sa ovima shto su igrali :D

to je demokratski

svi u timu isti :)

Posted

Za Singapur igra neki Aleksandar Đurić! Wikipedia kaže da je seniorsku karijeru počeo u FK Sloga iz Požege '92, posle otišao u Mađarsku pa Australiju pa Singapur, snimite mu učinak za poslednja 2 kluba:

Geylang United FC - 126 ut. (97 g.)

Singapore Armed Forces FC - 129 (115)

Њему је Шојић издејствовао држављанство, то су те старе конекције са Сингапурћани.

• Upvote 2
Posted (edited)

Ako još dele karte u Sport impulsu, mog'o si da dobiješ za jug za 1600-1700 din, koliko već košta neka majica reprezentacije. E sad ako si principijelno hteo sever, razumem i podržavam. :lol:

@Δ.Δ.Δавид

Pa ja se nadam da ovi naši ne obraćaju mnogo pažnje na to, zapravo mislim da bi im pred ovako važne utakmice trebalo zabraniti da prate štampu, ali nama dobro dođe dase malo naslađujemo pred tekmu. ;)

Edited by crusader84
Posted

Ako još dele karte u Sport impulsu, mog'o si da dobiješ za jug za 1600-1700 din, koliko već košta neka majica reprezentacije. E sad ako si principijelno hteo sever, razumem i podržavam. :lol:

jbg. nisam znao za to...idu mi neki drugari na sever,ali zarad ustede 1400 din isao bih i sam na jug. :)

Posted

@Δ.Δ.Δавид

Pa ja se nadam da ovi naši ne obraćaju mnogo pažnje na to, zapravo mislim da bi im pred ovako važne utakmice trebalo zabraniti da prate štampu, ali nama dobro dođe dase malo naslađujemo pred tekmu. ;)

kita,jes' da su nasi al' sto vole srbijanci da slusaju sta se desava u tudjem dvoristu to je van pameti.sem ako nije antara ih zakopao u kakve bunare,al' bi ih kita i tu izolovao.

Posted

Tamo neki soderi pored zivog Samuela i Garaja...svaka cast Maradoni kao fudbaleru,najjaci je,ali je kao trener teski diletant.Mogao bi kod cika Dunge na casove,da nauci kako se pravi ozbiljna ekipa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...