Angelystor Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) :pivopije: Jebo vas sport u kojem nikada ništa nismo osvojili. We are on the same wave length, al' ipak - Rim 1960. На кошарци нема наших навијача, тако да ће се гледати фудбал. Ima ih, al' su dosli ljudi da gledaju basket Edited September 9, 2009 by Angelystor
Мајор Гашпар Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Млади добили Норвешку у 93. мин.
Imrahil Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 stvarno smo stoka, jebalo ih zvizdanje himni
Baal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Pola himne zviždanje, pola aplauz, kompromis. AAAA! Crveni karton i penal! A plus nije bio penal. 1
Мајор Гашпар Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Било је контакта. Росети наш човек. Милијаш!
hypnos Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 dobro je za sad,malo su francuzi pritisnuti sad ali polako jos ima tu muke tek je pocetak
Џејсон Њустед Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Sudija monstrum Roseti, ha ha ha. Hail metal
kuruz Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Skenjao sam se, koja jebena cigančina jebem mu mater u usta. Mrzim simuliranje.
Vuk Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 ustashe gube, a ja mislio da ce bash da stisnu buduci da smo potroshili manu za vejn runi stajl iznudjivanja penala, te bi englezi trebalo da duvaju
Мајор Гашпар Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Јбг, играмо као шиптари. Треба више да нападамо, да идемо на пресинг. Као да немамо играча више.
lemmy sixx Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Bas to...trebamo da stiskamo sa igracem vise.Nadam se boljoj igri u drugom poluvremenu.
Baal Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Samo da nije Kačarova povreda ozbiljnija, da ga ne zameni na poluvremenu.
Ozziris Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Vise sere Pantelic! Sramota..dobili smo penal na glumatanje i idiotskog sudiju, primili gol od ekipe sa igracem manje..i nemamo dominaciju, naravno, sa igracem vise! Igrajte u sirinu jebo vas Zigic! Edited September 9, 2009 by Ozziris
Џејсон Њустед Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Jebi ga, ja navikao da su nasi plavi pa mi i ne smeta... A sto ne pevaju Hej, Sloveni?
Мајор Гашпар Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Нека замени Жигића...треба нам неко бржи у нападу. Они морају да нападну, а ми можемо из контре.
Ozziris Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 (edited) Veoma losa igra! Sa igracem vise nismo uspeli da uspostavimo inicijativu i to je najveca greska! NIje mi jasno sto drzi invalida Zigica kad covek nema noge..on je stativ od 2 metra sa glavom! jebes igru zasnovanu na tome da ga gadjas u glavu! Leva strana je podbacila..Jovanovic se nije video jer Obradovic nije prelazio centar osim u zadnjih 20min igre, a Milijas se sakrio..nigde ga nije bilo! Totalna neravnoteza u igri! Edited September 9, 2009 by Ozziris
Recommended Posts