Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мрзим Чмарадону због гола руком Енглезима. :violent:

Ja ga zbog toga volim. Zamisli ondasnju TV tehniku, u punom kaficu jedini ja tvrdim da je dao gol rukom, svi ostali tvrde glavom, slow motion kao k... Dok sutra nije izaslo u novinama da Englezi pizde a debeli izjavljuje da je to BOZJA RUKA :lol:

Posted

увек сам обожавао Аргентину. и стварно ми тешко пада ово што се сада дешава. чим је Марадона постављен за селектора, одмах сам знао да ће пропасти... велика штета ако не буду играли на СП.

Posted

Треба сад и Кустурица да му поклони овај наш црвени, да нас мало рекламира по свету.

Posted

vec vidim jedan citat iz fudbalskog "Vidimo se na groblju Boke" dokumentarca za par godina sto ce biti emitovan na b92 prije meceva LS - "jedan maradona je morao biti ubiven."

Posted

Аргентина има да меље до краја квалификација. Марадона увелико развија специјални коктел кокаина и ЛСД-а, по упутима Љубише Трговчевића. Скакаће по терену к'о орангутани. А и Лав Гершман до краја недеље носи ретку врсту папаје помешане са домаћом 'ајдучком травом (Ртањ), за муњевито санирање свих евентуалних посекотина и заобилажења повреда, које су у нормалним околностима, услед пангалактичких напора, неминовне.

Тренер је тактичан, видећете.

Posted

jedini trener partizana koji bi bio bolji od maradone je ovaj covjek:

branomilacic-mala.jpg

za one koji ga ne prepoznaju,reci cu samo jedno:

"ovi milan je igra' ka' smederevo".

Posted (edited)

Хаха заузет је Милачић. Мислим да тренира Ловћен..4 утакмице-4 победе.

едит..утрча ми Благи у пост.

Познајем лигу, нема шта.

Edited by Србија Србима
Posted

ma izrezirano je to,posle ovoga prvenstva ide titula na primorje.mada fino je to,kad se vec revijalno igra,sto ne zastupiti sve gradove.ja se nadam tituli u nk do 2011.

Posted

nije to crnogorski dijalekat,no ni'šiCki.

on topic,stvarno ne mogu prezalit' ove austrijance,kako bi bilo lijepo da ni francuzi ni rumuni ne igraju svjetsko.

Posted

nijesu mene vala zbogradi onog sajninga da jebe oca.mene je u principu najbitnije da francuzi ne odu.oce li bit oni najbolji drugi i ima li vise toga?ko im najtezi moze zapas' u baraz?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...