Jump to content

Recommended Posts

Posted

i sorin, poshto je izbacio hajncea i zanetija.

Sorin je najveca faca Argentinske reprezentacije i po meni igracina kakvih je malo. Verovatno je metalac. Bar lici na jednog.

Posted

Још мало о Марадони :)

Maradona junior: Tata nije kriv, krivi su igrači

Slabim rezultatima na klupi Argentine Dijego Maradona ozbiljno je doveo ugled u pitanje. Ekipa u poslednjem kolu kvalifikacija mora da ostane neporažena protiv Urugvaja ukoliko ne planira da prvi put od 1970. godine ne izbori učešće na Mondijalu. I dok selektor polako postaje predmet sprdnje, podrška je stigla iz familije.

"Mislim da tata nije kriv za loše rezultate. Pogledajte samo te fudbalere koji u Evropi žare i pale, a u reprezentaciji igraju kao amateri", rekao je Dijegov sin, Dijego Armando junior.

:haha: :haha: :haha:

Иначе и Верон је критиковао Марадону...упркос томе што га у 35 год(а можда и више) форсира у репрезентацији.

Posted (edited)

брате... лик је стварно пук'о скроз...

да је селектор Ирана, Ирака, Либије, Туниса, Алжира... до сада би био осуђен на каменовање :haha: :haha: :haha: :haha:

Edited by Јарослав111
Posted (edited)

da...  :D cela je nacija reprezentacija  :haha: govore ljudi da se cirkanje ispred radnje ne isplati...grese snobovi  :razz:

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Cestitam kolega.Ja dobih za Francuze.

Lepo kaze moj ortak-Lav je gospodsko pivo.

hvala,usteda i tekma,banja :D  lav je pivo za muskarce...a jelen je za sekaperse,jebla ih ta pederska zivotinja :razz:

Posted

Nikad Lav - uvek Jelen

Nikad PES - uvek FIFA

Nikad Grand - uvek Juzni vetar

Nikad vilenjaci i zmajevi - uvek rat i kuga

Nikad Jenna - uvek Asia Carrera

da

to je to :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

Nikad Lav - uvek Jelen

Nikad PES - uvek FIFA

Nikad Grand - uvek Juzni vetar

Nikad vilenjaci i zmajevi - uvek rat i kuga

Nikad Jenna - uvek Asia Carrera

Samo se za zadnja dva slazem a za trece me boli kurac.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...