BLAGOJE Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=11&dd=30&nav_id=395478 tuzno.
lemmy sixx Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Al' bas pateticno...sta onda treba da rade Englezi za "boziju ruku"?Ovo je vec tesko preterivanje,koliko sudijskih pogresnih odluka je bilo u istoriji fudbala,i u vecim utakmicama od ovog pilicarskog meca,pa se nije dizala tolika prasina.Sugetina ostrvska,kuci popuse a oce na svetsko...u pravu je Roj Kin sto ih napusava. 1
El Karnisero Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Ovo je smesno.Napravise od ovoga sprdacinu,kao da se desilo a ne obicna sudijska greska. 1 1
kuruz Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 u pravu je Roj Kin sto ih napusava. Он је увек у праву.
Џрк Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Najjace kod zadnjeg gola, ovaj kao mase sudiji da je ofsajd
Bata Trokrilni Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Rekao sam već šta priželjukujem, a evo šta prognoziram. Ako omašim sva 3 protivnika, banujte me na 2 dana: Italija Paragvaj Japan
El Karnisero Posted December 4, 2009 Author Report Posted December 4, 2009 Kako smaraju sa ovom ceremonijom.Nek izvuku grupe i nek se gone u kurac. 1 1
lemmy sixx Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 A jebiga,predstavljaju se,ovo je ipak prvi bitni zvanicni dogadjaj pred svetsko prvenstvo. Ja bih vise voleo Nemce od Italije... 1
Bata Trokrilni Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 A jebiga,predstavljaju se,ovo je ipak prvi bitni zvanicni dogadjaj pred svetsko prvenstvo. Ja bih vise voleo Nemce od Italije... I ja bih više voleo Nemce, ali ono što bih ja voleo retko se ostvaruje. Češće se ostvari ono što prognoziram, pa hajde da vidimo.
Шарки Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Није лоше, стварно. Можда ишчупамо бод Немцима а заиста очекујем да победимо Аустралију и Гану, мада су ћумури загуљени, јебеш им матер. Изнервирало ме је што су се жапци опет извукли и добили неке леве тимове.
lemmy sixx Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 I stigose Nemci...nije losa grupa,realno bi trebali ovde proci bez problema,i pucati na prvo mesto.Ali,treba se cuvati Gane,imaju dobar tim,Australija jeste ozbiljan tim ali mislim da tu dobijamo bez problema. Grupa G je jebacka,sve ostalo manje/vise balansirano...
Bata Trokrilni Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Desilo se ono što sam priželjkivao, Nemci, po treći put otkako pratim mondijale. Što nisam pogodio prognozu, dobro je, neka nisam. Ključna utakmica nam je prva, protiv Gane, definitivno. Dobro je što nam je najslabiji protivnik, Australija, poslednji, ako treba nešto da se kalkuliše. Dobra je i susedna grupa. Ako tamo Englezi budu prvi, što se očekuje, a mi zauzmemo prvo mesto u našoj, u osmini finala idemo na nekog od protivnika koga možemo da pobedimo - Sloveniju, SAD, ili Alžir.
Mita Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 a ja sam bas hteo onu sa Englezima i Amerima ali nema veze dobra i ova grupa
Ozziris Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 I JA pa...nije lose! al grupa je G je najveci HC: 1. Brazil 2. S.Koreja 3. Obala Slonovace 4. Portugal
Routasydän Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Charlize :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Inace svidja mi se kako je izvukla nasu kuglicu, lepa grupa, mozemo biti prvi u grupi, bez problema. Ako ovo ne mozemo da prodjemo, bolje onda da se nismo ni kvalifikovali Charlize :wub: 1
Mita Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Радомир Богдановић:Mogu ja u grupu sa Šarliz? 1 3
RokateLi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Prizeljkivao sam da upadnemo sa Englezima i Amerima, ali nam je ipak bolja ova D grupa... Bez problema mozemo do prvog mesta... A Charlize nam je bash ulepsala zrebovanje, jedino me iznervirao ovaj nas komentator koji uvek konstantno smara sa nekim podacima ne moze covek da prati program normalno od njega...
Oddball Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 pa da, Aca Smorjanovic je to, sta si ocekivao.. Inace, ako dodjemo do drugog mesta nekako, Englezi mogu glat da nas sabiju. Mada, Ako budemo prvi, onda Ameri (mozda?) i dalje je opusteno
Мајор Гашпар Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Пролазимо лагано. Одлично смо прошли. 1
Recommended Posts