Селектор Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 (edited) Има, има, кад човек набави такво чудо технике, све се да наместити ... Не би ме зачудило и да се РТС испрси за преносе у ХД формату током тих месец дана ... Edited December 5, 2009 by Селектор
Rehabilitovani Bagrem Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Sigurno hoce,propagada uber alles!
Routasydän Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Ma kupis Sky Star 2 karticu, za tanjir i ostalu opremu ti treba jos 100 jura i lepo krekujes kanale i uzivas u odlicnoj slici. Preko HDMI prebacis signal na zverski TV i to je to
Bata Trokrilni Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Inače, Argentina će izbaciti Francusku u osmini finala, Nigerija Meksiko, a Nemačka Englesku. Mi ćemo, je li, Slovence, Holandija Paragvaj, Italija Kamerun, Brazil Čile, a Španija Portugal. Znači, četvrtfinala Nemačka - Nigerija, Argentina - Srbija, Italija - Španija i Brazil - Holandija. Polufinala Argentina - Španija, Nigerija - Brazil. Na afričkom kontinentu, dakle, po prvi put afrička ekipa u polufinalu. U finalu Brazil tuče Španiju.
vudun Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 HAHAHAHhahahahaaaa... sve je proračunao do tančina...post stoleća!!!
Bata Trokrilni Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Naravno, ja bih voleo da grešim i da tučemo Argentinu u četvrtfinalu. To bi mi omogućilo da posle 20 godina zaboravim Savićevićev promašaj i Piksijevu prečku.
Џрк Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 A sta ce nama biti potrebno da tebe zaboravimo? 2
Bata Trokrilni Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 A sta ce nama biti potrebno da tebe zaboravimo? Za početak, promena štima. Ne valja ti taj A štim.
Мајор Гашпар Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Та Нигерија је сада курац на бициклу. Није то она репрезентација која је харала Африком. Гледао сам их пар пута и нису ме одушевили. Од свих тих афричких селекција, нити једна нема дисциплину у игри и зато га пуше на великим такмичењима. + им је и дефанзива лоша.
serblackbeard Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Inače, Argentina će izbaciti Francusku u osmini finala, Nigerija Meksiko, a Nemačka Englesku. Mi ćemo, je li, Slovence, Holandija Paragvaj, Italija Kamerun, Brazil Čile, a Španija Portugal. Znači, četvrtfinala Nemačka - Nigerija, Argentina - Srbija, Italija - Španija i Brazil - Holandija. Polufinala Argentina - Španija, Nigerija - Brazil. Na afričkom kontinentu, dakle, po prvi put afrička ekipa u polufinalu. U finalu Brazil tuče Španiju. Хе хе. Сад не морам ни да гледам.
Angelystor Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Vecina grupa su mi nekako nyah..medj' zanimljivije spada nasa, ova sas Francuzi, sa Holandijom je kul...i naravno famozna G. Italijanska je blagi uzas.
Мајор Гашпар Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/rajevac-baloteli-sigurno-igra-za-ganu-11250.html
Селектор Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=06&nav_id=396702 За респект! Ако настави да игра овако добро, не би било срамота позвати га у 38. години у репрезентацију. Edited December 7, 2009 by Селектор
vudun Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Да, али он не жели више да наступа за репрезентацију. Причало се о томе... Чак и да којим случајем жели, Антић га не би звао због година...Иако је човек репер квалитета и посвећености фудбалу.
lemmy sixx Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Bio je prenos na arenasportu...ludnica bila...
Axeanosilas Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Rekao sam već šta priželjukujem, a evo šta prognoziram. Ako omašim sva 3 protivnika, banujte me na 2 dana: Italija Paragvaj Japan Извини, тек сада сам видео. Услишено.
Мајор Гашпар Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Хаха може се рећи да се самобановао.
Мајор Гашпар Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/marin-pregovarao-sam-o-igranju-za-srbiju-ali-niko-me-nije-zvanicno-pozvao-11662.html Штета за Марина...а још већа штета што нису Звали Мисимовића. Обојица су рекли да би волели да одиграју за Српску.
Јарослав Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 ма који ће нам курац?!!?!? имамо страшан тим!
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Upravo to...svi u nasoj sredini su tri puta bolji od tog papka.
El Karnisero Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Bolji je od Radosava Petrovica zvanog Protekcija,od Boska zvezdasa mozda od jos nekoga.Posluzili bi i on i Marin.
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Pa naravno da bi posluzili,ali nije on ni prici nikome iz prve postave i od standardnih,pa cemu onda kuknjava za njim.
Мајор Гашпар Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Вала, бољи је од Декија Станковића капитена који није сакупио добрих партија у репрезентацији ни за прсте једне руке. Бољи је и од Милијаша и Петровића заједно. Са крилним играчима не могу да га поредим.
Recommended Posts