Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Има, има, кад човек набави такво чудо технике, све се да наместити ... ;)

Не би ме зачудило и да се РТС испрси за преносе у ХД формату током тих месец дана ... :da:

Edited by Селектор
Posted

Ma kupis Sky Star 2 karticu, za tanjir i ostalu opremu ti treba jos 100 jura i lepo krekujes kanale i uzivas u odlicnoj slici. Preko HDMI prebacis signal na zverski TV i to je to ;)

Posted

Inače, Argentina će izbaciti Francusku u osmini finala, Nigerija Meksiko, a Nemačka Englesku. Mi ćemo, je li, Slovence, Holandija Paragvaj, Italija Kamerun, Brazil Čile, a Španija Portugal. Znači, četvrtfinala Nemačka - Nigerija, Argentina - Srbija, Italija - Španija i Brazil - Holandija. Polufinala Argentina - Španija, Nigerija - Brazil. Na afričkom kontinentu, dakle, po prvi put afrička ekipa u polufinalu. U finalu Brazil tuče Španiju. :mrgreen:

Posted

Та Нигерија је сада курац на бициклу. Није то она репрезентација која је харала Африком.

Гледао сам их пар пута и нису ме одушевили.

Од свих тих афричких селекција, нити једна нема дисциплину у игри и зато га пуше на великим такмичењима. + им је и дефанзива лоша.

Posted

Inače, Argentina će izbaciti Francusku u osmini finala, Nigerija Meksiko, a Nemačka Englesku. Mi ćemo, je li, Slovence, Holandija Paragvaj, Italija Kamerun, Brazil Čile, a Španija Portugal. Znači, četvrtfinala Nemačka - Nigerija, Argentina - Srbija, Italija - Španija i Brazil - Holandija. Polufinala Argentina - Španija, Nigerija - Brazil. Na afričkom kontinentu, dakle, po prvi put afrička ekipa u polufinalu. U finalu Brazil tuče Španiju. :mrgreen:

Хе хе. Сад не морам ни да гледам.

Posted

Да, али он не жели више да наступа за репрезентацију. Причало се о томе...

Чак и да којим случајем жели, Антић га не би звао због година...Иако је човек репер квалитета и посвећености фудбалу.

Posted

Rekao sam već šta priželjukujem, a evo šta prognoziram. Ako omašim sva 3 protivnika, banujte me na 2 dana:

Italija

Paragvaj

Japan

Извини, тек сада сам видео. Услишено.

Posted

Вала, бољи је од Декија Станковића капитена који није сакупио добрих партија у репрезентацији ни за прсте једне руке. Бољи је и од Милијаша и Петровића заједно. Са крилним играчима не могу да га поредим.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...