Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Трне, све ово стоји, али немој да заборавиш наш усрани менталитет и убеђеност да смо богови фудбала.

Иначе, онај Јорганчевић одлучио да брани за Белгију. Нека га, пичкица, нека прави каријеру.

sve je to ok sto kazes...al treba da ih isprtimo kako dolikuje...nema uopste mesta pesimizmu...gledam australijance pre neki dan...oni se loze...oce grupu da prodju...po melburnu ljudi ubedjeni u to...ajde da i mi ispratimo nase sa lepim zeljama...k'o ne veruje u prolaz,nek greda kriket,nek se samosazaljeva do besvesti,libo me pijenis...

nije on picka...nasi su picke...njega tamo zovu hobotnica...najperspektivniji golman u evropi...al ga ne zovemo...jer smo idioti...jos jedan izgubljen talenat...popizdeo lik,sto je i normalno...zvali lika iz leirije na siri spisak...imbecil,igrao sa radivojevicem u radu...go kurac...nadam se da necemo i babovica izgubiti...golmana mladog iz olimpijakosa...ceka se da nikoploidis ode u penziju,pa da ga nas nasledi...jeb'o ove nase stojkoic u dupe...a i svi ostali golmani...

• Upvote 3

sve je to ok sto kazes...al treba da ih isprtimo kako dolikuje...nema uopste mesta pesimizmu...gledam australijance pre neki dan...oni se loze...oce grupu da prodju...po melburnu ljudi ubedjeni u to...ajde da i mi ispratimo nase sa lepim zeljama...k'o ne veruje u prolaz,nek greda kriket,nek se samosazaljeva do besvesti,libo me pijenis...

Upravo tako.Nema meste defetizmu na ovom sampionatu.Napokon imamo kombinaciju odlicnog tima,odlicne atmosfere i vanserijskog vodje.Naravno,ne treba ici ni u krajnost pa ocekivati da igramo finale,ali treba ispratiti momke kako i zasluzuju i dati im maksimalnu mogucu podrsku.A te gluposti "Necemo proci ni grupu" ostaviti za hokej na travi i karling.

Трне, браво за први део поста. Са другим делом се не слажем. Не видим логику да себе можеш задовољити борећи се за боје друге државе. Ок је клупски фудбал, немаш места, мењаш средину..али, да преко ноћи постанеш Белгијанац и на тај начин покажеш како су се у Србији зајебали што те нису звали, то ми је кретенски.

Трне, браво за први део поста. Са другим делом се не слажем. Не видим логику да себе можеш задовољити борећи се за боје друге државе. Ок је клупски фудбал, немаш места, мењаш средину..али, да преко ноћи постанеш Белгијанац и на тај начин покажеш како су се у Србији зајебали што те нису звали, то ми је кретенски.

ok ti je vidjenje situacije...sve kapiram...ali ajde se stavi na njegovo mesto...slusao sam coveka,stvarno je zeleo da brani za nas...imao je neke emotivno/pateticne izlive prema srbiji...al nas fudbal je cudo...branis,najbolji si,hvale te stranci...al u svom selu si nista...gledas kako godinama losoji brane od tebe,a ne zovu te...nit u mladu,nit u seniorsku...covek to nije odradio iz obesti,vec iz inata...kao i svaki covek sa ovog podnevlja...jebi ga...izgubili smo mi mnogo...marin,misimovic,krkic,saric...ne zovemo lovrea iz holandije...

Nesto sam razmisljao. Sto mi svake godine ne zakazemo neku utakmicu u nekom bezveze terminu pa makar i protiv Burkine Faso. Pozoves sve talentovane klince iz inostranstva i tvoji su. Posle prebiras koji valja a koji ne.

naravno.prava stvar...reprezentacije kao nemacka to i rade...ne uzimaju igrace zato sto valjaju,vec da otmu drugima,pa kasnije ako se pokazu,zovu ih...kao i sa marinom...

ok ti je vidjenje situacije...sve kapiram...ali ajde se stavi na njegovo mesto...slusao sam coveka,stvarno je zeleo da brani za nas...imao je neke emotivno/pateticne izlive prema srbiji...al nas fudbal je cudo...branis,najbolji si,hvale te stranci...al u svom selu si nista...gledas kako godinama losoji brane od tebe,a ne zovu te...nit u mladu,nit u seniorsku...covek to nije odradio iz obesti,vec iz inata...kao i svaki covek sa ovog podnevlja...jebi ga...izgubili smo mi mnogo...marin,misimovic,krkic,saric...ne zovemo lovrea iz holandije...

Никада не бих играо за другу репрезентацију само зато што ме селектор не зове да играм за Србију. Зашто бих играо за другу државу? Који би то били мотиви? Као што си рекао, човек је то урадио из ината. Зато и кажем да је кретенски...Жао ми је што су многи талентовани играчи из Србије окренули леђа репрезентацији и заиграли за друге државе. Зато треба вешати олош из фудбалског савеза. Ако хоћеш да играш, дај кеш. Срећа па су Суботића узели на време.

Никада не бих играо за другу репрезентацију само зато што ме селектор не зове да играм за Србију. Зашто бих играо за другу државу? Који би то били мотиви? Као што си рекао, човек је то урадио из ината. Зато и кажем да је кретенски...Жао ми је што су многи талентовани играчи из Србије окренули леђа репрезентацији и заиграли за друге државе. Зато треба вешати олош из фудбалског савеза. Ако хоћеш да играш, дај кеш. Срећа па су Суботића узели на време.

ne bih ni ja...al nisamo u toj situaciji...ne mozemo napamet...jebi ga,govna smo...

Mi smo od "stranaca" dobili samo Kuzmanovica i Subotica. Krkic realno nije ni hteo da igra za Srbiju. Za Marina i Misimovica ih treba vesati.

Meni je najgore kad igrac rezonuje ovako - ne zovu me za Srbiju, odo ja u Crnu Goru njima za inat.

realno,tamo su samo otpaci otisli...ti nikada ne bi igrali ni za 3 selekciju...mislim,radoslav batak i ta grupacija invalida...ni za stoni fudbal nisu...

Трне, све ово стоји, али немој да заборавиш наш усрани менталитет и убеђеност да смо богови фудбала.

Иначе, онај Јорганчевић одлучио да брани за Белгију. Нека га, пичкица, нека прави каријеру.

E jebem mu mater...Ja sam se pitao sto ne zovu decka,tamo je standardan vec par godina.Jebem ti idiote iz saveza.

Ne kapiram Jorgacevica.Mogao je mozda otici na SP ali ne,on iz inata nece.Debilcina,jesu bili neposteni prema njemu ovi iz saveza ali koji mu je sad to degenski motiv?Sa Belgijom ce mozda za 10 godina i da ode na neko takmicenje,neka ga kad je idiot.Pravi covek je Rambo,njega je Brazil zvao pa nije hteo da igra.

Mi smo od "stranaca" dobili samo Kuzmanovica i Subotica. Krkic realno nije ni hteo da igra za Srbiju. Za Marina i Misimovica ih treba vesati.

Meni je najgore kad igrac rezonuje ovako - ne zovu me za Srbiju, odo ja u Crnu Goru njima za inat.

Nisam BiH pratio ali sem Misimovica mislim da tamo Srba nema, a sto se crne gore tice samo vucinic i jovetic bi bili standardni u Srbiji.

Kapiram npr. Misimovica on se covek valjda i nudio ali ovi kreteni ga nisu zvali i covek je da bi napredovao u karijeri zaigrao za Bosnu.Za Marina su kriva govna iz saveza.I ne samo za njega,ta govna treba vesati.Jurimo kojekakvog Rensinga a Jorgacevic brani za Belgiju.

Edit-A ne kapiram bas Vucinicev motiv da igra za CG al' 'ajde.

Edited by El Karnisero

sta je vama ljudi?francuzi su osvojili i SP i EP sa bartezom na golu a vi kukate zbog stojkovica?a ko je to ozbiljniji od srbije?francuzi?argentina?bolan,pantelar i dugacki ima da pokidaju.nije antara domenek pa da se sjekirate.

drugo,cg je taman dje joj je mjesto.kad budu ozbiljnije radili bice i ozbiljniji tim.

trece,nek' igra ko za koga 'oce.ako neko zeli da igra za srbiju ili crnu goru fala mu,ako nece,sta mi znamo sta je i kako je i ko je.ti karijeristi i ne treba da nose grb,ko im jebe mater.

Ne kapiram Jorgacevica.Mogao je mozda otici na SP ali ne,on iz inata nece.Debilcina,jesu bili neposteni prema njemu ovi iz saveza ali koji mu je sad to degenski motiv?Sa Belgijom ce mozda za 10 godina i da ode na neko takmicenje,neka ga kad je idiot.Pravi covek je Rambo,njega je Brazil zvao pa nije hteo da igra.

On je valjda i hteo da ide na svetsko, ali ga nisu zvali uopste.

Tako da se opredeljenje da brani za Belgiju moze shvatiti i kao da je bolje da brani za nekog, kad za Srbiju nece nikad.

Неки играчи једноставно немају место у репрезентацији у одређеном временском периоду. Јеби га, има бољих. С друге стране, ако игра за неку репрезентацију, то му се пише у фудбалски "Си-Ви" и може имати већу цену на тржишту. Ја разумем неке људе, на пример Варду, отишао човек да игра за БиХ јер код нас нема места. Разумем и просечне ватерполисте из Србије и ЦГ који су отишли да играју за БЈРМ. Хоће људи да се напутује, а биће и плаћени. Мисимовић је, на пример, играо за младу репрезентацију Србије (СЦГ), али није било места, па је одлучио да игра за БиХ и то ми је ОК. Јеби га. Није ми јасан Вучинић, то јест, јасан ми је он, али је ту проблем био договор оне смрадине наше и Савићевића да се играчи поделе по месту рођења. Сто посто знам да еј хтео да игра за Србију. Овако ми је жао што никад неће отићи на СП или ЕП, а одличан је играч.

Да резимирам, није толико битно да ли наши играју у ЦГ, БЈРМ или БиХ. То су свакако српске земље. Фазон је да они најбољи играју за први тим, а то је тим Србије. Ако неко претекне, може да иде где хоће (од ове три). :)

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...