truliandedzombileš! Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 kako su igrali - dobro je! u jbte! kako ga žigić zabio pod pritiskom!
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 nek ide radomir i nek povede Antica sa sobom. 2
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Какав, бре, Жигић, где је Мрђа? Дајте и Калуђеровића, а ове балване напоље!
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Pfff,koje ste vi jajare,pre tri dana ste se svi kleli u Radomira,a sada ocete ledja da mu vidite.Strasnih li navijaca. Igra je bila bedna,bezidejna,spora...Lane je davio loptu do iznemoglosti,Lazovic ni za kurac,Deki neprimetan,Lukovic i Subotic (Subotic nijednu jedinu kompletno dobru utakmicu za reprezentaciju nije odigrao) strasno gresili...ne valja,ne valja nikako.Sva sreca pa smo u grupi sa ovim invalidima od zabara. 1
Nightfall Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ne znam dal sam kod onog penala vise psovao sudiju ili Lazovica kretena kome ocigledno nije bio cilj da postigne gol nego da sudija svira penal.
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Faul je bio sigurno,ali nisam bas siguran da je bio u sesnaestercu,nisam dobro video.
Imrahil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Bio je van koliko mi se čini, a Lazovič je svakako budala.
Doom Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 3:0 za nas će biti, opušteno. Protivu Farskih Ostrva? Kako je bilo, dobro je.
Bata Trokrilni Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Da je Cleo bio u toj situaciji umesto Lazovića, takav rasplet akcije bi bio nezamisliv. 2
Мајор Гашпар Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Oдиграо је Суботић добро против Шваба...остало танко. Нама фали пакер (менаџерски речено АМЦ). Кад се будемо решили то питање, онда ћемо постати озбиљна репрезентација.
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Радомир Антић је најзаслужнији човек што данас на стадионе долазе људи да гледају репрезентацију. 2 1
Imrahil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) Радомир Антић је најзаслужнији човек што данас на стадионе долазе људи да гледају репрезентацију. ispravka: neka hvala, kad vidim koja bagra dolazi.. Edited September 7, 2010 by Imrahil
truliandedzombileš! Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Радомир Антић је најзаслужнији човек што данас на стадионе долазе људи да гледају репрезентацију. da zvižde himnama i urliču dok se daje pomen fudbalskoj legendi...
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Hvala mu zbog toga, ali je vreme da ode. До јуче се на ЈНА урликало: "Радомир Антић!" - "Толе лопове!" - "Не дамо Антића!" а данас је већ време да оде. Интересантно. Ја био против Грчке да гледам, транспаренте сам чуо да су забрањивали, због подршке Антићу, новине су брујале о борби са разним демонима који су хтели да га отерају, а сад туп, не ваља. Ништа, Муриња на клупу!
Imrahil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Meni Antić ne valja odavno, briga me šta drugi govore..
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ispravka: neka hvala, kad vidim koja bagra dolazi.. A ko tebi brani da ides?
Imrahil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 A ko tebi brani da ides? ako su tebi onakvi navijači sa početka u redu, onda nema potrebe za raspravom..
Hamsun Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) Elsad Zverotić, 0:1 protiv čorbara, izbornik izvlači drugu pobjedu u dva meča, i smjenjuje kolege u velškom i bugarskom savezu. uuuuuuiiiip. Edited September 7, 2010 by (kinetic)
Bata Trokrilni Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Elsad Zverotić, 0:1 protiv čorbara, izbornik izvlači drugu pobjedu u dva meča, i smjenjuje kolege u velškom i bugarskom savezu. uuuuuuiiiip. Javite se kad smeni švajcarskog kolegu. 2
Oddball Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 dajte Kleu pasos, ovako vise ne moze utisak nedelje: pu jebem ti stoku koja se naziva 'navijacima' 1 1
Dead Man Walking Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Jovanović je užasno odigrao, što me ne čudi. Bitno je da je bio najglasniji da se ne dozvoli Kleu da igra. 2
Grob Bez Dna Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 kleo je duze u srbiji nego sto su on, subotic i jebiga kuzmanovic zajedno ikad bili. 1
Fapril ethereal Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 navijaci na stadionu su u proseku bili stoka!!! cast izuzecima.. ali samo STOKA BEZREPA moze da urla kad se daje minut cutanja za nikog drugog do Stjepana Bobeka.. aj sto su zvizdali himni Slovenije,to me i ne cudi vishe..zacrveneo sam se kad je krenuo onaj huk,a jos mint cutanja nije prosao.. 2 1
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ako su tebi onakvi navijači sa početka u redu, onda nema potrebe za raspravom.. Ja tebe lepo pitam:ko tebi brani da ides?!? kleo je duze u srbiji nego sto su on, subotic i jebiga kuzmanovic zajedno ikad bili. I naravno,sada je Kleo heroj nacije,a njih trojica su papci. 2
Recommended Posts