Justin Case Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Ne pronalazim topic o ovom bendu vec topic o preminulom Bojanu Stamboliji (Maroth). Mislim da ne moram puno pricati o bendu,Maroth je nesto najiskrenije sto je poteklo sa ovih prostora(konkretno iz Morovica),fantastican bend,zestog,krvav,brz bas kakav svaki i treba da bude.Nedavno je prestao sa radom koliko sam upoznat zbog tragicne smrti gitariste Bojana Stambolije. Zanima me konkretno u vezi benda,dakle trazio sam njihove tekstove i uspeo nasmagati za 4 pesme( Krst u plamenu,Kletva,Macem kroz srce i Sudbina).Ima li neko nesto vise,navodno je postojala kaseta koja se prodavala davno na kojoj su sadrzani jos neki tekstovi.Poseduje li iko tako nesto?Bio bih zahvalan za jos neki od tekstova... 1 1 Quote
Sisus Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 He, bas sam ih pre neki dan slusao. Ajde, videcu sa Slobom za textove, mozda on ima. P.S. Rekao bih da je bila tema, moguce da je nestala u "velikoj cistci". Quote
Apeiron Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Hm, tema jeste nekad bila cini mi se, ali ne znam ima li je sada... Sto se tekstova tice, da, stampani su na kaseti, imam ih negde na disku nekom sigurno... Quote
Hell on Earth Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Maroth je bio fenomenalan bend. Krst u plamenu je jedno od najboljih domacih BM izdanja. Quote
Little Butcher Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Odlican je Krst u plamenu... Najgore sto sam nekom dao tu kasetu da preslusa, a jos mi nije vratio... Videcu da nadjem to izdanje, pa cu postaviti tekstove! Quote
Invictus Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Istok i zapad, strasne kandze... Quote
Slava Serbie Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Setise se zrtava,strasnog predskazanja!!!i krvavih suza sto lile su sa neba!!!!!!!!!Nijedan bend sa ovih prostora ne moze biti kao maroth! 1 1 Quote
Pagan Saviour Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 (edited) Gledao ih nekoliko puta live,odlican band,jel moguce jos uvek kupiti tu kasetu?i ja sam zainteresovan za tekstove,mogao bi neko da ih postuje ovde.. btw..ima ih na youtube,nekoliko pesama..poz... Edited March 21, 2011 by Duh Predaka Quote
Recommended Posts