Prometheus Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Pozdrav svima! Moj burazer i ja zajedno vodimo zvanicni Klimt 1918 e-team, pa bi smo hteli da predstavimo ovaj sjajni italijanski bend i yu metal forumasima, mada znamo da neki ovde vec znaju za njih i da su bili na njihovom sjajnom nastupu decembra 2006 u SKC-u kada su bili predgrupa takodje odlicnoj Katatoniji. Posetite linkove ispod, preslusajte pesme i pisite kakvi su vam utisci. Svako ko voli da slusa bendove kao sto su Katatonia, Anathema, The Cure, Dredg, Interpol, U2..... svidece mu se ovaj bend. Novi album je u pripremi i treba se pojaviti negde u aprilu. http://www.myspace.com/klimt1918 http://www.myspace.com/klimt1918eteam http://www.klimt1918.com/ Quote
Err Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) uu, nisam znao da nasi vode e-team svaka cast... jedva cekam novi album... Edited February 13, 2008 by curly Quote
Mazrim Taim Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Imao sam njihov original dopoguera ali sam ga prodao za 100 kinti. OVO je najgori bend na svetu!!!! Ne kazem samo zato sto slusam extremne grupe, otvoren sam i za drugaciju muziku, ali ovaj bend.... Bio sam na koncertu Katatonije gde su oni bili predgrupa, i to je bilo najodvratnije iskstvo u mom zivotu!!! Quote
Supergalactic Lover Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) U2 jebo te U2. najgori bend ikada.. :/ klimt nema veze sa ovim ljigavcima. Edited February 13, 2008 by Superius Deus Quote
Baal Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ima, ima veze. Bejaše tema na avangardi odavno, šta reći, nov klimt - jedan od najočekivanijih albuma ove godine. Quote
Baal Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Kao i svim ostalim Metallica fanovima. Quote
Prometheus Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 Hvala na podrsci, Baal Quote
זאבים Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Dodajte Police kao uticaje.. i Novembre Quote
sabre Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 dobar bend. i dobri su bili kad su otvarali za katatoniu u skc-u. Quote
Salvation Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Moja naj ortakinja sa kojom se moj muzicki ukus inace 99% poklapa se bas bila nalozila kad su svirali, ali mene su iskreno -gadno- smorili. Pogotovo posle Follower-a koji je odlicno zagrejao rulju za posle jos-bolju Katatoniu. Ne bih rekao da su -najgori- bend nas svetu, sta vise daleko od toga, ali da posteno smaraju, smaraju. Jbg. Quote
People before Profits Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 lol, onda je jasno, ako je nekome mogao da se svidi follower vise od klimta...kul, ukusi se razlikuju, ali to sektasko gadjenje prema bendovima tog tipa je prosto smesno. meni su oni tada zvucali na kombinaciju coldplay i muse. a kako oba benda volim, a i svirase bas dobro, svideli su mi se i oni podrska za njih, ako dodju vamao na certu sam (: Quote
Rüzgar /değişik/ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 lol, onda je jasno, ako je nekome mogao da se svidi follower vise od klimta... My opinion exactly. Quote
Salvation Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 (edited) lol, onda je jasno, ako je nekome mogao da se svidi follower vise od klimta...kul, ukusi se razlikuju, ali to sektasko gadjenje prema bendovima tog tipa je prosto smesno. meni su oni tada zvucali na kombinaciju coldplay i muse. a kako oba benda volim, a i svirase bas dobro, svideli su mi se i oni podrska za njih, ako dodju vamao na certu sam (: Brate... Ajd da se naucim ubuduce da pisem i ono izmedju redova posto neki ne umeju da citaju sami. To sto si rekao je upravo RAZLOG zasto se nisu uklopili... nisam ja rekao da je Follower bolji bend ali su u DUHU katatonie i imaju cak i par obrada katatonije (hell, ime im je po katatonijinoj pesmi!) pa iz tog razloga predstavljaju IDEALNU predgrupu. Kada posle toga umesto odmah Katatonie dodju likovi koji deluju (po oblacenju i izgledu) kao izgubljeni domari i pevac koji pocne da smara sa britpop glasicem to se onda -zaista- ne uklapa u celokupnu koncepciju po meni. Da je glavna grupa bila nesto tipa Mars Volta ili Dream Theater ili mozda najpre Coheed & Cambria onda bi ovi likovi legli savrseno.. ovako.. samo su me smorili. Edited February 14, 2008 by Salvation Quote
KRANG Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 domari britpo osam ti nemas pojma o cemu pricas Quote
Buddha Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 podrska za njih, ako dodju vamao na certu sam (: drzim te za rec. Quote
Prometheus Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 Drago nam je da ima ljudi kojima se dopada Klimt 1918. Bend se odlicno proveo u Beogradu i rado bi dosli ponovo da sviraju. Tako da.... organizatori.... mozemo da napravimo neki dogovor Quote
Baal Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Kad smo kod toga oko predgrupe Katatonije.. Iskreno, jedva sam čekao da se završi Follower. Možda bi legli Katatoniji da je 1993. godina i da su na promociji albuma Dance of December Souls, ali u onom trenutku ne. Zna se ko je tada morao da bude predgrupa, al' dobro. Da sumiram - Follower nikako nije bio IDEALNA predgrupa. Quote
Salvation Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Brate.. a sa kojom su pesmom zavrsili ovi iz Katatonie? Murder? Iz koje je to godine??! A da ne pricam da su, uopste na koncertu DALEKO siroviji i 'tezi' nego sa onom ispeglanom albumskom produkcijom. Nije mozda Follower najbolja moguca grupa koju mogu da zamislim za Katatoniu ali u nasim uslovima.. i pored Klimta, definitivno jesu po meni. Taman dovoljno energije da pokrenu masu koja ce onda u poletu da uleti u Katatonijin nastup. Poenta predgrupe nije da bude neki podjednako dobar bend glavnom i ozbiljno im ugrozi suverenitet nad utiscima medju publikom, vec samo da doticnu nalozi u svom kratkom pola sata-do-sat maks izlaganju kako bi publika jos bolje primila glavni bend. Cini mi se da vi svi mesate pojam zajednickog koncerta nekoliko grupa i koncerta grupe sa pred-grupom. Mozemo samo da se slozimo da se ne slazemo Quote
Baal Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Pazi, nisam pričao vezano za Klimtovo se slučajno desilo da se oko toga raspravljamo na ovoj temi. Ako već treba da imenujem, Consecration je morao biti predgrupa, ali ništa sad, taj koncert je bio odavno, na sledećem nastupu Kate će svirati Consi kao predgrupa. Moja poenta je u tome da bi Follower možda bio dobra predgrupa Brajdima, na Katatoniji mi uopšte nisu ležali. :| Quote
People before Profits Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 slazem se oko predloga za predgrupu, stavise, njih sam nekako i ocekivao, al avaj elem, to sto se oni ZOVU po pesmi katatonie, nikako ne znaci da su IDEALAN bend za predgrupu. u tom stilu, preimenovacu bend u the grudge, pa ako nas ne ubace da sviramo ispred tool-a sledeci put, jebacu nekome milu majku no, onako ozbiljno, ja sam skroz za muzicko sarenilo...nije mi potrebno da kad dodjem na bilo koje mesto da slusam muziku, budem okupiran istim ili priblizno istim zanrom celo vece. zaista mi nije potrebno. i u tom trenutku, biram da slusam ono sto mi se svidja. klimt mi je bas svideo. follower me je BAS smorio. mada, tada je smorio i prekrcan skc, ali o tome sam vec dovoljno kenjao na temi o certu. uostalom, nisu li oni bili na turneji tada sa katom, ili sam ja to pogresno cuo tada? jer da jesu, to je to, bogovi Quote
Prometheus Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 uostalom, nisu li oni bili na turneji tada sa katom, ili sam ja to pogresno cuo tada? jer da jesu, to je to, bogovi Da, bila je to kratka turneja od dva koncerta. Klimt 1918 su bili predgrupa Katatoniji i dan pre Beograda, u Budimpesti, i tamo su isto naisli na dobar prijem publike. Ima nekoliko odlicnih snimaka na youtube-u iz Madjarske. Momci iz Klimta su dobri frendovi sa ovima iz Katatonije i mozda nekada ponovo naprave malu zajednicku turneju. Quote
Salvation Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 (edited) Pazi, nisam pričao vezano za Klimtovo se slučajno desilo da se oko toga raspravljamo na ovoj temi. Ako već treba da imenujem, Consecration je morao biti predgrupa, ali ništa sad, taj koncert je bio odavno, na sledećem nastupu Kate će svirati Consi kao predgrupa. Moja poenta je u tome da bi Follower možda bio dobra predgrupa Brajdima, na Katatoniji mi uopšte nisu ležali. :| Da su Consi bili predgrupa ja ne bih hteo posle da slusam Katatoniu... jbg mozda sam pristrasan ali ovih dana sam daleko vise u post-metal fazonu, nekako mi posle toga ne bi legla Katatonia. Da recimo Danilo dovede ISIS pa da onda oni budu predgrupa e TO bi vec bilo za svrsavanje. I za kraj.. upravo se radi o onome o cemu sam pricao, za vas ljudi su potrebne tzv 'joint' svirke bendova, tipa kakve su radili Isis i Tool ili Tool i Melvinsi na zajednickoj turneji, a ne koncerti jedne odredjene grupe.. jel to o cemu pricate je upravo to, a koncert jedne grupe, po meni generalno zaokruzeno iskustvo u okviru zanrova kojim se taj bend bavi, a koje predgrupa samo podrzava (makar i sa devijacijama, ali ne u potpuno druge krajnosti). Ali necu vise da spamujem, tema je o Klimtu Edited February 14, 2008 by Salvation Quote
Buddha Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 javice mi Paolo kad krenu booking pa cemo mozda da organizujemo nesto. Quote
Recommended Posts