C.A_R.I.A. Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Detritus je bend sa pocetka devedesetih,ima dva albuma,prvi podseca na testament,a drugi mislim da je malo bolji od prvog,lici na metallicu ranu,cak i vokal lici na Hetfilda http://www.anonym.to/?http://rapidshare.com/files/49253090/Detritus-1993-IfButForOne-192k.rar http://www.metal-archives.com/band.php?id=578 Ako nekome ne smetaju hriscanski tekstovi i to sto pevac na drugom albumu zvuci kao da je mladji brat Hetfilda,neka poslusa! Meni se dopao drugi album,prvi i ne toliko. Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 (edited) Занимљиво да их сви некако откривају у исто време, још пар мојих ортака такође. Edited February 13, 2008 by RNA Quote
C.A_R.I.A. Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 I ... ? kako ti se čine ? kažu da je drugi album nešto manje thrash nego prvi,ali mi se produkcija dosta dopada.Za '92 je ipak jako dobra. A zvuk me podsetio na 'kill em all.O vokalu da ne govorim,pola pesama,ako ne i više je isti Hetfild.Al onako fino zvuči,ne kao neka trula kopija. Quote
RNA Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Други искрено нисам ни чуо, то морам ћапити од тих ортака. Први ми је био доста добар, поготово за један енглески бенд из тог периода. Да не помињем чињеницу да им је омто првог албума радио Родни Метјуз. Quote
lemmy sixx Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Uuu,dobar bend.Svidja mi se ovaj album "If But For One".Glas ne lici bas toliko na Hetfielda,ali ga je lik hteo kopirati definitivno,tamo sa Justice perioda. Quote
C.A_R.I.A. Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 (edited) Други искрено нисам ни чуо, то морам ћапити од тих ортака. Први ми је био доста добар, поготово за један енглески бенд из тог периода. Да не помињем чињеницу да им је омто првог албума радио Родни Метјуз. Ma ja nisam neki klasični thrasher,pa se ograđujem od komentara za prvi album.Meni liči na Testament,mada možda i grešim. Ma nećeš se pokajati,za drugi makar je produkcija zakon,a kad se čak i meni svideo i vokal i muzika,onda šta da ti pričam Edited February 17, 2008 by -Diamond- Quote
vudun Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Odličan i u ono vreme perspektivan bend, ne znam kad su se tačno raspali i zašto... muzika je interesantna, tekstove doduše nisam još prokužio pa neka su i ''hrišćanski'' Meni se baš dopadaju, istina stil pevanja Broomhead-a više podseća na Čak Bilija nego li na Hetfilda. Mada su u rifovanju ipak podosta slabiji od Testamenta ( možda se zato nisu održali ). Bratski bend Sedmog Anđela, takođe rasformljenog....ova 2 albuma bi svaki ljubitelj thrash-a i to onog melodičnijeg trebao imati u svojoj kolekciji. Relaxing Thrashers Quote
Recommended Posts