RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Значи, 'ладно нема тема. Е, па, тренутно један од најбољих америчких треш бендова, нови албум "Forever In Leather" рока, дефинитивно је оправдао очекивања која је поставио повратнички ЕП "Sonic Bullet". Први албум "Maximum Destruction" је апсолутни култ. Још само да набавим сплит синглицу са NunSlaughter (како ли њих упарише?) и ја срећан. Quote
dudi Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Значи, 'ладно нема тема. Е, па, тренутно један од најбољих америчких треш бендова, нови албум "Forever In Leather" рока, дефинитивно је оправдао очекивања која је поставио повратнички ЕП "Sonic Bullet". Први албум "Maximum Destruction" је апсолутни култ. Још само да набавим сплит синглицу са NunSlaughter (како ли њих упарише?) и ја срећан. Maximum destruction sam slusao , Inace dobra svirka sto se tice imidz malo su preterali sa nitnama Quote
dudi Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 smor Veci je smor kada se javis na temu al te ne interesuje . Quote
Grobodan Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 zasto? pa tema je otvorena da kazemo svoje misljenje o bendu, mene smara bend. pisah i recku za zadnji, pa daleko od toga da lupam bez veze. Quote
RNA Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 Не мој тако, Јосипе, овде се свачије мишљење поштује ако је образложено. Не мора сваком нешто да се свиди и свако је позван да напише нешто. Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Е, па, тренутно један од најбољих америчких треш бендова, Nikako slazem se grejva...jbg.. Quote
RNA Posted February 20, 2008 Author Report Posted February 20, 2008 Пази, не само да праве добру музику него је мени одлично и поређењу са другим новијим америчким бендовима. Quote
kiki Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Е, па, тренутно један од најбољих америчких треш бендова +1 Nazalost sam tek pre 2 meseca naleteo na ovaj bend. Fenomenalno!!! Ovo ja nazivam metalom! Quote
PuPaK Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Zanimljivo,cu da najdem ovo da preslusam! Quote
Recommended Posts