Zbrilion Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 VLADI... ok, nisi bio svetac but when we were kids you saved my ass (shotgun, dog and blanket into the fire) i fali mi neko za konverzaciju na engleskom omca od trenerke u pritvoru Gordijev cvor gory graver poetska brazgotina ljuca od tvojih stihova koje nazalost nisam procitao. DAMIRU... kada sam od ortaka cuo za ime i deo grada nekako sam znao da si to ti i pozurili smo ka Zbornom Mestu i to jesi bio ti papiran, hladan i nem cak i kada sam te opaucio ( a oni iza tebe su ublazili kamen oglasnog stuba ) ti u hladnjaci posle teretnog voza kolateralna vivisekcija ( u tome nema niceg nacifranog ) prizivali smo duhove u srednjoj a fudbal ce neko drugi sada morati da igra umesto nas. VENERA MORTALE Proglasavas purpur - i kalendar ulazi u svoj lavirint. Optrcavanje Rta Dobre Nade. Zatim - gasis vece! Sarmantno kindjurenje skoljkama tisine. Topaz i Opal u samo njima znanoj simbiozi. BIG BANG i bi zamor i bi mutilo prolomi se skepticna praznina ono sto osta buducima - plavkasta limenka karmina sama sobom napojena uglacanost unapred poprimajuca vorholovski retusirana nostalgija onostranog sata. SAM BEZ SVIH jauci u inju necujnost prizora protok umrljanosti dovoljno da shvatis dvocasovni hotelski blud. neoriginalnost koncizne konstante narecje reke klokot opsteprisutne usamljenosti koja pastelno odzvanja na kub.
vudun Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Dečko, pisanje pesama ti zaista nije jača strana...možda bi se valjalo prekomandovati na komponovanje? mislim, ja ovako nešto nikada ne bih kačio.
VladanMorten Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 hmmm moze da znaci mnogo toga ovaj hmmm znaci da mi se nesto svidja a nesto ne ovo sa nekim posvetama na pocetku mi se ne svidja...danas je sve poezija
The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Samo se vi zajebavajte,tako su govorili za mnoge avangardne pesnike koje danas slave kao umetnike Mater mu,pa ovo je rimovano....nisam teo,mame mi.....
Axeanosilas Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Мени је неоригинално и без концизне константе.
The Joker Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Kako koja,kvalitet varira,ali sam bez svih mi se preeeeterano dopada.
Recommended Posts