Whitesnake_Zr Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ne znam da li je bio ovaj topic jer sam novi clan,ali me zanima da li postoji neki kao popis sa slikama or something like that(ala sam nasao izraz u pm),sa frizurama rock grupa 80-tih?Pre svega me zanima glam fazon...Unapred zahvaljujem. Quote
Archibald Reiss Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Postoji. Odes na google, odaberes images i vozi 'glam metal haircuts' Quote
Tower... Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Teško... Ja imam 80s frizuru, ali nisam natapiran, a ravna mi je skroz kosa, pa ne izgledam baš glam, više ličim na odvratne Ramonese... Quote
Bata Trokrilni Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Moja je kosa kovrdžava prirodno, tako da svejedno izgledam čupavo. Quote
black_bane Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 moja je ravna(jer sam je ja izravnao:) ali pred sisanje na kratko, cu sebi da dam oduska tako sto cu da se sisam i napravim(tj.frizer:) glam zuru.............. Quote
LazaGNR Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Uh,ovo (frizura,styling,ovo-ono) je pre za "Opstu metal diskusiju" (ili "Sve i svasta"?) nego za Rock i Hard Rock... Moved... Quote
Sleaze Glammer Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Brate ja imam ogromnu kovrdzavu tamno plavu kosu a la Coverdale, ali kad ju natapiram isti sam ko Sebastian Bach iz 86. ( Kada se tapirao, ogromna jebena kosa ) Quote
kuruz Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Бвахахахаа, каквих ликова је било на Metal Sound фесту! :) К'о цртани филм! Quote
Divlji Tigar Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 (edited) Ja sam isao u living room svirali Najda i Gale i stavarno sam video svakakve likove u holu. Pozdrav za onu smedjokosu devojku sto je bila i koznoj jakni, teksas prsluku i pocepanim farmerkama, takodje pozdrav iz za jednu thrasherku. Edited February 17, 2008 by Divlji Tigar Quote
Tower... Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Brate ja imam ogromnu kovrdzavu tamno plavu kosu a la Coverdale, ali kad ju natapiram isti sam ko Sebastian Bach iz 86. ( Kada se tapirao, ogromna jebena kosa ) I envy you. Quote
ZmYchE Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 (edited) Imala sam friz kao Bleki (ko zna zna ) doduse u ljubicasto/beloj varijanti... Pre godinu i po dana i bila chupe dok mi shishke nisu porasle, a sad ne znam da li ponovo izvodim nesto ili da nastavim da je pustam... Sad mi je kosa manje vise stepenasta kao kod recimo Sebastian Bacha ..sa ostalim belim pramenovima (zulufima) koje takodje dugo imam, samo moje kose ima malko vise nego u Bacha Njah...bitno da je zdrava i da je duga! Evo jedne OD frizura 80tih: Google je cudo! Edited February 17, 2008 by ZmYchE Quote
Tower... Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 (edited) KAKO JE DO JAJA!!! AAAAAAAAA!!! JEBEM TI RAVNU KOSU!!! Edited February 17, 2008 by Tower... Quote
Sleaze Glammer Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ma ja zapravo i ne volim svoju kosu... Ja bi da mi je stalno ko Bon Joviju ili Dave Leppardu Quote
Bejbe Kompajler Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 ^ ovaj Glammer je teska luda... Ima najdivnije lokne na svetu (posle mojih, naravno)!!! Quote
darthmoog Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Imam kosu ko shaban i stomak ko sheshelj...beats 80's by far... Quote
RNA Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Brate ja imam ogromnu kovrdzavu tamno plavu kosu a la Coverdale, ali kad ju natapiram isti sam ko Sebastian Bach iz 86. ( Kada se tapirao, ogromna jebena kosa ) Аха, имаш... Признај да си направио тако! Шта да каћемн, сем: било не повратило се. Узгред, то су америчке фризуре из 80-их. Треба видети какве су се носиле овде, поготово је мини-вал био популаран. УЖАС! Quote
Bejbe Kompajler Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ima, veruj mi... >) jedan mali u nasoj skoli nabacio mini-val... mitja medena... RAAAMBOOOOOO!!!! lol Quote
Divlji Tigar Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Bilo je i kod nas i u Americi i lepih i odvratnih frizura 80tih. Ja na svirkama vidjam jednu ribu ima natapiranu plavu kosu, meni je to toliko smesno ali to je samo moje misljenje, ako je njoj to lepo ok. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 friziranje je smejurija, ajd ženski svet, to je ok, ali zamisli tipa, kao nisam se još isfenirao, doćiću u kafanu kasnije...sprdnja Quote
stivi1 Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Kako glupa tema... Glup si sam. Ako ti se ne svidja - prosetaj! Quote
vudun Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 ...tipičan primerak Ali pošto Cecili naravno smrdi, prelazimo na vedrije teme...ups! frizure. A ovo su već frizovi devedesetih, još grđe - mnogo grđe... i još uvek, što je najtužnije, traje: Quote
WIZARD OF GORE Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Бвахахахаа, каквих ликова је било на Metal Sound фесту! :) К'о цртани филм! :) Quote
Recommended Posts