Sleaze Glammer Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Sta fali devojci super je?! Aj se upoznamo Quote
Bejbe Kompajler Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Марко, казаћу те Ивани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bejbe Kompajler Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 није што сам ја тужибаба, него што ће Ивана прво мене да бије ако јој не кажем :) Quote
мать Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 a ja mislila niko ne voli frizure '80ix xD meni je to fuj al dobro.. nekom se ne svidja moja frizura.. pa smo na istom Quote
Glasnik Smrti Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 jes, imam frizuru 80-ih meni to lipo vidit pogotovo danas kad se i ne nosi više Quote
Amphitritê Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 (edited) A kakvu li je bradu imao ovaj fan nema fotke na hrvatskom sajtu (klik.hr) Obožavatelj Metallice iz Los Angelesa prije dvije godine se zakleo da se neće brijati sve dok njegov omiljeni bend ne objavi novi album. Njegovom čekanju napokon je došao kraj, a bradu dugu 30 centimetara, ošišao mu je, glavom i bradom, James Hetfield, frontmen Metallice. 37-godišnji Mick Cassidy kladio se 2006. godine sa ženom da se neće brijati do slijedećeg glazbenog uratka popularnih metalaca. Kao priznanje njegovoj odanosti, pjevač Metallice James Hetfield, pristao je obrijati Mickovu bradu na partyju povodom izlaska njihovog novog albuma Death Magnetic. “Bilo je to pravo olakšanje. Zbog brade sam izgledao poput rajčice s kosom”, rekao je Cassidy, animator rodom iz Dublina. Brada odanog fana postala je prava atrakcija, a njezin je rast pratilo 65 tisuća ljudi na internetu. Death Magnetic, izdan početkom rujna, je 12. album Metallice te prvi od posljednjeg albuma izdanog prije pet godina. Sva sreća da se gospodin Cassidy nije kladio u novi album Guns 'n' Rosesa jer bi onda njegova brada možda ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda... Edited September 19, 2008 by Thunder11 1 Quote
M-16 Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 James bolje da predje u brice,verovatno bi mu bolje islo Quote
Guest HEFEST Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 TO JE BILO ZLATNO VREME ROCK-A I METALA, A FRIZURE SU BILE ZASTITNI ZNAK. MUZIKA JE BILA MNOGO ISKRENIJA I NIJE BILO OVOLIKO PLASTICNIH BENDOVA. SVE SU UNISTILI SMRDLJIVI CURT COBAINE I AXL ROSE SA NJIHOVIM GRUNGE SRANJEM. ONI KOJI SU PREZIVELI TO BOMBARDOVANJE GOVNIMA SADA PRICAJU O TOME MADA SU MNOGI OD NJIH OCELAVILI. NAJBOLJA FRIZURA ZA MENE JE MARTY FRIEDMAN KOJU IMA I DAN DANAS!!!!!!!!!! Quote
Footog Qpoos Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 TO JE BILO ZLATNO VREME ROCK-A I METALA, A FRIZURE SU BILE ZASTITNI ZNAK. MUZIKA JE BILA MNOGO ISKRENIJA I NIJE BILO OVOLIKO PLASTICNIH BENDOVA. SVE SU UNISTILI SMRDLJIVI CURT COBAINE I AXL ROSE SA NJIHOVIM GRUNGE SRANJEM. ONI KOJI SU PREZIVELI TO BOMBARDOVANJE GOVNIMA SADA PRICAJU O TOME MADA SU MNOGI OD NJIH OCELAVILI. NAJBOLJA FRIZURA ZA MENE JE MARTY FRIEDMAN KOJU IMA I DAN DANAS!!!!!!!!!! kolicina napisane gluposti u tvom postu spada u domen naucne fantastike.... Quote
oʞɾoƃ Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) TO JE BILO ZLATNO VREME ROCK-A I METALA, A FRIZURE SU BILE ZASTITNI ZNAK. MUZIKA JE BILA MNOGO ISKRENIJA I NIJE BILO OVOLIKO PLASTICNIH BENDOVA. Naprotiv, osamdesete su u metalu, a pogotovo u rocku, obeležene ubedljivo najvećom komercijalnošću, mekanošću i generalno mainstream pristupom žestokoj muzici, što se vidi i po broju metal/rock spotova emitovanih na MTV-ju u ono vreme. Naravno da ne govorim o Slayeru, Possessedu i ostalima koji su nastali osamdesetih, već o bendovima koji su držali medijsku pažnju. Edited March 11, 2009 by Gojko Quote
NećuDisplejNejm Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Vreme kada balzam nije postojao u slobodnoj prodaji. Quote
F4R15 Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 i kad nije bilo yumetala gdje je svako mogao srat kako oce Quote
Night's Blood Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ne volim one glam frizure, tako su gay. Thrasherske su mi totalno dobre, ako je kosa kovrdzava. Prosle godine su neki klinci thrasheri svirali u RU, svi su bili u tom fazonu, odusevila sam se. Quote
Fapril ethereal Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 jutros kad sam ustao,na glavi su mi se videle osamdesete i sav taj glam... Quote
Crna_Dama Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Tema je "obajatila", pa, `ajde da je pokrenem mada ovo sto me interesuje nema veze sa frizurama , ali, ima sa `80-im. Dakle, interesuje me gde u Srbiji (konkretno, BG ili Novi Sad) mogu da se kupe "kaubojke", ali, PRAVE, `80s, ne ove novokomponovane fensi... Nasla sam na Netu jedne mnoooooooogo dobre, nisu skupe, ali dostavljaju se iz SAD-a, pa jos one gluposti oko placanja, sve to mi je ogromno cimanje.Ako neko zna gde mogu da ih nadjem u granicama nase zemlje, molim ga da napise. Quote
Alison_Hell Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 i mene takodje zanima.....mada tesko da mogu da se nadju u usranoj Srbiji....i prave kozne pantalone ... Quote
Fapril ethereal Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 jel si frizuru nasla u Srbiji? 1 1 Quote
Alison_Hell Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 ovo nesto meni upuceno ili...? Quote
Fapril ethereal Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 shala mala..di su mladi tu je i shnala.. 1 Quote
Recommended Posts