Valkyrie Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Imala sam "frizuru '80." - kovrdžava kosa, stepeni... nikada je nisam tapirala, ne dopada mi se to, ionako je bila prevelika i bez toga Otarasila sam je skoro, sada imam "frizuru '50." koja se meni lično mnogo više sviđa, urednije je i ženstvenije, ali je puno ljudi kaže da mi je ranije kosa bila bolja... Quote
Wild Child Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ni meni se ne svidjaju ove nove glem frizure,ako je to uopste glem...al dobro jbg ukusi su razliciti... Quote
Vangelis Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Nove frizure i frizure post-glam ljudi su uzasne. Imamo prilike da slusamo i gledamo bendove koji pokusavaju da ozive fazon 80-tih ali nazalost im ne polazi za rukom (u svetu, ne kod nas), cak ni bendovi koji su to svirali ne izlaze vise na binu tako (ruku na srce, sem Joe Eliotta i Ricka Savagea na koncertu u Sofiji ove godine) tako da manje-vise svako novo tapiranje je pokusaj fazoniranja krace kose ili nesto sto nikada nece uspeti. Al do jaja mi je kad vidim fanove te mjuze sa ogromnim kosama, to je rispekt, pokazuje se privrzenost matorim bendovima Quote
Sleaze Glammer Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 ni meni se ne svidjaju ove nove glem frizure,ako je to uopste glem...al dobro jbg ukusi su razliciti... E Sale za srce si me ugrizao Ti si samo ljubomoran sto ne mozes posteno da natapiras kosu Keep on Quote
White Man Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Kao npr. Shotgun Messiah (btw. genijalno ime za bend koji svira hrišćanski glam metal): Quote
vudun Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Mlogo volem osamdesete godine prošloga veka, al' frizure toga doba smisliti ne mogu! Jedino frizovi mi smetaju. Inaće, ako su bile vesele sedamdeste...onda slobodno možemo reći - zlatne osamdesete. Quote
hypnos Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 ja obozavam frizure toga doba.jednstavno volim to ,a i stvar je ukusa.kakve su frizure nosili bendovi poput def lepparda.... Quote
White Man Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Хм, нешто ми се ту не уклапа. Preslušaj njihov s/t album pa će ti se uklopiti. Inaće, Previše se ti družiš sa Razbijačem. Šta je sledeće? Ćaćkalica umesto Čačkalica? Quote
RNA Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Preslušaj njihov s/t album pa će ti se uklopiti. Име, имиџ и стил музике ми се некако не уклапају... Quote
White Man Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 A to, pa dobro, mogli su da se nazovu i Super Sleazy Wet Cock Suckers ali onda ne bi bila fora. Pošto sviraju high-voltage glam metal, inspirisan Hristom, ovo ime im savršeno pristaje. Mislim, svi ti glameri sa svojim frizurama i mega-gay imidžom su mi odvratni ali ponekad znaju da naprave kul pesmice. Quote
Sleaze Glammer Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Kao npr. Shotgun Messiah (btw. genijalno ime za bend koji svira hrišćanski glam metal): ugh.... oni ne sviraju hricanski glam metal... Zapravo oni nemaju veze sa hriscanstvom. Njihov nadimak (posprdni) je bio bandwagon messiah, jer im je prvi album u glam metal fazonu (a la Poison), drugi sleaze (GnR) a treci industrijal Quote
White Man Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Kako god, ja sam čuo samo prvi i taj mi se svideo. Slabo slušam glam ali kad ga slušam onda pustim neki od sledećih: CADILLAC BRATZ - Fasten Your Seatbelts NOIZE TOYS - Fallin' In Lust... Again DEAD BALLERINAS - Dead Ballerinas SHOTGUN MESSIAH - Shotgun Messiah SHABBY TRICK - Badass JAX - New York City Po meni, ovo su najbolji glam metal albumi ikada. Quote
Sleaze Glammer Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Ja od tih imam samo Bratze i Mesiju. Aj mi daj linkove za ostale Quote
Wild Child Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 pa meni se nikad i nije svidjao ovaj new wave glam fazon sto se tice frizura...a i muzike... Quote
Vlladimir Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Što se tiče glama, ja sam više gotivio nekomercijalu tipa Madam X (gde je pre skid row-a pevao Bach) i legendarni Detroitski bendovi poput Seduce Pantera (nema veze sa onom Panterom) Wizzard White Ash i malo zurki,ovo su seduce ok je to bilo to za ono vreme,al kad vidim danas neke klince kako furaju tu frizuru po bg-u, ne mogu da se ne nasmejem.pa još oni ''jel da da sam sexy'' pogledi... Quote
White Man Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Pantera (nema veze sa onom Panterom) Čekaj, postoji samo jedna Pantera. Njihova prva četiri albuma (Metal Magic, Projects In The Jungle, I Am The Night & Power Metal) su u totalnom heavy/glam metal fazonu dok su tek posle sa Cowboys From Hell krenuli da sviraju onaj post/neo thrash po kom su i postali poznati. Čak je i sam bend poricao da je snimio gorepomenuta četiri albuma... ok je to bilo to za ono vreme,al kad vidim danas neke klince kako furaju tu frizuru po bg-u, ne mogu da se ne nasmejem.pa još oni ''jel da da sam sexy'' pogledi... Hahaha, pa dobro, svi smo mi na ovaj ili onaj način, prošli kroz tu fazu. Ma, bolje i glam fazon nego emo. Al' bi lemo taj emo! Quote
Sleaze Glammer Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Što se tiče glama, ja sam više gotivio nekomercijalu tipa Madam X (gde je pre skid row-a pevao Bach) i legendarni Detroitski bendovi poput Seduce Pantera (nema veze sa onom Panterom) Wizzard White Ash ok je to bilo to za ono vreme,al kad vidim danas neke klince kako furaju tu frizuru po bg-u, ne mogu da se ne nasmejem.pa još oni ''jel da da sam sexy'' pogledi... A al takvi dobijaju najvise Iz iskustva Enivej, Na tom jedinom albumu Madam Xa nije pevao Sebas. Seduce nemam pojma... njak... Pantera glam period... prebrze gitare za glam jednostavno Za mene je kruna glama oduvek bilo Pretty Boy Floyd - Leather Boyz... & Poison - Open Up... E nemam pojma zasto ali nesto mi ne ide ovo aploudovanje slika pa nece da mi se prikazu... Edited August 7, 2008 by Sleaze Glammer Quote
Vlladimir Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Čekaj, postoji samo jedna Pantera. Njihova prva četiri albuma (Metal Magic, Projects In The Jungle, I Am The Night & Power Metal) su u totalnom heavy/glam metal fazonu dok su tek posle sa Cowboys From Hell krenuli da sviraju onaj post/neo thrash po kom su i postali poznati. Čak je i sam bend poricao da je snimio gorepomenuta četiri albuma... Nije to Dimebagova Panter-a.Imam ta prva četiri albuma. Ovo je Pantera u kojoj su svirali Kenny Keelin - vokal i gitara, Kevin Sharpe - Klavijature, Dave Lawrence - bubanj, Tom Timmerman - Bas i Mike Wood - Gitara. Imali su hit singl ''I'm not Lookin' back'', i nisam siguran, ali i self-titled album valjda. Postojali su pre ove dobro poznate Pantere, i dosta su svirali oko početka osamdesetih 1981-1982. A al takvi dobijaju najvise biggrin.gif Iz iskustva biggrin.gif Enivej, Na tom jedinom albumu Madam Xa nije pevao Sebas. Seduce nemam pojma... njak... Pantera glam period... prebrze gitare za glam jednostavno biggrin.gif Za mene je kruna glama oduvek bilo Pretty Boy Floyd - Leather Boyz... & Poison - Open Up... Bach nije pevao na albumu ali kada je Bret Kaiser napustio bend i bubnjarka i ko-osnivač benda Roxy Petrucci, na svirkama su kao vokali prolazili Bach i John Grosjean, a za bubnjevima je bio Mark McConnel. To je trajalo mozda godinu ili manje, i onda se bend raspao. 1991. originalna postava je uradili reunion, održala nekoliko svirki, ali od albuma ništa nije bilo, i opet su se raspali. Pomenuo bih i Vampirella-u, kao ok bend za ono vreme. Edited August 7, 2008 by Vlladimir Quote
Bejbe Kompajler Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 ја имам фризуу 80их а и 90их а и ових 00их..... свих тих година сам имала фризуре.... да да прсић прсић Quote
Теша Тешановић Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 evo jedan lep primer frizure 80tih Quote
AmyLee Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Scene,koliko ga god mrzeli,na neki nacin je vratio frizure iz 80-ih...vidite ovo. Quote
Download_manager Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Frizura ti je prejaka, samo poskidaj te odvratne emo/lesbian/ghotic/black/doom/symphonic/ambiental pirsinge 00'-tih Quote
Теша Тешановић Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Scene,koliko ga god mrzeli,na neki nacin je vratio frizure iz 80-ih...vidite ovo. ovo jer odvratno Quote
Recommended Posts