Jump to content

Recommended Posts

Posted

Htedoh odavno da otvorim temu, al uvek sam u fazonu kasnije cu :)

Ovo je bend u kojem su prvobitno svirali momci iz Cyclone Templa, sa pevacicom Nicole Lee :pivopije:

Sluso neko ovaj kvlt? :rockdevil:

Posted

Doso, posro i otiso...

Imam neke albume kojekuda po cd-ima, Act Of God se secam da sam preslusavao, ne secam se sta sam mislio o njemu xD

Oduvek sam mislio da su oni neki Rusi, ko zna zasto...

Posted

"Act Of God" им је најбољи албум и највише подсећа на оно што су касније радили са Cyclone Temple. Имам на вбинилу сва њихова издања, прва два ЕП-а су више била нега мешавина свих могућих класичних стилова, од heavy, power до thrash и ут ом периоду су звучали доста налик Sentinel Beast, тим пре што су и једни и други имали женски вокал.

• 4 years later...
Posted

Sinoć pretandrljah celu diskografiju ovog benda, eto da i ja ne znam neki kult do sad. Act of god je dobra trešagija ali mi se jako dopao i kratki i jebitačni stil sa ranih EPjeva, neki jevi spid sa dvominutnim pesmama. Zanimljiv mi osim povezanosti sa Cyclone temple i link sa Sentinel beast, bend za koji sam saznao tako što ih je Fenriz preporučio u FOAD bukletu (kakav lanac kulta).

• 3 years later...
Posted

Obradovao sam se ovoj temi. Mnogo volim bend Znowhite. Bio je to sjajan bend, tamo krajem osamdesetih. Najviše sam gotivio maksiće "All Hail to Thee" i "Kick 'em When They're Down" i divne, energične, brze i relaksirane stvari poput "Do Or Die", "Never Felt Like This", "Too Late" itd. Ipak, kroz speed metal rifove i paklenu ritam sekciju izdvojilo mi se i najviše me dojmilo pevanje Nicole Lee. Jedan :wub: za nju, jbg. Imala je jedinstven, fragilan a u isto vreme moćan vokal, i njeno pevanje prštalo je od emocija.

Album "Act of God" mi se najmanje dopada. Album ima svetlih trenutaka, ali generalno, tu su se kao utegli, izgubili relaksiranost u svirci i poprimili neku jednoličnost karakterističnu za isprazne thrash metal bendove.

• Downvote 1