WoI Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Htedoh odavno da otvorim temu, al uvek sam u fazonu kasnije cu Ovo je bend u kojem su prvobitno svirali momci iz Cyclone Templa, sa pevacicom Nicole Lee Sluso neko ovaj kvlt? Quote
Divlji Tigar Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Znaci ne verujem ja se upravo spremam da pocem da skidam njihove albume. Quote
Goxy Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 slusao sam act of god i to je vise nego solidna treserica: Baptised by Fire,Thunderdome,Rest In Peace su mi omiljene pesme. Quote
Morphy Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ja sam slusao,dobar bend,toliko od mene Quote
М Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Doso, posro i otiso... Imam neke albume kojekuda po cd-ima, Act Of God se secam da sam preslusavao, ne secam se sta sam mislio o njemu xD Oduvek sam mislio da su oni neki Rusi, ko zna zasto... Quote
RNA Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 "Act Of God" им је најбољи албум и највише подсећа на оно што су касније радили са Cyclone Temple. Имам на вбинилу сва њихова издања, прва два ЕП-а су више била нега мешавина свих могућих класичних стилова, од heavy, power до thrash и ут ом периоду су звучали доста налик Sentinel Beast, тим пре што су и једни и други имали женски вокал. Quote
Grobodan Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Sinoć pretandrljah celu diskografiju ovog benda, eto da i ja ne znam neki kult do sad. Act of god je dobra trešagija ali mi se jako dopao i kratki i jebitačni stil sa ranih EPjeva, neki jevi spid sa dvominutnim pesmama. Zanimljiv mi osim povezanosti sa Cyclone temple i link sa Sentinel beast, bend za koji sam saznao tako što ih je Fenriz preporučio u FOAD bukletu (kakav lanac kulta). Quote
Mračna kurcobolja Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Obradovao sam se ovoj temi. Mnogo volim bend Znowhite. Bio je to sjajan bend, tamo krajem osamdesetih. Najviše sam gotivio maksiće "All Hail to Thee" i "Kick 'em When They're Down" i divne, energične, brze i relaksirane stvari poput "Do Or Die", "Never Felt Like This", "Too Late" itd. Ipak, kroz speed metal rifove i paklenu ritam sekciju izdvojilo mi se i najviše me dojmilo pevanje Nicole Lee. Jedan za nju, jbg. Imala je jedinstven, fragilan a u isto vreme moćan vokal, i njeno pevanje prštalo je od emocija. Album "Act of God" mi se najmanje dopada. Album ima svetlih trenutaka, ali generalno, tu su se kao utegli, izgubili relaksiranost u svirci i poprimili neku jednoličnost karakterističnu za isprazne thrash metal bendove. 1 Quote
Recommended Posts