grave desecrator Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 vec par mjeseci sam pratio ovaj bend dok su jos bili u fazi snimanja albuma,i evo napokon meisterwerk je izaslo na svjetlo dana..naime radi se o bendu koji je osnovan ove god. u svedskoj i prije par mjeseci su izdali prvi album pod imenom "reclaim the flame"...ovaj album me je totalno obradovo pa mozda i vise nego ovogodisnja ostvarenja vecih black/thrash bendova...odma pri prvom slusanju vidi se da ljudi znaju "poso",prejeben black/thrash koji je vecim dijelom inspirisan celtic frost-om/hellhammer-om,dok su sa druge strane veliki uticaj na taj "prljavi" zvuk imali VENOM,BATHORY i DISCHARGE(opa kktz sta ima? ..nista na ovom albumu nije "lijepo",prijatno,ispolirano i puno kica,nego nego samo metal u njegovoj izvornoj najsirovijoj formi!!!!!!vecina pjesama je uradjena u ultrateskom midtempo fazonu(samo "tunes of hate", i "hell has broken loose" prelaze granice brzine ),sa produkcijom koja je minimalisticki odradjena,prelijepa(bar za mene ) i prljava,kao i sama muzika ovog benda.....i evo na kraju sta sam bend kaze na sve to: "This is not about overproducing, being modern, revolutionary. This is about the roots, the darkness, the very beginning...“ http://www.myspace.com/officialtyrant pa ovo je jebeno savrsenstvo,bas kao i njemacki OLD Quote
Josif Visarionovič Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 ovo je smorcina nevidjena Quote
grave desecrator Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 u opisu je sve receno,odma se vidi da to nije za one koji misle da je blek metal samo furati korpspeint,opako izgledati i svirati sto brze!!! this is about ROOTS Quote
Hell on Earth Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 u opisu je sve receno,odma se vidi da to nije za one koji misle da je blek metal samo furati korpspeint,opako izgledati i svirati sto brze!!! this is about ROOTS Al si nam objasnio, bas si tr00 Quote
Josif Visarionovič Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Ja kad vidim CP bend mi postane smesan,zato i ne volim da gledam black spotove,kvare mi uzitak ako je muzika do jaja... Quote
Grobodan Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 smor. imam promo, 5,5 od 10, i to ih pocastih Quote
grave desecrator Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 dobro jbg neki ih hvale neki ne,sasvim normalno,ja sam jednostavno covjek tog kova koji obozava ovakav zvuk!!!! Quote
Hell on Earth Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo Srpski narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil. Edited February 18, 2008 by Hell on Earth Quote
Josif Visarionovič Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Da, stvarno jako dosadno. Hej, imam ideju! Hajde da pricamo o tome ''kako su bebe slatke'' ili o tome ''kako ce nas bog kazniti i neko ce da nam umre ako uradimo abortus'' ili o tome kako smo mnogo ljubomorni kad neko razgovara sa nasom devojkom''. Ili recimo da pljujemo i vredjamo Srpski narod kao sto to radi ''srecno ozenjen covek'' mazrim taim. To svakako nije dosadno. Hajde da se takcmicimo ko je veci debil. Ti si bogami u velikoj prednosti Quote
Hell on Earth Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) Ti si bogami u velikoj prednosti Tako tako, stani na njegovu stranu. Pokazi da si isti kao i on. Mislim ja to znam odavno, ali pokazi ostalima. Kladim se da si vec deset puta odgledao Ramba 4 i da ti je to omiljeni film Edited February 19, 2008 by Hell on Earth Quote
Josif Visarionovič Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Meni je omiljeni Stiven Sigal Quote
Mazrim Taim Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Tako tako, stani na njegovu stranu. :) :) :) :) Quote
Recommended Posts