Bata Trokrilni Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Vrlo dobar album, neuporedivo bolje od onoga što sam očekivao. Izgleda da sam negativna očekivanja pogrešno bazirao na pesmi The Mower, koja jedina na albumu ima nu/modern/avantgarde/niveavisage/proevolutionsoccer "metal" prizvuk. Ni produkcijski se ne uklapa u album, tako da ne znam šta traži na njemu. Ostalo je OK, pravi heavy metal sa normalnim strofama i refrenima, normalnim rifovima i solažama, lepim harmonijama, melodijama i prelazima. Ne na nivo Resurrection, ali svakako daleko bolje od Crucible, o Winter Songs da ne pričam. Izdvojio bih pesme Undisputed, Fire and Ice, Speed of Sound, Hell Razor, Thunder and Lightning i posebno 25 Years. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 posle Winter Songs-a ne smem nista da pustim od solo radova Halforda :S (rezrkesn mi je bio onako onaj drugi smara a WS je strasan ) a kao sto si ti napisao u postu znaci da je album dosadan a i omot je facepalm :S 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 a kao sto si ti napisao u postu znaci da je album dosadan Ma, nemaš ti pojma. Idi slušaj Korpiklaani i Eluveitie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ovi prvi su ocaj postali slusam retko kad samo prvi album i eventualno drugi a ovi drugi kidaju i naravno da cu ih slusati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Može i Alestorm. Uglavnom, meni je sve to isto i pojam za dosadu, a ovaj Halfordov album nije vrhunski, ali sigurno nije dosadan, osim pomenute pesme The Mower. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Dobar je album.Nista epohalno,ali old skul rokacina kakva se i ocekuje od Halforda.Ovako je trebao zvucati poslednji Priest album,pravi heavy metal,a ne drkanje sa violinama. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Ti si umetnicki patuljak,ne razumes epohalnu harmoniju Nostradamus zvuka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 A i ko sam ja da pricam o tome sta je pravi heavy metal kada sam ga prodao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 I bradu si prodao Inače, slažem se sa generalnim mišljenjem oko albuma - klasičan hevi, ni prineti prva 2 ali opet bolje od Deda Mraz stvari. Provaljuje se koliko je Halfordu otišao glas, nigde vriska na albumu. Sve u svemu, korektno ali ništa preterano uzbuđujuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Moram da se ne slozim sa ovima, njemu nije otisao glas uopste, na ovoj turneji zvuci MNOGO bolje nego poslednjih par godina, kao da se vratio u 2001. godinu kad je razbijao. Evo 2 klipa sa ovogodisnje turneje: http://www.youtube.com/watch?v=xsp8pb7-KmY&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Postavio sam link dve strane unazad sa ovog drugog koncerta. Naravno da zvuči bolje nego ranije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 poslednja 2 judasa su za poslednja 2 mejdena tri u čelo... nego, live in anaheim dvd jebe keve 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Baš sam se zarazio novim albumom. Bog metala je zaista odlično odradio posao. Pesma 25 Years mi je za sada pesma godine, bez mnogo razmišljanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Album je čisto savršenstvo, nema loše pesme na albumu (jedina slabija je "The Mower") pa je teško izdvojiti omiljene pesme. "Matador" je prava "Judas Priest" hevijana, a refren od "Heartless" danima ne mogu da izbacim iz glave. Nisam očekivao ovako dobar album od Halforda, definitivno ulazi u uži izbor za album godine. pravi heavy metal sa normalnim strofama i refrenima, normalnim rifovima i solažama, lepim harmonijama, melodijama i prelazima. Potpis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Bas dobar album moram priznati . Moj favorit Till the day I die , prosto me dize ritam koji se provlaci duz cele stvari . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonhelm Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Јако је добар албум, уме матори још прописно да га завуче Упс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Veoma je dobar novi Halfordov album, gotovo da sam samo to slusao u mp3 plejeru proteklih dana. Prvi cetiri pjesme na albumu odlicne, ne zna se koja je bolja, a ipak bih izdvojio "Made of Metal" koja ima taj sinteticki Turbo Lover vajb. Onda sredina albuma malo slabija, ali opet solidne pjesme i onda pri kraju sjajne numere "Thunder and Lightning" i "Matador". Mogao je sa albuma izbaciti jednu-dvije pjesme, ali i ovako je album ispao bas dobar. \m/ "Supersonic silver flying machine, Made of metal it's a NASCAR dream!" :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Meni samo nije jasno zasto su remasterizovali crucible najbolje snimljen heavy album ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Malo bozicnjeg heavy metala u duhu nadolazecih praznika: Jest' da je ovo staro godinu dana, ali ako nista zanimljiva postava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Svaka cast Robu, napravio je, barem za mene, jedno od vecih heavy iznenadjenja godine Mene ovo lega bolje od oba poslednja Priesta. Sure, nema vise vristanja, ali mislim da da ga ima, to bi previse izforsirano zvucalo. A i sama mjuza je podesnija za "obican" Halford glas, i meni iskreno nesto vise odgovara ova kombinacija nego uber-heavy prva dva solo albuma, koji su dobri, da se razumemo. Sure, ima i svojih mana album, npr. tekstovi su deciji samo tako, pevanje o wrestlerima, Matadorima, "We Own The night"...kako glupo ime za pesmu o_o +jebena "Mower", koju da nisam cuo jos negde letos/jesenas, sigurno bih ranije dao priliku ovoj heavy bomboni. Ranu koju je napravio VSteele, Halfordi izlecio best: "Undisputed", "Fire And Ice", "Made Of Metal", "Speed Of Sound", "Like There's No Tomorrow", "Til The Day I Die"...hm, da, ovu prvu polovinu albuma pretty much obozavam ...i moze iz drugog dela "Thunder And Lightning" na listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Novi DVD. http://www.metal-archives.com/albums/Halford/Live_at_Saitama_Super_Arena/314564 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Bila bi mnogo bolja setlista da su svirane Matador i Till The Day I Die umesto poslednje dve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Slažem se, Matador je najjača pesma na albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ja se ne slažem, meni su Thunder and Lightning i Like There's No Tomorrow do jaja pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Skoro ceo album je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts