Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poslednjih 2 meseca ništa ljudsko da čujem i taman kad sam se smorio dobijem promo Saint Deamon.

Album je perfektan melodic/power metal koji će vas dugo držati a da ne poželite ništa drugo da čujete.

Pevač je iz Highland Glory i ko voli Nocturnal Rites ima da mnooogo voli i ovaj bend. Svaka pesma je

drugačija od sledeće, malo mi je bilo smešno jer ima 3 pesme koje počinju sam My (My Judas, My Heart, My Sorrow).

Obavezno proverite bend http://www.saintdeamon.se/

Na sajtu ima spot za baladu My Heart :muzicar:

Posted

Kad' tol'ko hvalite da slusnemo ;)

SAINTDEAMON_ISLFTB.JPG

http://rapidshare.com/files/83500118/www.power-ride.blogspot.com_-_Saint_Deamon_-_In_Shadows_Lost_From_The_Brave_-_wyldmetal.rar

Posted

Sta reci o albumu...

Muzika je ok, vokal je ok, textovi poprilicno smor :lol:

My Judas me je valjda najvise i odusevila na albumu, super je pocetak, posle mi je ceo album onako proleteo, nista mi nije nesto posebno zadrzalo paznju, mada ja sam sada vise za prog rock/metal, nego power/prog metal tako da nije ni cudo :D

Album jeste dobar, nemojte da propustite da ga preslusate, imaju ok ideja ljudi, i odlicno je otpevano. ;)

Posted

Pa ja sam napisao da album skinu oni koji seku vene na power :) I meni je album bio malo smor na prvo slusanje. Iz 3. puta su stvari dosle na svoje mesto. Moguće je da album pati od manjka identiteta... ?

• 3 months later...
Posted

Meni je album legao maximalno ali sam morao da se skinem jedno mesec dana pošto sam preterao.

Sad sam bacio pogled na sajt nema nekih novosti ljudi su na turneji, ali zapamtite moje reči ne zvao se ja Eternal Flame biće od ovih nešto. :)

• 11 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...