chess Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 (edited) btw dosta primamljiv ovaj paket, mozda razmotrim da posetim Edited March 7, 2014 by chess Quote
BLAGOJE Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 meni stoji supersjajno,ali poludje me posle mjesec dana,pa mora da padne restart Quote
necko Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 A u Mariboru uz to i Misery Index: https://www.facebook.com/events/1425998044307746/?ref=22 Quote
BLAGOJE Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 nema specijala za maribor,ima specijal samo u jednom pravcu do ljubljane 25e,a u povratku kontam da slovenci deru,26e je povratna za 'pestu.mislim,boli mene djana za sve to Quote
Berliner Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 bolje u pestu. ne uklapa se misery index u pricu ionako. Quote
Koroviev Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Dobar ovaj BBC snimak. Dobar, dobar. Quote
Live Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 :haha: :haha: http://www.peticije24.com/da_converge_budu_pratei_bend_marije_erifovi_na_gitarijadi 1 Quote
out of cuprija Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 http://www.last.fm/event/3825579+Converge+at+A38+on+10+August+2014 ajde ko oće, pa da uzmemo kombi.. Quote
kuruz Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Martyrdod nastupaju svuda i sa svima i treba, sjajni su Quote
chess Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 karta je tu, idem na converge d izginem, bice to havarija http://www.youtube.com/watch?v=zxRgYrtdBss Quote
chess Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 PO LO MI LI SU!!!! Jebo te kurac kakav je ovo koncert bio u budimpesti !!! Zalaganje 110%, sat i kusur vremena besprekidnog hardcore mlevenja, zvuk besprekoran i kristalno jasan, svaki jebeni detalj se cuo, kao sa diska zvuce samo pojacano, neverovatan koncert, nemam reci... 2 Quote
AnaLizator Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Blago tebi,na BA bili krš ove godine,niš se čulo nije morao sam sebi da nanačem gitaru da bih se ubedio da je isti bend u pitanju i da se izvinjavam ekipi što sam ih nagovorio da ostanu. Quote
kuruz Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 meni i svima sa kojima sam bio je zvuk bio odličan možda je zbog čepova za uši, mnogo znače Quote
AnaLizator Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Ne kontam slušanje muzike sa čepovima, to je ko da gledaš film u bioskopu sa naočarima za sunce (mada...3d). Nije ni blizu dovoljno glasnog ozvučenja ono na BA da se bojiš oštećenja, sem ako se nabiješ uz zvučnik. Možda eventualno mala bina i na glavnim za vreme Crowbara, Amona, Downa i Sick of it All, ostalo sve bilo mahom razumne glasnoće. A bio sam već dvaput na Convergetu na BA, definitivno je gitara bila mutna i tiha ovaj put, i kod bine i na brdu... 1 1 Quote
chess Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Drugarica koja je ih je slusala na BA kaze da su iskidali. Sto se tice zvuka u budimpesti, bio je perfektan, verovatno zato sto su imali vise vremena da se nameste i da razrade sve do sitnih detalja da to zvuci vrhunski. Moj ortak koji bas otikda za gitarom kaze da je ovo bio najbolji zvuk gitare koji je cuo na nekom koncertu ikad, a Balu je sve sam namestao i sklanjao sam, covek zeli da ima sve totalno pod svojom kontrolom zato je i zvuk bio odlican, kao sto se moze cuti na snimku koji sam okacio. A i Converge nije bas festivalski bend, to je bend za malo prisniju atmosferu sa publikom. Moram da dodam da je na moje veliko iznenadjenje Martyrdod bio veoma los, ljudi su se raspadali na bini bukvalno, pevac tek, on je masio svaki 3 ton na gitari, bubnjar im je bas los, zvuk im je bio katastrofa. Drugarica koja ih ono bas obozava kaze da je razocarana svirkom i nastupom i da je bio veoma slab, znaci ni priblizno blizu kao kvalitetu studijskog zvuka. Sto se tice cepova ja moram da ih nosim zato sto sam gluv ko kurac i imam tinitus, a i mnogo bolje preko cepova, taman sebi namestim da mi odsece sva pistanja i cujem lepo. Postoje neki bendovi koji su bas glasni i koje ne mozes gledati bez cepova, recimo swans, kad ne bi nosio cepove video bi te kako bi ti krvarile usi posle toga. I slejer je dosta glasan bend, barem meni bio kada sam ih gledao a inace svi to kazu. Sve zavisi od coveka do coveka, ko kakvu toleranciju na nivo zvuka ima. Quote
kuruz Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 mnogo je bolje sa čepovima zbog ubijanja previsokih tonova, dubljeg zvuka, izolacije zvukova, ma svega ovi su na Brutalu ubili, sjajan je bio nastup svaki bend ima minimum 45 minuta za nameštanje, tu nema problema Quote
Recommended Posts