Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema teme pa eto... bio bi red da se spomene jedan od najsnaznijih gitarskih karaktera ikad...

Covek cija je muzika kao okean... daje zivot svima koji ne zadrzavaju vazduh u plucima...

• Downvote 1
Posted

Svako ima pravo na svoje misljenje... a moje misljenje je da nije bitna solo karijera vec Gilmour kao muzicar uopste jer 'Pink Floyd' bez Gilmoura ne bi bio apsolutno nista!

Posted

Pa mozda bi i mogao da je spojis sa Pink Floyd temom posto ovde izgleda niko i ne zna (ili nije svestan) ko je David Gilmour!

Jebote, vracam se svom stvarnom zivotu i prijateljima, ovo je sranje!

Posted

Ja ti kažem da Gilmour nije toliko toga sam uradio da bi mogao da ima sopstvenu temu. Barrett možda, Waters definitivno, ali Gilmour teško. Koliki god Floyd fan bio, moram da priznam da je priča o Gilmouru, ako se ne vezuje za matični bend, besmislena. Pa čovek je izdao tri solo albuma za 30 godina, i to samo jedan od tih albuma (prvi) stvarno nešto i vredi. E sad, pričati o Gilmouru kao o muzičaru i o njegovom sviranju itekako ima smisla, ali opet ne na posebnoj temi. Nema ni Dimebag posebnu temu, a koja je veličina bio...

Lazo, spajaj teme, nemo' da te mrzi.

Posted (edited)
Lazo, spajaj teme, nemo' da te mrzi.

Ne mrzi me,samo gledam sta ce ljudi da kazu (sta drugi misle)...

(EDIT:spojiti te teme je najmanji problem)

Edited by LazaGNR
Guest Brain Salad Guuuz
Posted
Dimebag ne bi bio Dimebag da ga nisu roknuli na koncertu.

kakva je sad ovo nebuloza???

Posted

Jesam pomenuo Dimebaga, ali reći da on ne bi bio to što jeste da ga nisu ubili na koncertu jeste nebuloza! Dimebag je bio i ostaće najbolji thrash gitarista ikada.

No, vratimo se na temu.

Guest Brain Salad Guuuz
Posted
Nije ne buloza procitaj malo gore postove a ne odma da pljujes i ispravljas krive drine. ;)

Huidini ili ko vec je spomenuo Dimebega.

ta izjava je nebulozna, samo sam to rekao, a dime bi bio bog (ko što je bio i za života) i da ga nije ubio neki imbecil

Posted
OK, neću da davim, ajde da pričamo o matorom. Koja ti je omiljena stvar sa njegovih solo albuma?

Izvini sto nisam nastavio razgovor sa tobom druze, digao sam ruke a ova rasprava o Dimebag-u na temi za Gilmour-a je itekako potvrdila da sam ispravno postupio... izvini jos jednom, nadam se da mi neces zameriti...

Posted

Ma to je normalno ovde, spama koliko voliš...

Elem, ja baš danas poskidao solo albume Nicka Masona, na "Profiles" peva Gilmour. Ima zanimljivih stvarčica.

Posted

Pa ne znam... Čovek se potrudio da otvori i temu i započne diskusiju, a ja prvo nisam hteo da pišem na posebnoj temi. Sad kad ja hoću da diskutujem, njega nema... :confused:

Posted

Meni se "On An Island" kao album uopšte ne dopada. Dobre stvari su naslovna i "Take A Breath".

"Smile", koja je ispala hit-singl u Britaniji, sam čuo još 2001 i još onda mi se nije dopala...

Posted
Pesma Take A Breath je pun pogodak.

Skoro sam nabavila DVD " Remember That Night " i koncert me je potpuno odusevio.

Fantastican je koncert. :rockdevil: Take a Breath je predivna pesma. :wub:

Posted

Realno gledano, i Gilmour i Waters žive od stare slave. Gilmour je izdao solo album nakon 21 godine pauze, i opet su highlight stvari na koncertu stari hitovi Floyda. Waters nije izdao album već 16 godina, ali je za to vreme odsvirao 4 svetske turneje, koje se generalno razlikuju samo po imenu i dve-tri stvari u setu.

Sad, nemojte misliti da meni to smeta, meni je sve to u redu, samo primećujem. Da imam problem s tim, ne bih gledao Watersa uživo nijednom, a kamoli dvaput. Gilmoura još nisam gledao, ali planiram i to.