.... Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Nema Kai-a?! Zvezda vodilja i mentor svakog zivog bica koje slusa power metal...
bokabokaboka Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Tip sto je uradio Valhalu sa Gardianom?
vladream Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Tip sto je uradio Valhalu sa Gardianom? hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahhhahahahahhahahahahhaahhaha da ne duzim, shvatili ste
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 (edited) Eh, pa ne treba omalozavati nicije misljenje... neki ga znaju tako a neki veruju u Kai-a umesto u Boga, ha ha XD Edited February 24, 2008 by Saguitarius
bokabokaboka Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 S obzirom da ne slusam Gamma Ray ni Helloween on je meni samo tip iz Valhale. Please, nemojte da me napadate zbog ove izjave, nisam mislila nista lose
DBrave Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pa realno ni ja nisam neki poznavalac iako dosta slusam power... recimo volim edguy, stratovarius, kamelot, sonatu, itd... nisam nikada bio preterani ljubitelj helloweena a od gamma ray znam par pesama... Ja Kaia znam najvise po gostovanju na Avantasia projektu... Naravno lik je fantastican, i cega god se lati to bude dobro, barem tako zakljucujem jer ima gomila ljudi koji misle da je Bog
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Dobro, OK, vidim da nadosle neke nove generacije... Ukratko, da nije Kai Hansen-a ne bi bilo ni power metala, eto otprilike tako nesto...
Divlji Tigar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Naravno, Kai je legenda. Edited February 24, 2008 by Divlji Tigar
Angelystor Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Jebo zeca kad vi prepoznajete Kaia kao "onaj lik sto gostovao BGu/Avantasiji/HammerFallu/.." To znachi da vam nedostaje osnovno obrazovanje, i treba vas vratiti u prvi razred PS. Zna se shta mislim o Kaiu, ali cenim da je tema krajnje bespotrebna, za sve njegove sadashnje i bivshe bendove vec postoje teme. Edited February 24, 2008 by Aleksandar Čubrilo
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 To znachi da vam nedostaje osnovno obrazovanje, i treba vas vratiti u prvi razred У вртић, бре!
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Pustite decu bre... gde ce da steknu to obrazovanje ako ne ovde? Da nece mozda kod kuce da nauce ko je Kai Hansen? lol
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ок све, али овакве изјаве... мислим... Човек је почео отпозади. recimo volim edguy, stratovarius, kamelot, sonatu, itd... nisam nikada bio preterani ljubitelj helloweena a od gamma ray znam par pesama...
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Ha ha, ma znam, ja sam cak pomislio da je neka dobra zajebancija! Ali steta stvarno... zato sam i otvorio ovu temu... OK, ima tema na Gamma Ray, Helloween itd itd (da ne nabrajam sve, nece stati LOL) i onda se otvori za Kai-a i eto vidis... strasno!
Angelystor Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Ignorance is bliss. Edited February 24, 2008 by Aleksandar Čubrilo
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Jebo zeca kad vi prepoznajete Kaia kao "onaj lik sto gostovao BGu/Avantasiji/HammerFallu/.." To znachi da vam nedostaje osnovno obrazovanje, i treba vas vratiti u prvi razred PS. Zna se shta mislim o Kaiu, ali cenim da je tema krajnje bespotrebna, za sve njegove sadashnje i bivshe bendove vec postoje teme. A kad je gostovao HammerFall-u? Naravno, Kai-a ja oduvek znam kao čoveka koji je osnovao jedan od tri najbolja benda na svetu - Helloween, a zatim i Gamma Ray.
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 A kad je gostovao HammerFall-u? Naravno, Kai-a ja oduvek znam kao čoveka koji je osnovao jedan od tri najbolja benda na svetu - Helloween, a zatim i Gamma Ray. Wtf? O_o Jebote odustajem...
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 У чему је сад проблем? Готовао је HammerFall-у кад су обрађивали 'I Want Out', која је издата као сингл. А поред тога је још готовао на првом албуму Шмировог бенда Headhunter (одсвирао један соло), а да не причамо шта је радио са StormWarrior, поготово прошле године на Вакену.
Divlji Tigar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) а да не причамо шта је радио са StormWarrior, поготово прошле године на Вакену. Jedva cekam da objave to na DVDu. Edited February 24, 2008 by Divlji Tigar
AstralliS Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 @Saguitarius De si Cupi, lepotane?
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Jedva cekam da objave to na DVDu. А има најава за то? Ја сада циљам винилно издање њиховог живог албума из Јапана.
Divlji Tigar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Da na Youtube u opisu klipova je pislao, dvd sa celim nastupom izacice u ranoj 2008. god. Tako nesto.
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ууу, сјајно, то ће свакако да се набавља.
DBrave Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 jebiga sta da vam kazem, imajte milosti prema nadolazecim generacijama power metalaca zna se kako se pocinje, tako sto dobijete neki metal disk, onda se nalozite pa nabavite celu diskografiju te grupe itd... pa onda krenete da nabavljate slicno... ja sam se tako na pocetku nalozio na edguy, stratovarius i kamelot, to su mi 3 prva i omiljena power benda... ako se to nekome ne svidja jbg, samo bez vredjanja molim a ovde cu prihvatiti sve predloge koji se ticu mocnog boga Kai-a skinucu i preslusacu, nikakav problem sad kad imam adsl
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 OK, onda, za pocetak: (necu preterivati sa albumima evo samo dva) Helloween - Halloween Gamma Ray - Somewhere Out In Space
Recommended Posts