Guest Brain Salad Guuuz Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 prvi albumčić se zove hElloween
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ја гледам шта је човек написао. Први ЕП се не зове никако, само стоји лого бенда, а онда је логично да је s/t, односно self-titled.
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 pa da, odgovorili smo u istom momentu
Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Iako je po meni slabo zvučao na Walls of Jericho, čovek je stvorio power i zato je jedan od najvažnijih ljudi u istoriji metala.
:matija Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 kako bre slabo zvucao na walls of jericho?! blistao je!
Elderane Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Ko ne voli Walls Of Jericho, taj nije metalac E, kad bi sad tako Helloween svirao. Pored toga, covjek je napravio najbolje pjesme sa albuma koji su definisali power, Keeper Of The Seven Keys IiII, a onda objasnio neke stvari sa Gamma Ray. Pomogao je Guardianima i Edguy da postanu to sto jesu, a na prva dva dijela Avantasie, albumi bi bili dosta slabiji bez njegovih dionica i harizme. Tako da, ovaj covjek jeste heavy/power/speed metal.
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Неко је својевремено овде написао: Каи тата! Крај, нема даље!
.... Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 Da, da, na EP sam mislio iz '85... To je 'Veliki Prasak' i odatle nastaje sve...
Totamealand Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 kako bre slabo zvucao na walls of jericho?! blistao je! Krešti, falšira, jadničak jedva izvlači visoke tonove. Bez obzira na to, WOJ je možda bio prvi power metal album i zato je vrlo uticajan, ne znam na šta bi metal ličio danas da Walls of Jericho nije izašao. I Keeperi posle njega, naravno. Inače, skroro sve stvari na tom albumu su zakon kada je muzika u pitanju, ali jebiga, ja zaista ne mislim da se Kai pokazao na tom albumu u pogledu pevanja. Ali, zato, kada je stao za mikrofon u Gamma ray.. WOW!
Divlji Tigar Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Najbolji "Helloween" album ikada.
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Па, сад, дало би се расправљати о томе. Мени је први "Keeper", минус 'A Tale That Wasn't Right', бољи, али шта сад. Ту је тај период.
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Prve dva Keepera su za mene najbolji albumi Helloweena...
Bata Trokrilni Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Mislim da sam već više puta naglasio koliko su mi Dark Ride i Time of the Oath ispred tih početnih albuma. No, nema veze, kad je reč o onome što je Kai radio, recimo da su najbolja ostvarenja Keeper I i II i Land of the Free, takođe i I i II.
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Вазда добри албуми, иако их "Better Than Raw" шије, али никако испред раног периода, никада.
Grob Bez Dna Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 meni je master of the rings najbolji album helloween-a
RNA Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 ОК, да се вратимо теми, пошто нисмо овде да расправљамо који је њихов најбољи албум, поготово ако за то сматрате неки где Каи није свирао, што је мени несхватљиво, али 'ајде сад.
ErliK Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Kai Hansen?! Uh, nešto mi taj poznat...
Angelystor Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 (edited) Zapita se chovek kako to da Helloween tema stoji mrtva vec par nedelja hah... Ko ne voli Walls Of Jericho, taj nije metalac E, kad bi sad tako Helloween svirao. Pored toga, covjek je napravio najbolje pjesme sa albuma koji su definisali power, Keeper Of The Seven Keys IiII, a onda objasnio neke stvari sa Gamma Ray. Pomogao je Guardianima i Edguy da postanu to sto jesu, a na prva dva dijela Avantasie, albumi bi bili dosta slabiji bez njegovih dionica i harizme. Tako da, ovaj covjek jeste heavy/power/speed metal. Signed and sealed. Edited February 24, 2008 by Aleksandar Čubrilo
Wise Owl Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Kolicina pozitivne energije koju taj covek poseduje je neverovatna. Sjajan muzicar, stimung maher... Prosto razoruzava - licno ga obozavam i zao mi je sto nastup Gamma Ray-a nije trajao duze... Za Kai Hansena imam samo jednu rec - RESPEKT \m/
Apeiron Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Legenda jeste, ali tema je suvisna. Kad bi se otvarala sada tema za svakog gitaristu, bubnjara, basistu... gde bi nam kraj bio... Ne vidim gde je bio problem da se njegov lik & delo hvali na Gamma Ray temi, ili i Helloween cak ako treba...
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Mislim da je tema potrebna baš zato što je Kai više od bendova u kojima je svirao/svira. Ako može Blaze Bailey da ima svoju temu samo zato što ima bend pod svojim imenom, može i Kai, bez obzira što ne postoji bend pod imenom Kai Hansen.
RNA Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Е, неће бити. Блејз има тему САМО зато што има бенд који се по њему зове, као и Халфорд.
Elderane Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Nista, 'ajmo pisati peticiju da Kai napravi istoimeni bend, nesto kao "Kai & Friends"...
Recommended Posts