Crna_Dama Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Prvi metal bend koji sam slusala-Judas priest. Ali,najzasluznii su (mozda zvuci otrcano,ali je istina)ipak Maiden-i.Sa njima sam pocela da volim i otkrivam metal. Osim ako se ne racunaju Divlje jagode kao domaci metal,s njima sam pocela kao klinka u 5.osnovne. Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Ja sam sa Vatrenim poljupcem, ako računamo domaće bendove. Quote
bokabokaboka Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Osim ako se ne racunaju Divlje jagode kao domaci metal,s njima sam pocela kao klinka u 5.osnovne. He he, ja sam pocela sa offspringom u petom, ali metal sam zavolela tek kad sam otkrila chilren of bodom Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Mis'is children? Quote
kuruz Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Sa Metallica-om i Iron Maiden sam počeo, ali me plamen metala ne bi držao da nije bilo hard rock-a, pre svega Alice Cooper-a, koji me je definitivno navukao na tvrđi zvuk. Među prvim metal bendovima koje sam slušao bilo je pripadnika različitih pravaca, izdvojio bih Nightwish, HIM i System of a Down. Kasnije sam skontao da me najviše vuče tr00 metal (mada Nightwish i danas tu ubrajam). Inače, zanimljivo je da sam, kad sam počeo da slušam Helloween, jedno vreme njih stavljao na prvo mesto i tako zanemario Maidene, da bih relativno kasno skontao da su oni najveći na svetu i tog mišljenja se sve čvršće držim. Moje koketiranje sa ekstremnim formama metala (death i black), ali obavezno melodičnim, relativno rano je počelo i u talasima se nastavlja do danas. Znači, ako treba jednostavno da odgovorim na pitanje, reći ću - Alice Cooper. Пламен метала? Трве метал? WTF? Juzni Vetar kad sam video to na TVU reko sam ovo je uzas necu da budem takav:P Краљ. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 HAhah hvala I Ruz kad su pevali ono sami na plazi sa Draganom Mirkovic:P Quote
kuruz Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ја се сећам како смо у основној зајебавали мог, у то време најбољег, друга који је слушао Металику и стално смо за њим викали да је Цвијетин Никић бољи. Но, пошто је он ишао у седми, а ја у четврти разред, морао сам да видим шта се то толико допада мом искусном другу па сам и ја купио касету Металике, и то други део концерта са симфонијским оркестром. И тако је почело... Quote
Andrija Smith Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Mejdene. :smajlikojisekrsti: Quote
זאבים Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 :smajlikomesuMejdenioduwekbiLismeshni: Quote
Routasydän Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ja sam zbog Steve Harrisa zavoleo i poceo da sviram bass Quote
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 (edited) :smajlikomesuMejdenioduwekbiLismeshni: :smajliKojiTeZabadauglavu: edit: Ti slusas elektro i Mejdeni ti smesni. Edited February 27, 2008 by enclave Quote
זאבים Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 :smajliKojiTeZabadauglavu: To shto se neki bend smatra 'welikim', 'uticajnim' itd me necce ni malo podstacci da ga wolim ako se meni ni po chemu ne swidja . :] Quote
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 To shto se neki bend smatra 'welikim', 'uticajnim' itd me necce ni malo podstacci da ga wolim ako se meni ni po chemu ne swidja . :] Naravno. Ni ja ne volim Sleyer a drugi seku vene za njima. Uprkos svemu postovanje mora da postoji volela ti takav jedan bend ili ne. Quote
Guest eXtra_choban Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Da nije bilo OK benda nikad ne bih slusao metal Quote
זאבים Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Naravno. Ni ja ne volim Sleyer a drugi seku vene za njima. Uprkos svemu postovanje mora da postoji volela ti takav jedan bend ili ne. Kao shto ni ne slussam bendowe 'radi reda', podjednako ni ne postujem neke druge bendowe isto samo 'radi reda'. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 zato boldujes slova svakog posta 'radi reda'. Quote
Andrija Smith Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 I pises w umesto v :puke: :smajliKojiTeZabadauglavu: Ti si KRALJ!!! Quote
enclave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Kao shto ni ne slussam bendowe 'radi reda', podjednako ni ne postujem neke druge bendowe isto samo 'radi reda'. Ali zato postujes elektro gotik i bendove tipa Athamay kojima je svaka pesma identicna, zar ne? Ti si KRALJ!!! A sta drugo da joj kazem.... Quote
.... Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 :smajlikomesuMejdenioduwekbiLismeshni: Napisi onda bend koji ti NIJE smesan, na primer bend koji je najzasluzniji za to sto slusas metal (ako uopste slusas metal a ako ne sta trazis ovde?), jer to je i naslov teme (ako umes da citas a ako ne STA TRAZIS OVDE?) To shto se neki bend smatra 'welikim', 'uticajnim' itd me necce ni malo podstacci da ga wolim ako se meni ni po chemu ne swidja . :] Niko ti i ne trazi da ga volis... Kao shto ni ne slussam bendowe 'radi reda', podjednako ni ne postujem neke druge bendowe isto samo 'radi reda'. Nemoj onda, RADI REDA, da prosipas svoje gluposti ovde... Quote
kuruz Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Astral Projection, на пример, неупоредиво више волим од Мејдена. In fact, мрзим Мејдене из дна душе, исто као и Бијело дугме. Metallica! Quote
.... Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 (edited) Astral Projection, на пример, неупоредиво више волим од Мејдена. In fact, мрзим Мејдене из дна душе, исто као и Бијело дугме. Metallica! Idi mrzi negde drugde, ova tema nema veze sa tim, Kuruze Kukuruze. Vidi se da si navijacki nastrojen a ovo nije fudbalski forum. I da, pojeftinio kuruz, tj. kukuruz... Edited February 27, 2008 by .... Quote
kuruz Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Нисам навијачки настројен, већ просто не волим Мејдене и готово. Једини албум који могу да слушам је Virtual XI, а то је један од оних који заклети фанови бенда сматрају лошим. Не пратим ситуацију на тржишту, ник ми је пао на памет летос, кад смо крали курузе по њивама. Quote
Recommended Posts