Ghost Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Nije mi malo jasno pitanje,zasto sam poceo da slusam metal,ili zasto i dalje slusam metal? U svakom slucaju,prvo sam cuo Linkin Park(Hybrid Theory,to mi je prvi metal album),onda sam poceo da slusam i starije bendove,otkrio druge vrste metala,and so on... Quote
phantasm of the living Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Megadeth, AC/DC, G'n'R, Kamelot... Izdao AC/DC i Queen da bi slušao nu metal? Banujte ga odmah sa foruma! Hahahaha...Podrzavam! Banovati! E znate ko isto? Kerber! Jer su stalno gostovali, a i bili špica za emisiju "S one strane duge" Naravno, nista bez Kerbera! Quote
Valkyrie Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Led Zeppelin, Black Sabbath... King Crimson, Uriah Heep... Metallica. Quote
Ni! Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Metal'ka, moj prvi mJetal bend. A za moju ljubav prema ekstremnijim zhanrovima je zasluzhan Dimmu Borgir. Quote
Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 prvi metal disk koji sam ikad cuo bio je reload.. Ja sam prvo chuo Symphony Of Destruction od Megadetha a zatim mi neki drug dao i gorepomenuti album. Posle sam i ja nabavio par albuma Megadetha. Znachi Megadeth i Metallica,sa njima sam pocheo,ali najznachajniji je definitivno Iron Maiden. Quote
The Joker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Svakako Iron Maiden.Pre njih se nisam interesovao ni za kakvu muziku(mada sam vec tad slusao recimo Rob Zombie).ZAnimljiva je cinjenica da sam prvi album Maidena(Brave New World)kupio zbog kul omota i hteo sam da saznam kako to oni zvuce...i onda je krenuo Wickerman...and the rest is history! 1 Quote
Sisus Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Мислим да ће код већине бити исти одговор као и овде горе. Код мене дефинитивно јесте. +1 1 Quote
Moody Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Iron Maiden, Uriah Heep, Blind Guardian..... Quote
Herr_Wolf Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Evo sad me Joker inspirisao da vam ispričam priču o mojoj prvoj mjetal majici Odem ja negde u 5. razredu da kupim majicu Prodigy-a i dođem u neku radnju u piramidi, i gledam ja, gledam i vidim Judas Priest - Jugulator - neko čudovište koje spaljuje grad, i ja se skroz naložim i uzmem to iako nikad nisam čuo za njih... Posle kad sam ih poslušao, tipa neke 2 godine kasnije bili su mi smor, ali majica je jebala kevu Quote
The Joker Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) Jadna ti majka ne bila ako sam ti ja inspiracija E,a u black metal me je uveo (a ja vas uveravam da se ovim ne ponosim) bend po imenu Kolevka Shtroke. Posle sam od Dimljenog Burgera cuo Godless Cabbage Garden...pa se zainteresovao za to...pa je dosao May Result....i ode moj mozak u nepovrat. Edited April 16, 2008 by The Joker Quote
King Diamond@ Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Pantera Reinventing Hell The Best Of Pantera Metallica Garage Inc Quote
wildboy Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Nightwish...i to pesmica Over the Hills and far away...zomg kako je pesma gotivna Quote
Aces High Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Iron Maiden...................ko ce drugi.................. Album Best Of the Beast...................... Prva pesma Aces High.......................... 1 Quote
Laurelin Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Within Temptation...malkice... Falconer...uveliko!!! Quote
Vlladimir Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Kanadski Slaughter i Blind Guardian. Donekle i Iron Maiden i Metallica. Quote
Lunar Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Linkin Park, njih sam ranije mnooooogo slusao i od njih sam poceo da istrazujem dalje metal. Quote
The Joker Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) I nisi daleko stigao Ju,kukala mi majka,kud Stratovarius da zaboravim ovde! Edited May 2, 2008 by The Joker Quote
Vresište Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Interesantno, jer ruku na srce i nije bash talme, ali definitivno sam se navukao kada je izashao Angel Dust od FNM. Secham se neprestanog blejanja u Midlife Crisis dok se vrteo na MTVu. A sve posle je klasika... Quote
tHe NecromasteR Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ensiferum, verovali ili ne, zato sto su bili dovoljno melodicni da me naviknu na vokal koji nije pussy-kind-of-clean. Jbt kad se setim da su mi delovali brutalno nekad davno, o kakva sam devojchica bio. Quote
The Joker Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Beh,bolje tako da ides postupno,ne ko ja gromom u koprive Quote
Recommended Posts