Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Pa sve je to pocelo kada sam krenuo da slusam Ministry,Rammstein i Metallica-u Dakle ima ih vise a moj prvi metal bend je dakle bila Metlica Quote
Fake City Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Jedan od najzaslužnijih... Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Pa i onaj njegov bend rastura. Sve sami metalerosi. da aca lukas rastura narocito uzivo Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 sve sto sam slusao pre 11 godina slusam i sad,mJetal,rep,r'n'b,pomalo narodnu itd. slusas narodnu muziku?koje izvodjace ako nije tajna? Quote
Guest Lukas Ацовић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Mene je u cvrscu gitarsku muziku uveo Aca Lukas. Ne salim se. da aca lukas rastura narocito uzivo Fala bratijo sabratijo najlepsho! shmrk! Quote
Теша Тешановић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 i naravno Dzej. Salim se. dzej je vishe metal od samog satane! http://www.youtube.com/watch?v=hc5T0NjyQxk Radjaj sinove idi od mene,samo pusti me na miru! Quote
Guest Lukas Ацовић Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 a sto je satana metal? ma Catana je na nebu a ja sam na Zenmlji! Upantite to vecjednom deco! Quote
stivi1 Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 @Varg,Divlji Tigar,Tesa i ostali istomisljenici:kojom to pesmom vas je Aca Lukas uveo u "cvrstu gitarsku muziku"? Quote
Fapril ethereal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 @Varg,Divlji Tigar,Tesa i ostali istomisljenici:kojom to pesmom vas je Aca Lukas uveo u "cvrstu gitarsku muziku"? i don't like the drugs,but the drug likes me! ----------------------------------------------------------- moje prve zajebane grupe su bile Atheist Rap,Bjesovi,Nista Ali Logopedi,Eyesburn... bio sam osmi razred kad je izasao THE BATTLE OF L.A.-RATM! bilo mi je krajnje fascinantno,kad sam video spot na TV-u...koje je to lozenje bilo! bio sam na pocetku treceg srednje,kad sam cuo STORM OF THE LIGHTS BANE-DISSECTION!tad je sve krenulo po zlu!pakao satan,pandemonijum,666... i dan danas vorsipujem tu grupu,nesmanjeno... Quote
Ајлин Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 jess bijesovi.. uh. srpski bloodbath i staća koji se i posle toliko godina sa sunshineom štimuje na slayer seasons... užžžassss promiskuiteta da li se neko seća balcan horror opere i svaroga? otpr u to vreme sam posvećeno počela da slušam panteru. Quote
Novaliis Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Pa svi veci hitovi Ace Lukasa su uticali na to..ne mogu sad nijednu pesmu posebno da izdvojim, ne bi bilo fer. Quote
Divlji Tigar Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 @Varg,Divlji Tigar,Tesa i ostali istomisljenici:kojom to pesmom vas je Aca Lukas uveo u "cvrstu gitarsku muziku"? Ima dosta pesama ali neka bude "Ne rađaj grešnike". Quote
hypnos Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 mene je acdc uveo u metal.... posle dosla metallica,megadeth ,pantera...chak i soulfly... Quote
Speed_Dead Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 scott walker, moody blues, sodom,slayer,hammer fall,cc Quote
Metal King Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 (edited) Deep Purple, Black Sabbat, Testament, Megadeth, Metallica, Pantera i Led Zeppelin........ a to sam poceo isti dan slusati kada je bio koncert Cece, posto Sex Pistolsima nisam mogao da nadjacam narodnjake pustao sam Testament, Panteru, Zeppeline, Metallicu................... i tako dok se koncert nije zavrsio, a kada se zavrsio muzika mi se svidela pa sam nasatvio :D:D Edited October 15, 2008 by Metal King Quote
andrijaking Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 BLACK SABBATH,pocetkom osamdesetih.... Quote
Јарослав Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Веном! први метал бенд који сам набавио. наравно, пре тога сам чуо и Мејдене, и Металику... класична прича, ћале ми је матори рокер, па ми је пуштао, највише, Сабате. али кад сам рекао себи "ајд да набавим нешто од метала" прво сам набавио Веном. Quote
The_Trooper Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 (edited) rammstein, pa ostali Edited November 7, 2008 by The_Trooper Quote
Recommended Posts