johnnyzzz Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 prvo sam nabavio kasete grupe TDK!!! salim se al' sramota da priznam da sam prvo slusao mejdene... pa dobro, i ganse i (hevi) metaliku. Quote
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 prvo sam nabavio kasete grupe TDK!!! salim se al' sramota da priznam da sam prvo slusao mejdene... pa dobro, i ganse i (hevi) metaliku. ne razumem. pa što bi te bilo sramota? jednim delom je za moj hm odgovorna i tina turner okej sećam se paranoida bila sam jaaako mala vrteo se po televizijama e da zaboravila sam da napomenem, imali smo gazdu koji je imao sina (bojan) koji je opet neprestano slušao do daske odvaljeno raznorazne rokčine koje su mi tada još utrčale u vugla... imala sam 5 godina Quote
Elizabeth Bathory Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Sepultura !!! moj stariji brat se naprzio na nju, pre 15 god od tad sam ja pochela sa Sepulturom,nastavila sam sa grandzom ?! ,ali sam ubrzo zavrshila opet u metalu i od tada smo metal i ja dobri drugari Quote
johnnyzzz Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Sepultura !!! moj stariji brat se naprzio na nju, pre 15 god od tad sam ja pochela sa Sepulturom,nastavila sam sa grandzom ?! ,ali sam ubrzo zavrshila opet u metalu i od tada smo metal i ja dobri drugari er se pise grandz ili grand? Quote
Elizabeth Bathory Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 U to vreme SINak ,granda nije bilo...ni pink nije bio u petogodishnjem planu hahahahhahaha Quote
HADES Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Klasika - Metallica, Iron maiden, Motorhead itd. Quote
Volcano Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Verovatno Eric Clapton jer se vreto na jednom gramofonu negde na Konjarniku, da bi kasnije došli na red Trust, Saxon, UFO, Michael Schenker Group, ...pa sve do Emperor. Quote
Denny Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Prvi metal bend mi je Type O Negative... Posle toga sam drkao na thrash... i onda dalje sve redom! Quote
:matija Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 eyesburn i rage against the machine su me uveli iz popa u "tvrdji zvuk", posle toga, dream theater, kreator, crimson glory, wasp. Quote
angel84 Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 nightwish sa njima je sve pocelo Quote
F4R15 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Bon Jovi...ili Green Day, H.I.M... Quote
Speed_Dead Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Scott Walker,i moji matorci i njihovi bendovi,od blek sabata ,ac dc-ja animalsa deep parpla itd balblalblala Quote
Ајлин Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Jetrva. Ili Zaova. Jebem li ga, stalno mešam to. Quote
Sirius Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) Nightwish Edited December 6, 2008 by Sirius Quote
kuruz Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Мјеталка, наравно. Одма' од највећих. Quote
Liberali_ante_portes Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Six pack tamo nekih devedesetih kad sam imao jednocifren br. godina(tako mu dodje kad izracunam),a posle toga Gregorian i konacno,u pravcu trash/hevy Metallicaa,za power je najuticajniji bio(i ostao) Blind Guardian.. Quote
Assignment Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Helloween, Iron Maiden, Metallica, Megadeth Quote
Recommended Posts