Assignment Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Sto jebiga - samo kada se prisetim - ja 14 leta, a kasetovon puca od Master Of Puppets Quote
Grobodan Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 (edited) Ista prica potpuno, samo 1 leto unazad Edited January 20, 2009 by Grobodan Quote
SkullKrusheR Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 ista pricha, samo 2 leta unazad. mada sam vishe gotivio mejdene nego metaliku, ali i jedni i drugi su treshtali. Quote
Zoidberg Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) Sto jebiga - samo kada se prisetim - ja 14 leta, a kasetovon puca od Master Of Puppets A nekako mi trulo sto sam poceo sa komercijalom,mislim sa Black Albumom Mada,sad kad pogledam,oni su se,za mene,raspali posle Justicea Edited January 21, 2009 by Nolff Quote
Patriarch Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) Pa, ako bih gledao koji mi je prvi bend, to bi bila Metallica, zaslužan za početak slušanja bio bi Skazi, ali bendovi koji su najviše uticali da nastavim slušanje bili bi Anthrax, Slayer, Oomph!, Rammstein i malo kasnije KREATOR... Edited January 21, 2009 by Patriarch Quote
salebghouse Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 riblja corba,pa geri mur,still got the blues (imao sam 11 godina,nista mi nije bilo jasno),par godina kasnije motorhead+mejdeni=dovidjenja Quote
Bokee Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 E ovako - U nekom 6om razredu sam slusao Limp Bizkit, Rammstein, Guano Apes i tako to. I odem ti ja ( ) u Novi Sad kod tetke na letovanje. I naravno, drustvance neko, na novom naselju, visenje po klupama svako vece, i ja vidim oni svi neke kosurdace i crne majice nose, reko aj da vidim sta se toliko pale na taj metal. I da mi drugar da slusam Helloween i Blind Guardian. Albumi Walls of Jericho i Nightfall in Middle Earth. I ja jadan kad sam cuo Noldor, Mirror Mirror, Nightfall, Into the Storm; i sa drugog Ride the Sky i slicno; nalozim se kao niko Quote
Lunatje Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 WT:D i necu to da nazovem metalom da neko ne udje u svadju samnom. :/ Ko joss slusha metilj Hell Yea (NE PIJEM PIVO) Quote
Brynhildr Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Ja mislim da je Metallica. Kad sam bila jako mala (2-3-4 godine), otkidala sam na Metallicu i Guns 'n' Roses... xD (To moji roditelji slusaju, pa ono...) Doduse, kad sam krenula u skolu zanemarila sam takvu muziku pod uticajem sredine. Onda sam u 7. razredu ponovo pocela da se lozim na njih + jos neke aktuelne u to vreme (tipa Linkin park i Nightwish) itd. Na pocetku srednje otkrih cari black metala... xD Quote
kIDd Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Креатор, Сепултура...Први бендови моји беше неки 4-5 разред основне (МЕТАЛ). Али ту су и Агностик Фронт, Медбол, Бајохазард, Рикерс.... Quote
Funeral Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Definitivno Nightwish, to sam prvo cuo u 4-om razredu dok sam igrao warcraft u igraonici. Quote
ukyo Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 I meni. Cuo sam Amanrath na radiJu i odmah zavolio metal. Quote
Fapril ethereal Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 The Exploited,Biohazard,Penywise,Madball,Suicidal Tendecies...malo kasnije Sepiltura,Pantera...do Dissection,Opeth... pre toga nasa pankerica Gobleni,Atheist Rap,Trula Koalicija... Quote
Funeral Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 (edited) I meni. Cuo sam Amanrath na radiJu i odmah zavolio metal. Pa da ali pre 10 godina,mislim da sam prvo cuo kinslayer. Edited February 10, 2009 by Funeral Quote
ukyo Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 meni je amanrath vrhunac ekstremnog metala! Quote
Funeral Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 meni je amanrath vrhunac ekstremnog metala! Pa sad,stvar ukusa. Quote
Grob Bez Dna Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 sto kaze ilija kovacic kad prenosi kosarku - VELICANSTVENO! Quote
**** Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Nekako sam, pre tih 7, 8 godina bio okružen, odjedanput, ljudima koji slušaju metal. Nisam siguran koju pemu sam prvu čuo ali sam siguran da su to bile: NIGHTWISH - Dead To The World (od jednog ortaka) i KAMELOT - The Spell (od drugog). Istovremeno se, u tom periodu, vrteo na MTV-u MANOWAR - Warriors Of The World. Sve tri grupe su mi omiljene (posebno Manowar) ali nisu one bile te koje su oblikovale moj ukus, već sam preslušavanjem različitih bendova i pravaca utvrdio sopstveni ukus. To je to što se tiče metala, dok sam Rock i Hard Rock upio, neznam ni sam, još kao klinja u prvim godinama života (preterano gledanje TV-a, verovatno ), da bih to sećanje obnovio slušajući u teretani Bon Jovi-a, Scorpionse,... Quote
Fapril ethereal Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 da bih to sećanje obnovio slušajući u teretani Bon Jovi-a, Scorpionse,... el su vam pustali Eye of the tiger u teretani? WoW!kakav adrenalinski shok dok radis bajsepse i trajsepse!gazda pusti stvar u winampu i samo lupi ripit! imao je najbolji muzicki ukus od svih ljudi koje sam u zivotu sreo! Quote
**** Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Ha, ha! Jesu i to. Mada, meni je bicep uvek najviše rastao kada bi puštali nešto tvrđe, kao Metaliku jer se tad još više naložim i adrenalin grune jače. Quote
Recommended Posts