Fapril ethereal Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Ha, ha! Jesu i to. Mada, meni je bicep uvek najviše rastao kada bi puštali nešto tvrđe, kao Metaliku jer se tad još više naložim i adrenalin grune jače. ne brate,najbolje uz bicepse ide Behemoth-Bewitching the Pomerania! Quote
Bokee Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 hm... ovaj konj kod nas u teretani je pustao jedino Savage Garden Kad si vec kod Dead to the World - jaaaaaaoooo kako sam se lozio na tu pesmu u prvom srednje, nemas pojma! Quote
**** Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 To mi je i dan, danas jedna od najboljih njihovih pesama. ne brate,najbolje uz bicepse ide Behemoth-Bewitching the Pomerania! Zvuči kao da je neki težak black metal . Quote
Fapril ethereal Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Zvuči kao da je neki težak black metal . jashta! Quote
F4R15 Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 w.a.s.p. znam mnogo ljudi koji su poceli slusati metal uz w.a.s.p. al mi nikad nije bilo jasno zasto... Quote
Zoidberg Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=nX2Uqnc7v9I ^ Jes' Metallica najzasluznijaali ovo je moj prvi kontakt sa metalom...Eh,kad se setim... : ) Edited March 5, 2009 by Nolff Quote
Red Viper Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 :) Sa nekih 14 godina sam nabavio Hammerfall,pa onda i ostali mocni metal gde su morali da se pominju zmajevi,vitezovi i carobnjaci! :) Quote
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 pa ono kada sam imao 15 slusao sam p.o.d,linkin park,korn,rammastein,mansona jer nemam pojma to tada bilo popularno kasnije mi se je svideo machine head i sepultura a kasnije sam krenuo i ostali metal da slusam Quote
Fapril ethereal Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 pa ono kada sam imao 15 slusao sam p.o.d,linkin park,korn,rammastein,mansona jer nemam pojma to tada bilo popularno kasnije mi se je svideo machine head i sepultura a kasnije sam krenuo i ostali metal da slusam a ko je najzasluzniji sto slusas Iranski folk? Quote
Prezir_99 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Металика мој добар другар Чудно је како сам ја почео да слушам метал... Кад сам имао 12-13 година играо сам игру Hot Wheels на ps1 и ту је била песма од металике Fuel и онда наравно напалио се, купио 2 касете од металике (Black i ReLoad) и тако набавио све од металике па мејдени и тако даље Quote
Sandman Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Hah i meni je ReLoad prvi metal album(Black je došao za njim malko kasnije). Inače pesma posle koje sam aktivno počeo da slušam metal bila je Symphony Of Destruction(čuo sam je u FlatOut 2). A jedna od prvih rock stvari na koju sam se primio bila je God Gave Rock And Roll To You II(tada kad sam je čuo imao sam nekih 5-6 godina ja mislim),i to zbog drugog dela Bila i Teda.Tako da je zapravo KISS verovatno najzaslužniji. Quote
_powerslave_ Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Tako da je zapravo KISS verovatno najzaslužniji. Meni je bez ikakve dileme KISS najzasluzniji... Quote
darkmiss Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 ja se trudim da se setim da li sam prvo slusala maidene ili metallicu... cini mi se maidene... mada prvi metal koji sam ikada cula i slusala je definitivno dragonforce! Quote
Thrasher Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) Sa Metallicom sam poceo, ali prvi metal album koji sam kupio bio je Iron Maiden "Fear Of The Dark". Respect za Dragonforce! Edited March 11, 2009 by Thrasher Quote
Arthur Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Metallica! Mislim, do tada sam vec cuo D. Jagode, J. Priest, ali Metallica je bila prekretnica. Tu sam se ozbiljno zainteresovao za metal i evo, i dan danas isto ... skoro isto Quote
F4R15 Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Hahahah motorđed xD JEl iko pocinjao uz Godsmack ? Hrpa mojih drugova jeste... samo ja nisam Quote
Recommended Posts